Потопете се в най-автентичната любовна история с La Nuit Trésor Nude

• 13 376
  • 432
  •   1
Отговори
# 225
Харесвам тази мисъл: "За света може да си един човек, но за един човек си светът." - Доктор Сюс /Теодор Сеус Гейсел/.

# 226
Без любов животът е несъвършен.

# 227
Вярвам в любовта... и още как! ❤
Вярвам, че голямата любов се случва само веднъж в живота и не е тази, с която градим семейство и остава с нас до старини. Тя обаче е тази, която гради нас... след като първо ни срине до основи... Тази любов е огромен подарък и безценен урок. Тя е неописуемо щастие и зверска болка. Тя те издига над всичко и всички и те кара да летиш като орел, а след това те пуска да се разбиеш сам в нищото и си отива... само тялом, духом никога.Ти я обичаш, тя те мрази... ти я погребваш, тя ти те усмихва и нашепва "Не ме забравяй!" ... сякаш би могъл. Да - има такава любов, любов след която никога не си същия... любов, която те е научила да живееш, да искаш, да можеш, да вярваш, да не се примиряваш с никого и нищо...да се бориш и да печелиш.Любов, която идва с две кафяви очи и си тръгва с целият ти свят... само физичеси, нишката между вас остава.Живота не напразно ви е събрал... имали сте да учите уроци... а те се учат с цената на голяма болка... платихте я. В този живот сте си уроци, в следващия обаче ще си бъдете съдба ❤❤❤

# 228
Когато чуя думата любов винаги се сещам за филма "Тетрадката".
Това е филм, който мога да гледам всеки ден ❤️

# 229
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
"Обичаш ли някого, ти просто го обичаш и нямаш ли какво друго да му дадеш, пак му даваш обич." Heart
Джордж Оруел, „1984“

# 230
" Ако ти можеш да преживееш и един ден без да разбереш как съм и какво правя, значи можеш и всички останали дни!" ❤️

# 231
Вярвам в любовта и вярвам, че тя движи света.  Щастлива съм, че обичам и съм обичана.
Споделям един от любимите ми цитати:

Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.

"Брулени хълмове" - Емили Бронте

# 232
Вярвам в силата на любовта. Любима любовна история филма "Тетрадката"!

# 233
Вярвам си аз в любовта..., историята на Титаник ми е топ любовната история. Бих се радвала да изживея такава силна и разтърсваща любов като във филма.

# 234
Знам, че историята, която ще разкажа, за мнозина ще прозвучи като измислица. Признавам си, че ако не бях свидетел, аз също щях да си помисля, че не може да бъде, но видях всичко със собствените си очи.
Историята не е точно любовна, но любов все пак има в нея. 
И така:

Кръстена съм на баба ми по бащина линия, и смея да твърдя, че винаги съм била любимата й внучка, макар да имаше още пет внуци. Аз също предпочитах нея пред другата си баба. С нея бяхме много близки. Още не мога да я прежаля.
Когато през 2012 се разболя, аз вярвах, че ще оздравее. За съжаление, през един мразовит януарски ден на 2013, тя почина. В деня на погребението, на поклонението бяха дошли много нейни приятелки и съседки. През цялото време стоях до нея и плачех неудържимо. Това, което ми направи впечатление е, че очите й стояха отворени. Няколко пъти се опитах да ги затворя, но те пак се отваряха. Майка ми, сестра ми, две от братовчедките ми също опитаха да й затворят очите, но никой не успя. Сложиха стотинки върху очите й, за да ги задържат затворени, та после като махнат стотинките, да си останат така. Не помогна. В момента, в който стотинките бяха махнати от очите й, те пак се отвориха. Гледаше така, все едно иска да  види още нещо, преди окончателно да склопи очи.
   Дядо ми, с когото имаха 60 годишен брак, по онова време беше трудно подвижен, и изчаквахме да го доведат, за да си вземе последно сбогом с нея, преди да тръгнем към гробищата. Не след дълго, дядо ми влезе, седна до нея, хвана я за ръката, погали я, разплака се, и през сълзи каза: "Сбогом, Насо! Чакай ме при теб."
В този момент, очите й се затвориха.

Питайте ме  пак дали вярвам  в силата на любовта.

# 235
Ако не вярваме в любовта и в нейната сила, то ние сме загубени Heart
Не случайно е казано,  че любовта ще спаси света. Има примери за много силни любовни истории - тази, вдъхновила създаването на Тадж Махал, любовта, описана в Отнесени от вихъра,  любовта,  разказана във филма Тетрадката. За мен лично най-силната любов е тази на майката към нейната рожба. От 1 година съм майка и тази любов ме окрилява, вдъхновява и мотивира.  Весели празници Heart

# 236
Вярвам в любовта от пръв поглед. Любимата ми мисъл е "Ако доживееш до сто години, искам да живея на сто минус един ден, така че никога да не трябва да живея без теб." от Мечо Пух.

# 237
  • Бургас
Любовта има неизмерна сила!
Да обичаш и да бъдеш обичан е най- невероятното чувство ,особено,когато е съвместно с човека отсреща! Моята любов е сбъдната мечта,още от малка си мечтаех да имам мъж,който е моя зодия ,след това и дете - е вече е факт и тримата сме една зодия . Любовта ни беше от пръв поглед и всичко между нас се случи много бързо!😁❤
Любимият и най-вдъхновяващ израз за мен е - “За сърцата,що се любят ,и смъртта не е раздяла…” !
Любовта ще спаси Света! ♥

# 238
  • тук, на мястото си
"Любовта е най-важният въпрос на живота. Разрешите ли него, ще разрешите всички останали въпроси, от какъвто и характер да са те – личен, обществен, семеен или общочовешки. " Петър Дънов
Има много вдъхновяващи любовни истории увековечени от литература и кино.

# 239
  • Пловдив
Вярвам в силата на любовта и обичам да чета или гледам филма Любов по време на холера, много ми харесва. Или пък да гледам всички коледни романтични филми на Холмарк, може да да бозави, но ми допадат. Нямам нужда от сериозни и тежки филми, а от точно тези любовно-романтични и глуповати - те ме зареждат с енергия

Общи условия

Активация на акаунт