Графики на БТ - коментари

• 37 131
  • 429
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Благодаря за информацията. Денис!
Скрит текст:
Може малко повече инфо за МВИ (не разбрах какво е. Да не би да е веч.иглика. вземам я за ПМС на PrimLife Primrose Oil до О.по мое осмотрение.Вземам по 1капсула, която е 500мг) Може би 2×1300мг за нея ли имате в предвид. А за Вит.А (Бета Каротен) и Вит. Е звучи добре, ще пробвам!
За нищо Hug
Да, това е МВИглика  и за подпомагане на репр. функция, дозата е 2500-2600мг/дн... или ако е от 500мг капс. по 5 на ден, след по-мазно хранене. Тя има и други ползи - за ЩЖ, ССС-ма ( висок холестерол и т.н.) за косата, кожата...
500мг е ниска доза и няма как да повлияе ПМС ( освен ако не ти действа като плацебо)
Марките предлагат и посочват ниски дози, като ценови трик, донякъде. На никой не му се дават много пари за добавки Simple Smile - ако може да вземе 60 капс. за 10 лв. защо да дава 30 лв. напр., като и на двата продукта е посочено по 2 на ден.
Бета-Каротин се приема до О., а вит.Е от М до М ( или постоянно).
Има тема за Добавките за подпомагане на МЦ и О. - ако си избереш продукт, може да ми го покажеш, ако искаш там

# 346
Здрасти Simple Smile
Може ли малко помощ. Температурата е мерена орално с дигитален термометър. Пропуска където не е мерена е, защото бяхме на почивка и реших да не се натоварвам да меря БТ.
Дали има смисъл да си правя нов тест?

# 347
  • София
Здрасти Simple Smile
Може ли малко помощ. Температурата е мерена орално с дигитален термометър. Пропуска където не е мерена е,
Скрит текст:
защото бяхме на почивка и реших да не се натоварвам да меря БТ.
Дали има смисъл да си правя нов тест?

Здравей!
Графиката не е пълна и ми е трудно да преценя какво се случва.
Измери поне още 2-3 дни за да видим, как се движат стойностите.
Оралното измерване е много неточно и не се прилага при Метода на БТ, предполагам си наясно. Simple Smile
ПП. Докато няма М. надежда има, така че ти си прецени, дали да правиш тест или не.

# 348
Здравей, Денис! Моля да погледнеш графиката до момента, притеснява ме, че няма достатъчно повишение на бт (в срв. с предишния МЦ). Има и две стойности, които са премерени по-късно от обикновено, тази от 14-и ден е час по-късно. (меря в., с дигитален термометър, не го чакам след сигнала.) Благодаря!
Скрит текст:
А това е графиката от предишния МЦ.
Скрит текст:

# 349
Здравейте добър ден мами  тъй като аз сам нов член на групата мога ли да ви запитан един въпрос

# 350
Здравейте, дами! От известно време с моя мъж правим опити да забременея, но не се получава, започнах да измервам базалната си температура на 7мия ден от цикъла и исках да питам дали според вас е нормална. Меря с дигитален термометър, орално, но и не спя добре напоследък и се чудя какво мислите вие? Прилагам и графиката

# 351
  • София
Здравейте, дами! От известно време с моя мъж правим опити да забременея,
Скрит текст:
но не се получава, започнах да измервам базалната си температура на 7мия ден от цикъла и исках да питам дали според вас е нормална. Меря с дигитален термометър, орално, но и не спя добре напоследък и се чудя какво мислите вие? Прилагам и графиката
Здравей!
Ако е имало О., може да е била на 17-ти ден от МЦ.
БТ е паднала на 23 и 24 ден от МЦ - може да е от втория пик на естрогените, който е някъде там.
Предполагам, че следващите дни ще се повиши.
Оралното измерване е много неточно и дава подобни, нелогични отклонения.
По-добре мери ректално или вагинално (това са начините на измерване, които се прилагат/приемат при/от Метода на БТ)

# 352
Здравейте, дами! От известно време с моя мъж правим опити да забременея,
Скрит текст:
но не се получава, започнах да измервам базалната си температура на 7мия ден от цикъла и исках да питам дали според вас е нормална. Меря с дигитален термометър, орално, но и не спя добре напоследък и се чудя какво мислите вие? Прилагам и графиката
Здравей!
Ако е имало О., може да е била на 17-ти ден от МЦ.
БТ е паднала на 23 и 24 ден от МЦ - може да е от втория пик на естрогените, който е някъде там.
Предполагам, че следващите дни ще се повиши.
Оралното измерване е много неточно и дава подобни, нелогични отклонения.
По-добре мери ректално или вагинално (това са начините на измерване, които се прилагат/приемат при/от Метода на БТ)
Благодаря за съвета! Успех на всички! Simple Smile

# 353
Здравейте, момичета! Това е последната ми графика:

Може ли да има толкова дълга ЛФ? Още нямам цикъл, но се чувствам все едно всеки момент ще ми дойде. Два пъти видях и много леко розова-кафеникава слуз на тоалетната хартия. Цикълът ми по принцип е 26-28 дни, не правим целенасочени опити. Не съм правила още тест, защото при двете ми бременности тестовете позитивираха чак след повече от седмица закъснение. Няма усещане да съм бременна (според мен е и доста невъзможно само с един полов акт 5 дни преди евентуална овулация) и се вкарвам в разни филми за болести. Sad
(Температурата я меря заради щитовидната жлеза и набързо вкарах стойностите в графика.)

# 354
  • София
Здравейте, момичета! Това е последната ми графика:
Скрит текст:

Може ли да има толкова дълга ЛФ? Още нямам цикъл, но се чувствам все едно всеки момент ще ми дойде. Два пъти видях и много леко розова-кафеникава слуз на тоалетната хартия. Цикълът ми по принцип е 26-28 дни, не правим целенасочени опити. Не съм правила още тест, защото при двете ми бременности тестовете позитивираха чак след повече от седмица закъснение. Няма усещане да съм бременна (според мен е и доста невъзможно само с един полов акт 5 дни преди евентуална овулация) и се вкарвам в разни филми за болести. Sad
(Температурата я меря заради щитовидната жлеза и набързо вкарах стойностите в графика.)
Здравей!
Прилича на бременност. Пусни ЧХГ и Прогестерон.
Стискам палци и ще чакам новини Peace

# 355
Бременност е. Още сме леко в шок. Хич не вярвах, че може да се случи на моите 44 години, с двата крака в перименопауза, с АМХ – 0,27, Инхибин B – 20, FH над 8 и FSH над 23 (изследвания от февруари)…

# 356
  • София
Бременност е.
Скрит текст:
Още сме леко в шок. Хич не вярвах, че може да се случи на моите 44 години, с двата крака в перименопауза, с АМХ – 0,27, Инхибин B – 20, FH над 8 и FSH над 23 (изследвания от февруари)…
Много се радвам. Hug Тихичко, Честито! Лека, спокойна и безпроблемна бременност. Peace

# 357
Благодаря! Simple Smile

# 358
Здравей Денис , вероятно е трудно да се прецени на този етап , но как мислиш ановулаторен ли е този цикъл

# 359
  • София
Здравей Денис , вероятно е трудно да се прецени на този етап , но как мислиш ановулаторен ли е този цикъл
Скрит текст:
Здравей!
Да не си болна? Ако е така, графиките на БТ не са обективни.
Може да има и ЗФ, киста?!

Общи условия

Активация на акаунт