🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 109
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 680
Имам чувството, че Мартина ще се разплаче. Много гадно така, като никой не гласува за теб. Дали ще си прави равносметка. А Кирил се прави, че е толкова над нещата, прави се на толкова възвишен, а го видяхме що за човек е.

# 1 681
  • Вестерос
Един процент от зрителите са една точка. Живка трябва да има доста повече от 40, за да спечели май. Оффф дано не е Кирото , ще е срам и позор!

# 1 682
  • софия
И това, което каза, изобщо не кореспондира с нейните думи и действия

# 1 683
  • Sunshine state
Сега искам близък план на опечалените и шокирани физиономии на МарЧИ и КирчУ.

# 1 684
И това, което каза, изобщо не кореспондира с нейните думи и действия
Монтаж, всичко е монтаж…вечната мантра!

# 1 685
Имам чувството, че Мартина ще се разплаче. Много гадно така, като никой не гласува за теб. Дали ще си прави равносметка. А Кирил се прави, че е толкова над нещата, прави се на толкова възвишен, а го видяхме що за човек е.
Е, не е съвсем никой, и тя си има фенове. За мен по-скоро е загадка кой гласува за Кирил и какво му харесва.

# 1 686
  • Велико Търново
Да, наградата за най-трудолюбив участник в никакъв случай не трябваше да я вземе Живка.
Но... кой знае как са гласували там зрителите. Като нищо може да са мислили, че гласуват за победител.

Чак сега виждам това:
Финалистите във Фермата: Много често не намирахме правилния подход един към друг

И в студиото на bTV Марта по потник. Може би защото не може да е по сутиен.Satisfied

# 1 687
  • Другата България
Аз се чудя как има повече гласували за Киро, отколкото за Мартина.
Чак ми стана жал за нея.
Тя изглежда по-сдухана от Пацо, сега си обяснявам и защо страни от останалите, жени имам предвид, или поне не сме видели до момента съвместни прояви.

# 1 688
Е Мартина толкова ли не можа да измисли нещо друго, ами пак това за разликата между кой си и кой искаш да бъдеш. Голямо инстаграм клише е тази. Много са ѝ и осемте гласа. Много семпла жена, да не използвам други думи.

# 1 689
Моля, някоя добра душа да напише до къде сме, какво се случва?
Не гледам

# 1 690
До никъде не сме, дават кадри от сезона, гласуването спря и чакаме.

# 1 691
  • Другата България
До обявяването на Живка за победител и връчването на чека.

# 1 692
Моля, някоя добра душа да напише до къде сме, какво се случва?
Не гледам
Тъкмо сега ще обявят гласуването на зрителите.

# 1 693
Да, наградата за най-трудолюбив участник в никакъв случай не трябваше да я вземе Живка.
Но... кой знае как са гласували там зрителите. Като нищо може да са мислили, че гласуват за победител.

Чак сега виждам това:
Финалистите във Фермата: Много често не намирахме правилния подход един към друг

И в студиото на bTV Марта по потник. Може би защото не може да е по сутиен.Satisfied
Е, тези кубици за това са слагани, за да се показват, че то с друго няма как да изпъкне!

# 1 694
До обявяването на Живка за победител и връчването на чека.
Живка ли победи ?

Общи условия

Активация на акаунт