🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 349
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Другата България
Няма да носят точки.
После фермерски съвет ще реши.

Май и Пацо като Живка - много шум за нищо.

# 1 621
Струва ми се, че са платили на Пламен и Живка, за да паднат от Киро и Марта... Липса на хъс, на бързина, на умения... никога не са били преди така мудни и двамата. Защо точно сегаааа

Ох, не знам откъде ви идват на акъла всичките тези предположения за манипулации и измами. 😂 Аз ако разсъждавах по-този начин, въобще нямаше да седна и да гледам риалити предаване..

# 1 622
  • София
Идеален фон за представяне на телефона на МарЧи. Баш в десетката

# 1 623
Аз по принцип харесваХ Живка, но с тая жалка игра, която прави - Ваня трябваше дае на нейно място. Пълна смешка е Живка към тоя момент. Честно се надявам да отпадне въпреки вота.

И как я виждаш Ваня на тези игри.Тя още щеше да кове моста от първата игра,  когато Мартина свърши третата.Живка не е кой знае какво,  ама Ванчето е още по-зле.

Аз говоря от чиста морална гледна точка. Ясно, е че Ванчето нямаше да се справи, но заслужава доста повече финал от Живето, която е куче, което лае, но не хапе.

# 1 624
Така като гледам и тази битка ще я вземе Марта. Дано поне Пламен изкласи.

# 1 625
Коментира се във фейса ,че когато са казало,че от фермата 3 дават медала на Киро камерата е дала Яни ,който е свил рамене неразбиращо,сякаш никой не е гласувал за него

# 1 626
Естествено, че проблемът е техен, затова и Живка е на финал, а не те. Но точно затова и много хора не я харесваме.
Тоест проблемът е техен, а ние да не харесваме Живка, защото не са я викали на дуел? Не смятам така. Да са я викнали и да са я елиминирали.
Не, казвам защо някои не харесваме Живка, а вие, естествено, имате право да си я харесвате, не виждам някой да ви спира.

# 1 627
  • Велико Търново
Това е много подвеждащо, защото ИиА казаха , че НЕ носят точки.
Самите медали няма да носят точки, но ще носи точки гласуването на фермерите от досегашните сезони. Първият ще вземе 15 точки, вторият - 10, третият - 5, а последният - нищо.
А, сега видях, че Nikolv99 вече го е написала.

Дадоха Яни, да. Но чак да е вдигал рамене, все едно нищо не знае - не видях такова. Дадоха ги, че се смеят.

# 1 628
Коментира се във фейса ,че когато са казало,че от фермата 3 дават медала на Киро камерата е дала Яни ,който е свил рамене неразбиращо,сякаш никой не е гласувал за него
И на мен това ми направи впечатление

# 1 629
Иване, Иване, в кои двубои, бре? Живето има тамън един дуел!

# 1 630
  • Стара Загора

И аз точно това писах по горе.

# 1 631
  • Велико Търново
Ето как Мартина като трябва да борави с ловкост и сръчност, не успява да се справи.
Но сигурно пак ще се изкаже, че е подарила точките на Живка.

# 1 632
  • София
Ето как Мартина като трябва да борави с ловкост и сръчност, не успява да се справи.
Но сигурно пак ще се изкаже, че е подарила точките на Живка.

Да, защото е тъпа чанта с мускули.

# 1 633
Ами да, като се сетя кои са участниците от сезон 6…Косъма, Кустев, Мара, Надка, Калоян, Петър…Марчина ще е техния фаворит!
Извинявам се за невежеството, но кой е Косъма!?

# 1 634
Ура! Поне 1 битка взе Живка.

Общи условия

Активация на акаунт