Каквото и да е обаче, важното е да са здрави и щастливи. Пожелавам им го. Както и да са заедно завинаги.

HanKer e голяма част от магията SCK. 

Изглежда здраво стъпил на земята и е винаги усмихнат, но и той е човек - едва ли абсолютно винаги е искрен в интервютата (по лични въпроси). Случвало се е да правят обратното на онова, което говорят. Не обичал колежката, само семейството и родината.... 
Днес не е готов, а след 2 месеца може и да е .
Според мен просто се опитват да отклонят вниманието от себе си като двойка и да го насочат към работата и професионалните си изяви. Не ме разбирайте погрешно, това че са заедно мен ме радва много, но те все пак не са реалити звезди от сорта на сем. Кардашиян , че да си развяват живота пред очите на хората.
Даже си мисля, че ако има сватба може и да е тайно тайно.
Но пък и за сватба не бързам аз , не мисля , че трябва да се бърза. Керем, ако е предложил на Серенай, то това е било след 5-6г връзка. А Ханде уж също беше сгодена за "онзи, чието име не се назовава" , следкато са били заедно около 3 години някъде с прекъсванията.
Очевидно и двамата не са по прибързаните решения. А относно защо Керем не е казал от името на двамата, че не са готови. Той никога не говори от нейно име, ако сте забелязали, няма и да го направи. За да каже това или наистина си го чувства, или вече е обсъдено и решено от двамата да изчакат, или просто ни пуска по пързалката.
) 

Препоръчани теми