Потопете се в най-автентичната любовна история с La Nuit Trésor Nude

• 13 377
  • 432
  •   1
Отговори
# 210
С мъжа ми сме израснали заедно от деца, бебета. В един вход. Цял живот  ..... На 18 г решихме ,че много се обичаме и вече 14- та година сме заедно и си имаме детенце 🥰

# 211
Вярвам в любовта! Поезията на Дамян Дамянов за мен е висш израз на романтичната, чиста и всеотдайна любов!

# 212
Любовта е навсякъде около нас!

# 213
  • София
Да, вярвам, защото я усещам всеки ден! Няма по-красиво чувство от това да обичаш и да бъдеш обичан! Мъжът и детето ми го показват всеки ден! Любовта не се изразява само с думите "Обичам те", а също и с "карай внимателно", "успех днес", "мисля за теб". Оценявайте всеки малък жест или дума и хората, около себе си. ❤️

# 214
  • Бургас
Любов- от старите тефтери, не да се гледаме в очите, а да гледаме в една посока...

# 215
Вдъхновяваща любовна история за мен е тази от книгата "Отнесени от вихъра" между Скарлет О Хара и Рет Бътлър. Една дръзка и смела любов.
А ето и любимият ми цитат от книгата:

"Обичах те, но не можех да допусна да го узнаеш. Защото ти си жестока към тези, които те обичат, Скарлет. Ти приемаш любовта им и я размахваш ката бич над главите им."

# 216
"Ако доживееш до сто години, искам да живея сто минус един ден, така че никога да не трябва да живея без теб" - A.A. Милн, „Мечо Пух“

# 217
Вярвам! Любовта е навсякъде около нас, стига да имаме отворено сърце за нея!
А когато се запознах със съпруга ми се оказа, че съм била детската му любов в началното училище без аз да съм го познавала дори Simple Smile Господ е събирач Heart

# 218
  • дядовата ръкавичка
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това ти стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде".
Малкият принц, Екзюпери.

# 219
Вярвам в силата на любовта.
Любима любовна история е моята и в Титаник.

# 220
Да, вярвам в любовта. Любовта между партньори

# 221
  • София
Да,вярвам.
"Ти си първата, за която се сещам, когато се събудя, и последната, за която се сещам, преди да заспя." - Неизвестен

# 222
Да, вярвам. Историята на Тадж Махал ме вдъхновява.

# 223
Вярвам в любовта.Тя вдъхва живот в буквалният и преносен смисъл.Вдига на крака болни,вдъхновява за всякакви каузи и постижения в живота ни.Има водеща роля.Много отдавна съм чела историята на един от създателите на инсулина.Като ученик е бил влюбен в момиче с диабет 1ви тип.По онова време тези болни са живяли по няколко месеца,след диагностициране.Не е имало лекарства.Момичето е имало същата съдба.Младото момче е мечтаел да спаси любимата,но уви.След години с откритието си успява да спаси живота на милиони други.

# 224
  • София
Вярвам много в силата на любовта. Силните любовни истории ме вдъхновяват и усмихват.

Общи условия

Активация на акаунт