🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 370
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 560
Не гледам финала, но ако искам едно нещо да се промени в дуелите е да има едни и същи игри във всеки дуел. Знам, че някои ще намерят това за скучно, но на мен ми избожда очите как се подбират игри, които толерират един от дуелистите. Както в дуела с Мартина и Ваня. Цял сезон не се сещам да е имало вдигане на тежест в женски дуел, а и в мъжки май. Идва дуел между много по-здравата като мускули Мартина срещу Ваня, която има доста силни страни, но чистата мускулна маса не е от тях и опа, изведнъж вдигане на тежест като игра прави своето завръщане. Колко удобно!

То и още на визитката на Мартина я има как размятва едни въжета, и хоп - игра с мятане на въжета.

# 1 561
Мери, и Косъма е в публиката.😀 Видях я по сторитата в ИГ.
Косъма и Жанета Осипова една до друга седнали,Ангел и той до тях,а пилотът отзад с Асен седнал.Калоян го няма.Яни до Виолета и Валерия,Алек сълзата го няма.

# 1 562
  • София
Какви социопати и агресори са участвали в сезон 4, че да изберат баш Кирил? Поне да беше Марта.
Първи сезон бяха за Живка. Втори и трети за кого бяха, че видях?

Втори за Живка, трети за Кирил, четвърти за Живка.

# 1 563
Изобщо не се изненадвам на вота на бившите фермери. Те половината дето са сега във Фермата са били в напреднали фази на предишните кастинги. Кой знае какви отношения са завързали. Гласуването не е базирано на показаното във формата, а на завързани приятелства по време на кастинги и извън тях. Кустев пилешките крака, дори призна, че познава Мартина от 25 години, а има право да гласува за победител...

Следващия сезон направо да дадат и на родителите на финалистите да гласуват за своя победител. Пълна тъпня.

# 1 564
Имам усещането ,че някоя се е допингирала за днес

# 1 565
Специално Живка през цялото време създаваше впачатление, че ще ги размаже на арената, внушаваше им страх и никой не смееше да я извика. И сега я видяхме колко струва. Не знам другите, особено Ваня, чувстват ли се излъгани.

И какво трябваше да прави?Да вика: Аз съм слаба,  мен викайте на дуели. Това че другите са останали с такова впечатление,  че Живка ще ги смаже,  проблема е техен,  не на Живка.
Естествено, че проблемът е техен, затова и Живка е на финал, а не те. Но точно затова и много хора не я харесваме.

# 1 566
  • Сандански
Ако К/М имат 17/18 процента като вземат и 30 точки от битки директно може и победители да станат.

Бъркам няма да им дават точките от бирки в проценти май.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 21:42 от Ivaylo77

# 1 567
Честно казано, никой не искам да победи. Не харесвам никой вече.
Ако може да не обявяват победител този сезон и да спестят наградата.

# 1 568
Не, че нещо, нооо Мартина само заради тази игра заслужава да бъде в топ 2. Просто уби и ме изкефи много. Това рязане с една ръка беше просто WTF момент и тая газ. Не съм фен на Мартина, но заслужава топ 2.

# 1 569
  • В тъмната гора.
Онлайн, Мирон приклещи Кирил, ако има нещо, ще пиша.

Мирон пита Кирил дали си говорят с Ваня. Той каза, че не не си говорят с Ваня.
И взе пак с теориите, че в ефир са се видели нещата много концентрирано и понеже е толкова гъст концентрат той горчи /същото като при Диана/. Мирон и той приглася, че той като шофирал и му се случи нещо много гадно и го е заснел, а после си го изгледа в къщи, вижда, че не е чак толкова гадно.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 21:39 от _Мishel_

# 1 570
Дано сезон 5,6 и 7 евентуално гласуват за Живка.

# 1 571
  • Вестерос
Няма как 20 човека да са избрали с мнозинство Кирил. Дори в студиото се гледаха страноо Яни с още някой на избора си...
и аз видях, че бяха изненадани 🤣

# 1 572
Специално Живка през цялото време създаваше впачатление, че ще ги размаже на арената, внушаваше им страх и никой не смееше да я извика. И сега я видяхме колко струва. Не знам другите, особено Ваня, чувстват ли се излъгани.

И какво трябваше да прави?Да вика: Аз съм слаба,  мен викайте на дуели. Това че другите са останали с такова впечатление,  че Живка ще ги смаже,  проблема е техен,  не на Живка.
Естествено, че проблемът е техен, затова и Живка е на финал, а не те. Но точно затова и много хора не я харесваме.
Тоест проблемът е техен, а ние да не харесваме Живка, защото не са я викали на дуел? Не смятам така. Да са я викнали и да са я елиминирали.

# 1 573
Изобщо не се изненадвам на вота на бившите фермери. Те половината дето са сега във Фермата са били в напреднали фази на предишните кастинги. Кой знае какви отношения са завързали. Гласуването не е базирано на показаното във формата, а на завързани приятелства по време на кастинги и извън тях. Кустев пилешките крака, дори призна, че познава Мартина от 25 години, а има право да гласува за победител...

Следващия сезон направо да дадат и на родителите на финалистите да гласуват за своя победител. Пълна тъпня.
Имаш право. Възможно е Киро да е бил в кастингите за сезон 3 и да е завързал приятелства, затова и да е бил фаворит.
Аз почнах да гледам чак от четвърти и вече в детайли от пети. Мисля, че и следващите ще подкрепят Живка - единствено може сезон 6 да изненада с вот за Марта, там нали кифлите и мутрите бяха на почит 😁

# 1 574
  • София
Онлайн, Мирон приклещи Кирил, ако има нещо, ще пиша.
Я раздуй, какво означава "приклещи"

Общи условия

Активация на акаунт