🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 122
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Другата България
А това кой го твърди и къде?
Ние говорим, че по време на формата храната беше последното нещо, което им липсваше.
За "физическо и психическо напрежение"......Joy

# 1 906
Разбира се, че има физическо и психическо напрежение в такъв формат. На хората им се отразяват неща като нова работа, всякакви малки нови промени, какво остава за тотално различен живот от днес за утре.

# 1 907
Diavolo, в анкетата Кирил се дублира.Няма Ивайло.

# 1 908
Живка видимо беше отслабнала на финала. Дали е 10кг не знам, но и личеше, че е свалила яко.
Остава загадка за мен обаче, как някои толкова се вталиха, я други качиха. Цвети и Лора видимо напълняха, Жоро пък  най очевидно отслабна, ако не се лъжа и Стефан се оплакваше, че е отслабнал.

Някъде мярнах изказване на Жоро, че Живка наистина много е работила.

# 1 909
  • София
Дълбоко се съмнявам да са стояли гладни. Забелязах, че им намираха всякакви поводи, за да им дават кошници с това и онова, а кой знае колко храна са им дали без да бъде излъчено. може би истински гладни бяха само във втория или в първия сезон, като трябваше да строят шатрата. Сега всичко е глезотия, а този сезон на никого не му дремеше за стопанството, всичко беше дуели, дори в един момент се зачудих какво гледам - Фермата или Игри на волята.

# 1 910
Факт е, че финалистите бяха на финал според правилата и по правилата спечели един от тях.
За мен неудовлетворението е огромно, защото моите хора бяха Ваня, Ралица, Георги и Стефан. Не виня обаче участниците, а продукцията и чакам финалната анкета, за да отразя там каквото мисля по отделните параграфи.
Миналата година се регистрирах във форума, за да участвам в тази тема. Заради хората тук, също и за огромния труд на Дяволчето - благодаря за времето заедно!

# 1 911
  • Sofia
Остава загадка за мен обаче, как някои толкова се вталиха, я други качиха.

Тези, които са били с нормално хранене или на високо енергиен  режим за качване на мускулна маса, отслабват.
Тези на ниско въглехидратен режим се окръглят от високо въглехидратното меню във фермата.  То не бяха баници, мекици, хляб....

# 1 912
Че кой да извика Живка на дуел, като само Ваня беше дуелист. И тя естествено си дърпаше слабите от другия лагер. Една Красимира имаше възможност, избра я и си замина.
И понеже Фермата приключи, минаха интервюта с всички участници все чаках някой да каже нещо конкретно защо беше това отношение към Ваня, но не. Не се излъчвало всичко, имало предистория и това е. Разбрахме, че не е най-работната и само това. Дали договорите им забраняват да коментират това, което не се е излъчило не знам, но до последния момент не видях нищо, което да предизвика тези гнусни обиди и клетви.

# 1 913
Във връзка с харесванията - на мен Кирил още от началото не ми хареса. Нямам рационално обяснение защо. Чисто интуитивно не ми допадна. Същото важи и за Коцето. Когато тук те се радваха на одобрение, реших, че не съм преценила добре. В края на краищата всеки има право на предпочитания.
Сега се оказа, че за себе си съм била права и интуицията не ме е подвела.

Абсолютно същото за Кирил и Коце. Още в началото не ми харесаха, особено Киро. Интуиция, която никога не ме е подвеждала. Четях в темата тук и колко мразен е Георги. Недоумявах защо...Още в самото начало ми се видя един добродушен човек, още неадаптирал се и свит в новата среда и сред непознатите хора, който се видя в чудо от неоснователните нападки на Живка, която го нарочи за мързелив, прост, лош. Въпреки всичко, Георги й прости великодушно, подаде й ръка, стана й приятел, подкрепи я. Добър човек и истински приятел, който помагаше на всички в трудни моменти.

# 1 914
Скрит текст:
Този сезон за мен беше най-слабият, откакто гледам (С5), но определено се отличи с историческите плот туистове и промяната на мнението за Кирил (от върха към дъното) и Георги (от дъното към върха). Предполагам и Иван и Андрей го знаят, затова съм сигурна, че за следващия сезон ще променят много неща. Ето какво искам да видя аз:

- по-добър каст, моля! Да има повече хора, които да са за пример с постиженията си и по-малко антагонисти.
- основна реформа на дуелите - задължително закрита арена, за да се избегнат проблеми като в дуела на Георги и Кирил. Повече битки с тичане, мислене, концентрация. Нека коването и рязането са компоненти, а не целите битки.
- Алманах! Като част от дуела, но защо не и като част от някаква друга седмична игра. Нека знанията не отиват на заден план.
- ясни задачи, зададени от наставник. Нека знаем как вървят с работата през целия сезон и това да не бъде на заден план.
- да добавят правило, което да не позволява един и същи участник да е постоянно на дуел - например някакъв тип имунитет, ако си спечелил предишния дуел. Гледахме Ваня в пет дуела, а Живка спечели с един.

А аз искам следното, точно в този ред:

- фермерът посочва двама ратаи;
- в битка за имунитет участват фермера, двамата ратаи и още трима случайно избрани - победителя може да спаси някой от ратаите и фермера е длъжен да го замени;
- дуелистът се избира с тайно гласуване;
- фермерът точкува игрите тайно от дуелиста;
- дуелистът си и избира противник без да знае точкуването;
- победителят в двубоя става автоматично фермер.

# 1 915
Мартина сто процента е зобнала нещо.

# 1 916
  • Другата България
Дяволо, ти ще кандидатстваш ли отново?

# 1 917
Мартина сто процента е зобнала нещо.

И аз написах нещо подобно снощи(е, малко по-грубо се изразих), но ми заметоха коментара. Гледайки я вчера си мислех, че би отнесла едно 90% от мъжете ако и се паднат битки с цепене, сечене и рязане и не се иска много акъл, а само сила.

# 1 918
  • Sunshine state
За мен по-слаб откъм участници бе миналият сезон, но откъм правила и промени, този. Не искаме да гледаме Освиенцим, ама и това хрантутене и тия условия на живот минават всякакви граници. То не Фермата, а Вилата трябва да го кръстят или пък Курортът. По-сериозно с работата другата година, закрита арена и не делете дуелите в два дни с пълнежи в началото и края.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 16:39 от Pupitka

# 1 919
  • Варна
Много грозно омаломажавате победата на Живка, тя все пак игра, не лицемерничи.

Общи условия

Активация на акаунт