🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 812
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 975
Божке, да и имам тоалетчетата на Мартина. Кой изобщо се облича така?

# 976
  • Наоколо

Много недъгав сезон! И си мисля аз затова ли гледах и си изгубих времето, за едни ... 😶

# 977
Айде, Мартина сега пък дарителка се направи. Вместо да каже, че се гордее, че е победила победител в 4 дуела, то кухо, та дрънка, за спортсменство да не говорим!

Не, аз не мога да проумея как събраха толкова простаци на едно място?! Те са си такива и не могат да го схванат - ефектът Дънинг-Крюгер - накратко, като си глупав няма как да проумееш, че си глупав и се перчиш на база нищо. Ама как ги събраха толкоз екземпляри, че и се подсилва простотията в група от подобия Flushed

# 978
Всичко сте казали. От мен честито на тоя злобен травестит. Ама в събота няма да има кой да й честити. 😁
А да питам, само на мен Цвета ми изглежда бременна? Виктор да не й е напълнил кошницата?😁

# 979
  • Другата България
Три месеца.....ЛИШЕНИЯ???
WTF?

# 980
  • На топло в неговото сърце.
Моят победител беше Виктор, но...

# 981
И моя победите беше Виктор.

# 982
И на мен Живка вече не ми е толкова розова, колкото преди, но все пак ще подкрепя нея изцяло. Е, морално, аз смс-и за предавания никога не пращам Grinning

Да, съгласна съм, че Пламен е по-добре от Кирил и Мартина, но не чак толкова. Пикльото и Винету са върха на злобата и най-долните човешки качества, но да подкрепя Пламен, за мен ще е като да подкрепя всяка безхарактерна хлебарка, която си мълчи в отчаян опит да се хареса на отвратителни субекти. Пламен отстояваше мнението си пред тях, само когато имаше огромен личен дивидент за него. Ще пропусна.

# 983
Какъв беше онзи номер на снимката с детето на Кирил? Някой помни ли?

# 984
Все си мислех, че Ваня ще победи - тя имаше всички шансове да победи, просто подборът на точките ѝ изигра лоша шега. Няма да коментирам факта, че Мартина ИЗЛЪГА най-нагло и безочливо, че ще даде правото на първия дуелист да реди точките, а после се отметна от думите си. Жалка работа! Никакъв морал, никакво самоуважение, само приказки. Ако Ваня беше направила това, простотията у Марта и Кирил нямаше да оставят намира Ванчето. Но понеже сега МартИтУ-ПартитУ е в тази позиция, Кико не каза и думичка. Това принципни хора ли са? Не.

Честно, отдавна не е имало такова разочарование. Пропиляно време, прекарано в гледането на един недъгав сезон. Винаги е имало хора, които не заслужават да са на финал, но са на него, ама така, както тази година - и четиримата да не заслужават, не е било. То просто търсиш за нещо да се хванеш у някого, ама не намираш. Сякаш Живка ще "изкласи" над останалите, защото създава впечатление на най-улегналата и възрастната, макар да е само на 39, но съм далеч от мнението, че заслужава тя да е победител - не само защото има 1 изигран дуел, и то срещу слаб противник, а и защото като човек и характер не е окей.

# 985
Някой да знае кога е родена Мартина?? Като дата или месец поне

# 986
Мартина сега пък  прилича на Дарт Вайдър!!!

# 987
  • София
Кирил щял да разчита на ловци, рибари и гъбари.

# 988
  • София
Ваня може да не я харесвам особено, но в сравнение с всички останали ми е най-поносима. И е умна, доказа се в битки.
Мартина е такъв кич безподобен, че си отговаря на клишето.

# 989
  • София
Виктор, който бе в агитката на Мартина? Повлечен от "готините".

Направи ми впечатление, че Деса не ръкопляска нито веднъж на Кирил. Евала, човек с позиция.

Общи условия

Активация на акаунт