🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 365
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Другата България
Ама тя си каза, уж, че не била там за приятели.
А именно за играта, и за парите, което пък така и не си призна докрай.
Но то е ясно, и това също не разбирам - като си в такъв формат, значи си И за парите, тя лично какви други дивиденти да извлече - да ѝ дадат нов ТИР от фирмата?
Живка си изигра играта брилянтно откъм стратегия, само че отново ще кажа, че това не е "Сървайвър", уж гледала всички сезони, пък така и не разбра, че зрителите оценяват социалната игра повече от стратегията, поне в това риалити.
Все ми е едно дали тя, или Пламен ще спечелят, ама изобщо не ми е важно.
Но наистина мисля, че ще спечели Пламен.

# 1 456
Ами, да. Живка 100 пъти каза, че не търси приятелства и, че такива може да има само след играта. Лично аз това и харесах още в началото и съм съгласна, че чак след като излязат ще се разбере кой с кого ще поддържа връзка и при кои отношенията са били бутафория.
Като цяло аз имам други забележки към нея и, ако беше на финал с Ваня и Георги, щеше да остане трета и в предаването и в личната ми класация.😀 Но при конкуренция от Марта и Киро, нейните кусури бледнеят. Само Пламен и е реален опонент за зрителски вот. На мен всъщност ми е по-интересно какво ще стане на битките. Стискам палци, ако агитката е там, да са ги предупредили поне малко да се сдържат.

# 1 457
  • Другата България
Те битките предварително са играни, не са сега.
И аз мисля, че ще е по-добре без агитки, но се съмнявам.

# 1 458
Колеги, Фермата е игра за 100 бона награда. Щом не тормозиш психически и физически останалите играчи, аз не виждам проблем.Те на са влезли доброволци за спасители на плажа или падари. Като се стигне до финала на такова предаване - има сто хиляди стратегии и сто хиляди причини всеки да си решава кое ще му е от полза. Живка е най-големия пич във Фермата тая година. И снощи пак беше пич като им каза на онея двамата пикльовци, че си играят на любов и си губят времето. Беше си точно в десятката.
Живке, земи парите и ела утре на обяд в Гюрлата да те черпя едни кюфтета.

# 1 459
Ей, сега пък Живка награбихте. Видя се, че Киро и Марта са зле с рейтинга и вече не са интересни. Трябва нова дъвка. И за тази цел най-подходящ е този, който е вероятно една идея по-близо до победата.  Такова е, това са финалистите. Един от тях ще е победител. И нека това да е Живка. Ама била манипулирала, да са мислили. Ама била говорила - аз, аз. Е тя казва какво мисли, как вижда някои хора и ситуации. Няма как да говори какво как другите. Ама сгрешила, защото... че кой не греши?
За тазгодишната Ферма с нейния брилянтен каст, това е. Живка.

Какво значи "нагарбили сме Живка"?
Всички бяха нагребени сега или по-рано.
Плюс - да не са се казали лъжи от някой по неин адрес?

Ма то с това изказване - кой не греши?
Дай да простим на Кирил и да му гледаме само хубавите качества.
Значи това,което съм написала.  И не, не са всички разкоствани.
Ако правиш паралел между грешките на Живка и поведението на Киро,  няма защо да ти отговарям. Нерде Ямбол, нерде Стамбул.

# 1 460
  • София
И от цялата работа Ваня излиза морален победител. Има проблеми, има недостатъци, егоист с желание за величие, не я бива за управленец, но съвсем честно си взе победите в дуелите и не отговори с гадост на нападките. Другите бяха нейният трамплин, макар че не е сред финалистите, а заслужаваше да е в четворката, дори пръв финалист заслужаваше да бъде.

# 1 461
Опосумите се прецакани май, дори и някой да е склонен да гласува...за кого...Срещу Кирил ?

Пацо се прекуца , Теда му повлия зле.
Живка добре игра през сезона , но сега накрая не е убедителна. Пак ще обере вота срещу Кирчо , няма кой друг, на фона на другите, тя е цвете. Няма да ме е яд, ако тя спечели.

Не ми изглежда,  че ще се гласува настървено,  честито , продукцията, наиграхте се.

# 1 462
Ей, сега пък Живка награбихте. Видя се, че Киро и Марта са зле с рейтинга и вече не са интересни. Трябва нова дъвка. И за тази цел най-подходящ е този, който е вероятно една идея по-близо до победата.  Такова е, това са финалистите. Един от тях ще е победител. И нека това да е Живка. Ама била манипулирала, да са мислили. Ама била говорила - аз, аз. Е тя казва какво мисли, как вижда някои хора и ситуации. Няма как да говори какво как другите. Ама сгрешила, защото... че кой не греши?
За тазгодишната Ферма с нейния брилянтен каст, това е. Живка.

Какво значи "нагарбили сме Живка"?
Всички бяха нагребени сега или по-рано.
Плюс - да не са се казали лъжи от някой по неин адрес?

Ма то с това изказване - кой не греши?
Дай да простим на Кирил и да му гледаме само хубавите качества.
Значи това,което съм написала.  И не, не са всички разкоствани.
Ако правиш паралел между грешките на Живка и поведението на Киро,  няма защо да ти отговарям. Нерде Ямбол, нерде Стамбул.

Абсолютно никъде по никакъв начин паралел не правя.
Ако това предполагаш/разбираш от думите ми - да, няма смисъл да ми отговаряш.

# 1 463
  • Другата България
Аз четох един материал в нета, от не помня кой беше, че истинските победители са Виктор, Ваня и Стефан.
Не знам дали съм склонна да се съглася, по-скоро да.
Има хора, които ще бъдат забравени, участници, още следващия месец.
Например Краса танка, или Мариян.
Други ще се възползват от 5те минути слава, докато не извлекат максимума.
Но тези тримата може би ще се помнят по-дълго, всеки по различни причини.

# 1 464
Радвам се, че са върнали камбаната на старото дърво, от което демонът Киррр я смъкна и премести...Там й е мястото. Вековно дърво, вековна камбана. Само не разбрах защо беше целият зор, цяло денонощие мъжете да бачкат за тая безсмислена арка... Но явно като повечето работи из нас, дясната ръка не знае какво прави лявата и залудо работи, залудо не стой, та и те така.
И точно на другият демон Ив пък му се падна честта да връчи ключа от сградата на монасите...
А плетачката на чорапи Т. извиваше неприятни трели и дрънкаше тъпотии за шалове и шапки. Както каза мъжът ми, тия са дошли с S класата, отдолу облечени с Армани, трудно ще ги впечатлиш с плетени чорапи, шапки и шалове. Те от дарението на Любомир не се впечатлиха, доволно оядени...
Манастърът като духовна обител предполага аскетизъм...а не лукс удобства.
А църквата като духовен водач предполага поне веднъж и тя да развърже пълната си кесия за бедните и гладните. Все пак всички знаем коя институция е най-имотната и богатата в иначе бедната ни държава. А те пак дарения чакат...и високомерно подминаха дарителят на 50 000 лева.
Вече всичко е толкова изродено, опорочено и осквернено, лишено от духовност, от мисъл и смисъл, че е някак отчайващо. Но пък цялата сбирщина там си беше баш на мястото. И епилогът беше логичен.

# 1 465
  • Вестерос
Приятно гледане на всички!

Хайде да залагаме колко вот ще имат от зрителите Кирил и Мартина, аз залагам на 1 и 3% 😁😁

От бившите фермери ще са за Пламен и Живка също гласовете.

# 1 466
Моят глас е за Живка. Пламен на финала стоеше зад Мартина. Живка сама зад Ваня. Пламен е споменавал, че не е добро поведението им и все пак нямаше сили да го покаже.
И не забравям, че в играта всеки е влезнал сам и е разчитал единствено на себе си. С реване и лиготии нямаш силата да се защитиш. Живка си зае територията и не допусна някой да си позволи да се заиграва с нея.

# 1 467
  • Другата България
Тиф, трудно ми е на мен да дам прогноза за тези двамата.
Макс 10%.

# 1 468
  • Вестерос
Много им отпускаш 😁

# 1 469
Да ви покажа едни красавци.. 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт