Потопете се в най-автентичната любовна история с La Nuit Trésor Nude

• 13 382
  • 432
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Споделям една песен Simple Smile
Enrique Iglesias - El Bano

# 166
Да,вярвам в силата на любовта.
Най-силно ми действа историята на Ромео и Жулиета.

# 167
Вярвам в любовта! Вече 32 години сме заедно и любовта става все по-силна.
А моето любимо любовно стихотворение е:
"Да те жадувам аз, да те жадувам,
а ти все повече да се отдалечаваш.
И аз все повече да съм виновен -
това е толкова недопустимо."

# 168
Вярвате ли в силата на любовта?
Разбира, че вярвам в любовта, тя е навсякъде около нас, в погледа на любимия човек, в гушкането на любимите дечица 💓
Иначе харесвам историята от филма "Първороден грях" 💞

# 169
"Впрочем какво по-страшно наказание от въображаемото изживяване на нещо, което би могло да бъде но не е било?"Heart

Блага Димитрова

# 170
  • София
Аз ще споделя цитат от любимата ми книга "Майстора и Маргарита" на Булгаков :

" Тя носеше отвратителни, тревожни жълти цветя. Дявол ги знае как се казват, но, кой знае защо, те първи се появяват в Москва. Тези цветя много ярко се открояваха върху черното й пролетно манто. Тя носеше жълти цветя! Лош цвят. Тя сви от Тверская в една пряка и тогава се обърна. Знаете къде е Тверская, нали? По Тверская минаваха хиляди хора, но аз ви уверявам, че тя видя само мен и ме погледна не само тревожно, но дори някак болезнено. Порази ме не толкова нейната красота, колкото безкрайната, невиждана самотност в очите й! Подчиних се на жълтия знак и също свих в пресечката, тръгнах подире й. Вървяхме безмълвно по кривата скучна уличка, аз по единия тротоар, тя - по другия. Представете си, по уличката нямаше жива душа. Измъчвах се, защото ми се стори, че трябва да я заговоря, а се боях, че няма да произнеса нито дума и тя ще си отиде и никога вече няма да я видя. И представете си, изведнъж заговори тя:
- Харесват ли ви моите цветя?
Добре помня как прозвуча гласът й, доста нисък, но пресеклив, и колкото и да е глупаво, стори ми се, че ехото отекна в уличката и се блъсна в мръсната жълта стена. Аз бързо минах на нейния тротоар и докато я приближавах, отговорих:
- Не.
Тя ме погледна учудено, а аз изведнъж и съвсем неочаквано разбрах, че цял живот съм обичал именно тази жена!..."

Весели празници на всички !

# 171
Най-силното нещо на света.Има всякаква любов , но за мен към децата ми е неизмерима.

# 172
Наистина вярвам в силата на любовта, имам достатъчно примери около себе си.
А любим ми е цитатът от книгата на Ерих Мария Ремарк, „Трима другари“
“То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче може.”

# 173
Възхищавам се на легендарната любовна история с трагичен финал на всички времена, излязла под перото на Шекспир - Ромео и Жулиета.

# 174
Всички книги на Никълъс Спаркс са изключително вдъхновяващи и изумително трогателни! Моят пример за истинска и непреходна обич е от "Тетрадката"! За радост имам и около мен няколко живи примера.

# 175
Вярвам и винаги съм вярвала с силата на любовта. Една от любовните истории, които ме трогват до най-дълбоките кътчета на душата ми, е историята с Коледните подаръци на съпрузите от разказа на О. Хенри "Даровете на влъхвите". Той продава часовника си, за да купи красиви гребени за разкошната ѝ коса, а тя продава косата си, за да купи верижка за часовника му. В живота си съм виждала двойки с такъв тип дългогодишни любови, а това прави произведението още по-любимо за мен. Simple Smile

# 176
  • софия
Вярвам в силата на любовта. Любовта,която ме вдъхновява е на моите баба и дядо.

# 177
Моята любовна история започва, когато бях на 16. И сега на 36 продължава с този същия човек. Много се радвам, че сме заедно в бурното ежедневие. Че сме сплотени и се грижим за децата си! Силно се надявам бурята на живота да не ни раздели пътищата в някой период от време и все така гръб в гръб да устояваме на предизвикателствата на живота.

# 178
Любимият ми цитат е от филма “Мулен Руж” - Най-великото нещо, което някога ще научиш е да обичаш и да бъдеш обичан! ❤

# 179
Вярвам в голямата, истинска, вечна любов, защото съм я изпитала и всеки ден ме докосва, отново и отново, още с отварянето на очите.

Общи условия

Активация на акаунт