Потопете се в най-автентичната любовна история с La Nuit Trésor Nude

• 13 380
  • 432
  •   1
Отговори
# 195
Вярвам в любовта.Тя е магия, вдъхновение, красота и сила.
Една от най вълнуващите любовни филмови истории за мен е любовната история в " Крадецът на праскови" прекрасно изиграна от Невена Коканова и Раде Маркович.

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 23:39 от sasi6

# 196
Любовта е навсякъде около нас!

# 197
Филмът Хубава жена е хубава романтична и същевременно комична история за любовта. Мога да го гледам още безброй пъти, наслаждаваъки се на всеки негов фрагмент.

# 198
  • София
Вярвам в силата на любовта. Истински вдъхновяваща беше тази между майка ми и баща ми.

# 199
Вярвам в любовта и във всичко, на което тя е способна. Често препрочитам "С дъх на канела" на Никълъс Спаркс, пример за силната, макар и невъзможна любов.

# 200
Любовната история от филма "Тетрадката".

# 201
  • Варна
Вярвам, разбира се. Преди дни се омъжих за най-прекрасния човек.

# 202
Да, вярвам в любовта. Всеки ден моето момченце на 4г. ми казва "Мамо, обичам те ! " ей така без повод докато гледа филмче, обядва или си играем заедно. Чувам го поне по 10 пъти на ден и всеки път ме кара да се усмихвам и сърцето ми прелива от обич. Дано да си остане така обичлив и предаде любовта и добротата на другите.

# 203
Вярвате ли в силата на любовта? -като бях малка, като четях любовта, която се развива по  книгите си мислех, че някой ден ще срещна точно тази неповторима любов, при която другият ще усеща какво искаш, ще предвижда желанията ти, ще иска да те прави щастлив, да те вижда усмихнат,  ще те приема такъв какъвто си и ...всичко ще е любов. Не съм успяла досега да попадна на такава любов между мъж и жена и ...по-скоро ...никак не вярвам, че въобще съществува такова нещо. Но, в същото време, отново четейки за любовта между майка и детето и, за дълбоката връзка между тях, си мислех, че това е по-скоро измислица, но не.Любовта между майка и детето и-това е нещото, в което вярвам, благодаря на Господ, че ми е дал възможността са го изпитам и това е нещото, което ме кара да се усмихвам всеки ден.

# 204
Притежава сърцето ми, а след това притежава и мен. Не съм сигурен, че има разлика." - А. Р. Ашър

# 205
В един живот ще обичаш много пъти, но една любов ще изгори душата ти завинаги.

# 206
  • SF
Един много сладък коделен  филм Love Actually. Който не го е гледал, сега е моментът да му се наслади!

# 207
Вярвам, че любовта е от пръв поглед - като го видиш и знаеш, че този много те дразни и после ставате семейство. Имаме много романтични места, които сме посещавали. Вярвам, че всеки създава сам едно място специално за себе си и половинката. Моето място е Солун. Всеки път, сядайки на декинга на чадърите и провесвайки крака над морето ме кара да се превръщам в дете - без мярка за време, за тревоги или грижи. Мястото ни зарежда и се е случвало семейно да минаваме през Солун, само за да седнем и да се взираме, дори да мълчим с любимия.

# 208
Вярвам в любовта и съм щастлива, че съм успяла да я срещна. Но мисля, че най-разтърсващи са тези с нещастен край, като любовта между Ромео и Жулиета и любовната история в мой любим филм Град на ангели. Любим цитат от филма:
- Ако знаеше, че ще я загубиш, би ли избрал отново да се лишиш от безсмъртие, без болка, без глад и жажда и вечна младост, само за това кратко време прекарано с нея.
- Бих предпочел една нейна целувка, една нейна прегръдка, едно нейно докосване... една усмивка дори... Отколкото цяла вечност без всичко това.

# 209
  • Елхово
" Ако ти можеш да преживееш и един ден без да разбереш как съм и какво правя, значи можеш и всички останали дни!"  - Анна Каренина
Аз вярвам в любовта!

Общи условия

Активация на акаунт