🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 532
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 84 (17.12.2021)

# 1 291
  • Другата България
А аз не разбирам защо Ваня се подценява толкова, че да не може сама да види след предаването Живкината "искреност", та чак да се налага да става нечия пИонка.....

# 1 292
  • Калгари, Канада

Вчера четох коментар на Георги на профила му във Фейсбук и не помня кученцата по имена, но каза, че той, Цоньо и Живка са прибрали по едно, а някакво друго момче спомена по име (може би някой от продукцията, или от гостите?) е взел последното. Всички кученца вече имат нов дом.

В началото Мариян каза, че иска да вземе овчарката, тъй че сигурно той я е взел.

Някой знае ли къде е камбаната в момента? Хора са ходили да посетят фермата преди около 2 седмици и казаха, че камбаната е на дървото. В днешния епизод я сложиха в камбанарията, но кога е сниман той. Да не би да са я върнали пак  на дървото след това? Тази камбанария, дето сковаха, е извън оградата, да не са решили, че някой ще я вземе и да са я върнали на дървото?!

# 1 293
  • Вестерос
Излезе ми във фб преди минути, много тематично, поздравявам Ивайло и Кирил

# 1 294
Живка си казва на хората в очите това, което говори и когато ги няма. За нея това, че някой прави нещо, което тя не харесва, не означава, че не може да има нормални отношения с този човек. Така е чиста пред себе си. Лицемерие е да се говори зад нечий гръб, а пред него - усмивки. Тя не спестяваше на никого нищо и искаше същото отношение, но малко са хората, които го могат. Далеч по-лесно е да шушукаш по ъглите.

# 1 295
  • София
А аз не разбирам защо Ваня се подценява толкова, че да не може сама да види след предаването Живкината "искреност", та чак да се налага да става нечия пИонка.....
Защото тя не просто вече не иска Живка да победи, а е за Пламен, който говори далеч по-лоши неща за нея и никога не я е харесвал. За това има обяснение или че иска да е сред готините, или че те са я обработили.

Би трябвало да не е за никого, ако ще се влияе от изказванията им, които е чула сега.

# 1 296
  • Сандански
Да допълня, че сама Ваня каза в Преди обед, че другите участници и се мазнели след като се събрали заедно след формата…

Смятам, че Ваня сгреши с подкрепата към Пламен.
Основания да се сърди на ЖИВКА има, но посочване на Пламен като фаворит беше излишно, достатъчно беше да гласува за него.
Точно като ново присламчване към готините изглежда сега.
Значи Виктор два пъти или три я накара да повтори защо се е разграничила от Живка, а отдолу Теодора, която не я следва и Цветелина пишат коментари, че не се чуват. Ваня просто беше използвана от онзи лагер защото хората я харесват. Опитаха се да насочат гласовете ѝ.

# 1 297
Намерих го.
Интервюто е от 1977 г., Барбара Уолтърс се опитва да подлага на Доли Партън една бананова кора след друга, в постоянни опити да я подхлъзне. А Доли, която е нарочена за глупава провинциалистка, танцува с въпросите с чар и усмивка и не се хваща в ни един капан.
Споделям го, защото е класика и се учи в някои курсове по медийна комункация като еталон за блестящо представяне.

Спомних си го, докато гледах и слушах тези въпроси към Ваня - Ама защо точно към теб се насочи агресията, ама ти защо не си тръгна, нали каза, че 100,000 лв не са много пари...

Самообладанието, спокойствието, усмивката на Ваня, докато отговаря на тези тънки провокации - ще ми се да можех и аз така.

Скрит текст:

# 1 298
  • Другата България
Защото тя не просто вече не иска Живка да победи, а е за Пламен, който говори далеч по-лоши неща за нея и никога не я е харесвал. За това има обяснение или че иска да е сред готините, или че те са я обработили.

Би трябвало да не е за никого, ако ще се влияе от изказванията им, които е чула сега.
Не разбирам.
Ти не ме харесваш.
Това пречи ли аз да те харесвам?
Въпреки твоето нехаресване?
И защо "би трябвало да е за никого"?
Тя винаги е показвала добро отношение към Пламен. Бих се съгласила, ако го е хулила три месеца, пък сега сменя версията.
Което не е така.

# 1 299
Тя Ваня към всеки е добронамерена и не хули. Но Пацо да вземе парите и да ги харчи с Теда и да купонясва с другите от тайфата?

# 1 300
А мен ме вълнува  кокерчето- Гери ли се казваше, някой взе ли го?
Че видяхме Гуньо как върви с Кирил, но онази красавица за фермерите ли беше?

Вчера четох коментар на Георги на профила му във Фейсбук и не помня кученцата по имена, но каза, че той, Цоньо и Живка са прибрали по едно, а някакво друго момче спомена по име (може би някой от продукцията, или от гостите?) е взел последното. Всички кученца вече имат нов дом.
Другото "момче" е Кирил. Гуньо е за него.

# 1 301
И аз това не разбирам, но аз лично смятам, че тук проблемът е друг - Ваня осъзнава, че срещу Живка имаше по-голям шанс за победа и е направила грешния избор. Аз виждам лека завист и лек гняв във Ваня. Да, няма спор, не пожелавам на никого да изживее това, което изживя Ваня вътре за 3 месеца, но аз не бих оценила представянето и като безгрешно и прекрасно. На Живка също. Но като цяло не е възможно човек да излезе на 100% чист, добър, искрен и тн. от предаване за 100 хил. лв. . Не знам как бих реагирала на мястото на Ваня, може би и аз не бих подкрепила изцяло Живка, но със сигурност нямаше да позволя да ме използват от злобната група за целите си. На тях не им е толкова важно Пламен да спечели, просто той е с най-голям шанс срещу Живка, затова агитират толкова за него, като дори си мисля, че ако можеха, Кирил и Мартина биха си дали гласовете (колкото и да са малко) на Пламен, САМО И САМО да не е Живка - това е единствената им цел. Който и да беше на мястото на Пламен, щяха да агитират за него, единствено и само да не спечели Живка. За жалост, Ваня се върза на играта им, което доказва, че е прекалено добра и често залага на емоциите пред разума.

# 1 302
А мен ме вълнува  кокерчето- Гери ли се казваше, някой взе ли го?
Че видяхме Гуньо как върви с Кирил, но онази красавица за фермерите ли беше?

Другото "момче" е Кирил. Гуньо е за него.
Точно писах това и аз. Георги е написал, че кученцата са при него, при Цоньо, при Живка в Австрия и при момчето от Гъбене, т е. Киро. Четох някъде, че е обещал кученце на Мариян след като Кари роди.
А вчера по време на дуела си мислех колко разконцентрирана е Ваня, а на нея това и е силата. Особено много си пролича по време на играта с пироните. Ако беше взела тази игра може би друг щеше да е изхода от дуела.

# 1 303
Сега се върнах към профила на Георги, за да видя коментара за който ви говорих. Запомнила съм, че другото куче е за някакво момче, просто защото Георги е отказал да назове Кирил по име Grinning изобщо не съм си направила труда да запомня от кое село е миризливецът, та за това не ми засече.

Коментарът е:
"Да Големия Балкан заминава При Големия Цоньо, Гери е за Живка, а Гуньо е за момчето от Гъбене."

# 1 304
  • София
То Пламен дори не говореше с Ваня доскоро, откакто останаха толкова малко, че и Мартина и Кирил се обърнаха срещу него, той нямаше избор.

Смятам, че Ваня просто не иска да е повече аутсайдер, ако Живка, Рали и Георги живееха в София и се срещаха, щеше да си остане в групата. Тя неведнъж показа, че иска да е харесвана и това ѝ тежи. Много показателен беше един разговор с Мартина, в който каза, че е избрала грешната група в началото.

Аз нямам против да спечели Пламен, само си разсъждавам. Ваня ще я използват за вота и агитацията и после ще я изхвърлят. Уж правилно каза днес, че готините ѝ се мазнели отвън.

Общи условия

Активация на акаунт