Лято в Албена 2022 г.!

• 51 336
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Миналата година бяхме втората седмица на юли. Нямаше много хора, беше зверска жега.
След това втората седмица на септември, беше хладно, 2-3 пъти сме били на плаж и веднъж на авкапарк, обаче беше разкошно, нямаше хора, не беше жега, направо мечта, много добре си починах.

# 136
Благодаря Ви, много ми помогнахте да се ориентирам в обстановката. За мен анимация и басейн също не са фактор. Имам още едно питане-кога ходите в Албена, предвид, че е доста на север нз кога се постопля водата там?Иска ми се да не ходим в най-пиковия сезон- първите две седмици на август.
Години наред ходехме от началото на август, водата е ОК.
2020 г. ходихме края на юни и не влязох във водата нито веднъж.
Но хората са различни, на мен за да ми е добре във водата трябва да е поне 24 градуса... А ако е 26,чудесно Simple Smile

# 137
Започвам да следя темата, тъй като не съм почивала в Албена от 15 + години.
Запитах Холидей планет за цени и започвам да умувам.

# 138
Никога не съм гледала цени за Албена в сайтове на агенции, винаги гледам и следя albena.bg ,както и фейсбука на Албена, в който видях миналогодишната супер оферта за Калиопа.

# 139
  • Сливен
Нона миналата година отвори ли?Запазих стая за това лято там.Не сме ходили от 2015г.

# 140
Не, не беше отворена Нона. Септември бяхме в Боряна с тераса към Нона, беше си тъмен и затворен.

# 141
  • Сливен
Т.е . Ако не отворят би трябвало да ни прехвърлят в друг хотел.Резервацията ни е чрез Съни турс.

# 142
Нона миналата година отвори ли?Запазих стая за това лято там.Не сме ходили от 2015г.
И през юли не беше отворен

# 143
Резервирах през сайта им, момичета, избрах хотел Калиакра маре заради анимацията, но леко ми е притеснено, та реших да питам тук, преди да преведа 20% капаро.
Интересува ме в какво точно се състои анимационната програма за най-малките? Бяхме в Обзор миналата година, не беше никак зле. Идеята ми е, дали занимават дечицата по време на вечеря примерно?
Също дали има табуни с невъзпитани румънци, чистотата как е, хигиената предвид ковид, също чадърите безплатни и достъпни ли са?
Нашата почивка е изключително заради детето, на три години ще е тогава, 20 дни ще стоим. Четох, че стаите са тесни, а има ли къде да държим колелото на детето? Също, какво предлага Албена за малки деца, къде може да се отиде?

# 144
  • Lost in a fairytale ...
За анимацията нищо не мога да кажа, но не мисля, че ще ви откажат да приберат колелото в багажното отделение заключено.

# 145
Анимацията в тази част на хотелите не е това, което беше. Миналата година бяхме в Арабела/не го препоръчвам!/ и ползвахме обща анимация с Калиакрите. Ами...аз анимация не видях. Със сигурност по време на вечеря няма аниматори, които да се занимават с децата. Имат почивка от около 17 до 19,30/20,00 часа /в зависимост от сезона/, след което почва детската дескотека. През деня имат занимания за деца, но пак с прекъсване. Ако някой е снимал програмата им през някоя от годините нека качи.

# 146
Резервирах през сайта им, момичета, избрах хотел Калиакра маре заради анимацията, но леко ми е притеснено, та реших да питам тук, преди да преведа 20% капаро.
Интересува ме в какво точно се състои анимационната програма за най-малките? Бяхме в Обзор миналата година, не беше никак зле. Идеята ми е, дали занимават дечицата по време на вечеря примерно?
Също дали има табуни с невъзпитани румънци, чистотата как е, хигиената предвид ковид, също чадърите безплатни и достъпни ли са?
Нашата почивка е изключително заради детето, на три години ще е тогава, 20 дни ще стоим. Четох, че стаите са тесни, а има ли къде да държим колелото на детето? Също, какво предлага Албена за малки деца, къде може да се отиде?

Каква цена ви дадоха?

# 147
Олеле, 20 дни! Аз миналата година резервирам за седмица, после увеличи само с 2 нощувки и 100 пъти съжалих.

# 148
Здравейте, досега не сме били в Албена /четейки отзивите малко се разколебах от толкова силно противоположни мнения за различните хотели/. Като че ли с най-много  положителни отзиви ми се струват Ралица супериор /който обаче май е далеч от плажа/ и Калиакра маре. Това ли са най-предпочитаните? /изключвам Маритимо и Фламинго/. През целия сезон ли е пълно с румънци или само в пика? Морето подходящо ли е за малки деца или има много вълни /плитко ли е и достатъчно топла ли е водата в началото на юли?/. Как стои въпросът с паркирането? Има ли достатъчно шезлонзи на плажа или и там настава "борба" за запазване?
Може ли някой, който е посещавал и Албена, и Дюни, да даде предпочитания. Били сме в Дюни и останахме доволни, но ми се иска да пробваме и Албена, защото както ми казват всички "много е хубаво за малки деца". Мен лично ме отблъсква лудницата и борбата за храна в ол инклузив хотелите, но нямам нерви да приготвям и да търся храна на свободна консумация за две малки деца Simple Smile

# 149
Може ли някой, който е посещавал и Албена, и Дюни, да даде предпочитания. Били сме в Дюни и останахме доволни, но ми се иска да пробваме и Албена, защото както ми казват всички "много е хубаво за малки деца".
2021 г. ходих за първи път в Дюни, в Марина Роял Палас, а в Албена ходя всяка година година от 2003 г. насам. Място за сравнение няма, но аз обожавам Албена и ще продължавам да ходя там. За деца плажа на Дюни е по-добър, но аз изобщо не го харесах този плаж, на мен ми е като езеро.
Пробвайте Албена, сигурна съм, че ще намери кътче в сърцата ви. Но в никакъв случай не сравнявай all inclusive в Дюни с този в Албена, няма как, само ще се разочароваш.

Общи условия

Активация на акаунт