Потопете се в най-автентичната любовна история с La Nuit Trésor Nude

• 13 381
  • 432
  •   1
Отговори
# 180
"Живеят само влюбените, останалите просто съществуват."
Уилям Шекспир "Ромео и Жулиета"

# 181
  • Варна
Вярвам в силата на любовта. Щастлива съм, че я имам и то споделена. "Любовта е всичко, което имаме — единственият начин да си помогнем един на друг."
Еврипид

# 182
  • русе
За мен любовта е основна движеща сила на този свят, да. Едни са влюбени в рисуването, втори -в киното, трети - в театъра, четвърти - в медицината, пети в половинките . Сигурно е, че без любов хората и деца нямаше да правят. Някой беше казал, че този, който не познава любовта е сляп за много неща....

# 183
Буйна любов, нейните плодове са нашите две хубави момчета.

# 184
Общ познат запозна ММ и мен съвсем случайно. Малко по-късно през деня ми сподели, че ММ ме е сметнал за чисто луда Grinning Много обичаме да си го припомняме Heart

# 185
  • Пловдив
Вярвам! Любимото ми стихотворение от Вапцаров е вдъхновяващо Heart

ПРОЩАЛНО

На жена ми

Понякога ще идвам във съня ти

като нечакан и неискан гостенин.

Не ме оставяй ти отвън на пътя –

вратите не залоствай.

Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,

ще вперя поглед в мрака да те видя.

Когато се наситя да те гледам –

ще те целуна и ще си отида.

# 186
Вярвам в любовта и нейната сила!В семейството ми винаги се е усещала и колкото и трудности да сме имали,ръка за ръка сме преминавали винаги заедно.
Имахме съседи ,които бяха тя на 85,а той на 90г.Винаги бяха заедно-в градината,на разходка,до магазина,до пощата....нямаше вариант да видиш единия,а др.да не е наоколо.Бабчето се спомина и след 3 дни и дядото.Той просто не можеше да живее без нея.

# 187
“Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.”

Емили Бронте, “Брулени хълмове”

# 188
Вярвам в майчината любов.Heart

# 189
Не пия кафе. А се будя със чаша
горещи и жълти слънца.
Ръцете ми галят лицето на здрача
и бавно отпъждат нощта.

Завързвам косите си с полет на птици
и с фиби от малки дъги.
Не знам от къде съм. Не вярвам във истини.
Обичам красиви лъжи.

Във джоба ми кротко подрънкват звездите,
които веднъж ми набра
един Малък Принц. И без да попита,
превърна Луната в сълза.

Сънувам чудовища, дето не плашат,
а имат трапчинки от смях.
Отглеждам в саксия три златни ябълки.
И пазя Ламята от тях.

Не вярвам във истини. Не знам от къде съм.
Светът ми е кошница с чуденки.
Откривам се трудно. Изгубвам се лесно.
А днес пък, изглежда, съм влюбена.

Радосвета Аврамова (Caribiana)

# 190
  • Варна
"Живеят само влюбените, останалите просто съществуват"

Уилям Шекспир "Ромео и Жулиета"
💗

# 191
  • София
Вярвам в любовта, разбира се!
Любовта със съпруга ми е такава. Познаваме се от деца, израснахме заедно, влюбихме се, съградихме дом, кантора и днес чакаме своето 5-то дете. Заедно сме от почти 30 г. и сме семейство от 25 г. Скоро се надяваме да имаме и внуци.
За мен той е моето всичко и моят най-добър приятел, а в децата ни виждам нашето продължение и отражение на любовта ни.

# 192
Вярвам в любовта, разбира се! В литературата има много любовни истории, но една от най  вдъхновяващите за мен е между Джейн Еър и г-н Рочестър, в едноименната книга Джейн Еър.

# 193
"Не е странно да видиш двама млади, които се обичат, но да видиш двама възрастни, които продължават да се обичат, е най-чудната гледка на света."

Уилям Мейкпийс Такъри

# 194
Обожавам любовната история от филма Хубава жена... Едно истинско доказателство, че за любовта граници няма ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт