Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 14 684
  • 618
  •   1
Отговори
НОВОТО на Pantene! Възстановяващ и предпазващ балсам с формула Pro-V попива мигновено за до 100% по-силна коса, без да утежнява.

Забравете какво са казали скептиците за балсамите за коса - ползите от тях са били пренебрегвани твърде дълго! НОВИЯТ балсам Pantene Repair & Protect е създаден, за да разбие митовете за балсамите, защото дълбокото възстановяване не трябва да се усеща тежко. Новата Pro-V формула е усъвършенствана, за да осигури целенасочено възстановяване на най-сухата и увредена коса, оставяйки я здрава и гладка, като същевременно осигурява усещане за лекота и чистота.

БАЛСАМ, КОЙТО Е ТОЛКОВА ЛЕК, ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ОСТАВИТЕ  

Увредената коса се нуждае от балсам, но ползите от него се пренебрегват поради убеждението, че балсамът оставя косата мазна и утежнена, без да се осъзнават важните дългосрочни ползи от редовната употреба на балсам за коса.

Като марка номер 1 в света за балсами за коса, Pantene пое мисията да развенчае митовете:

Новият балсам Repair & Protect възстановява увредената коса отвътре навън, като преодолява една по една всички бариери, свързани с употребата му. Разработен специално, за да осигури възстановяване там, където косата се нуждае от него, той се абсорбира за секунди. Изпитайте всички предимства на дълбоко подхранената коса, като кажете НЕ на ужасяващото усещане за омазняване и НЕ на тежката и сплескана коса. Само след една употреба животът без балсам за коса при всяко измиване ще бъде нещо от миналото. Pantene е по-близо до премахването на уврежданията на косата от всякога. Подкрепена от 77 години научни иновации, Pantene продължава да усъвършенства продуктите си, за да осигури на всички жени по света повече дни с прекрасна коса.

За продуктите:

PANTENE REPAIR & PROTECT SHAMPOO
Шампоанът нежно почиства косата и я зарежда с хранителни вещества. С формулата PRO-V и технологията ACTIVE NUTRI-PLEX той е предназначен да защитава краищата на косата.
Начин на употреба: Масажирайте в мокра коса, създайте пяна и изплаквайте ежедневно.

PANTENE REPAIR & PROTECT CONDITIONER – звездата на шоуто
Балсамът е перфектното средство за третиране на увредена коса. Той подхранва косата с PRO-V BLEND: PRO-Vitamin B5 + укрепващи липиди + защитни антиоксиданти. Pro-V формулата с технология ACTIVE NUTRI-PLEX, обогатена с 50% повече агенти за защита на краищата на косата, помага за възстановяването на косата отвътре навън за здрав вид, който се усеща лек, без да има мазен вид или усещане.
Начин на употреба: Този лек балсам е идеален за ежедневна употреба. Нанесете по дължината на косата. Може да се изплакне или да се използва като оставящ продукт за допълнително подхранване.

PANTENE REPAIR & PROTECT 3 MINUTE MIRACLE RICH CONDITIONER
Дълбокоустойчив балсам за многократна употреба, обогатен с колагенов пептид, който моментално се разтапя в косата, за да я възстанови отвътре и е идеален за ежедневна употреба. Помага за възстановяването на видимите увреждания само при 1 употреба.
Начин на употреба: Нанесете върху мокра коса, за да я наситите с хранителни вещества, и изплакнете или използвайте като балсам за коса или продукт преди стилизиране, като нанесете малко количество върху влажна или суха коса без да отмивате.

PANTENE REPAIR & PROTECT KERATIN PROTECT MASK
Маската помага за възстановяване на 6 месеца увреждания само след еднократна употреба.
Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса, като започнете от върховете и масажирате нагоре. Оставете богатата формула да подейства за няколко минути и изплакнете обилно.

PANTENE REPAIR & PROTECT KERATIN PROTECT OIL
Ежедневно подхранващо олио за коса, което възстановява уврежданията с еднократна употреба и подобрява блясъка. То е идеално както за суха, така и за увредена коса.
Начин на употреба: Разнесете по дължините на мокра или суха коса, като избягвате скалпа.

Включете се в играта!
Каква е вашата коса като цвят и структура? Усещате ли я суха и увредена? Споделете ни защо искате да спечелите гамата на Pantene Repair & Protect.

На 28 ноември 50 от вас ще спечелят комплект Pantene Repair & Protect срещу ангажимент за попълване на продуктова анкета.
Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 13:26 от Жaклин

# 1
  • София
Косата ми е кестенява, сухи краища, бързо омазняване в корените. Много се накъсва. Искам продукт, който да я подхрани и възстанови.

# 2
Косата ми е кестенява и суха, понякога става като слама, ако случайно пропусна някой и друг месец фризьора. Увредена не е, просто си е суха. Ползвала съм продуктите на Пантен и съм доволна, за това бих искала да спечеля комплект от тях. Вярвам, че ще помогнат на косата ми да има малко по-свеж вид.

# 3
Косата ми е тъмно кафява и много суха, боядисвам всеки месец. Обичам да ползвам балсами и възстановяващи продукти.

# 4
Косата ми е боядисана, изрусена. Суха е по дължината, но се омазнява в корените. Бих искала да изпробвам продуктите Pantene Repair & Protect, за да подхраня косата си и да стане по-здрава и блестяща.

# 5
Естествено руса и суха. Харесвам марката и бих продължила да я ползвам.

# 6
Косата ми е тъмно кестенява и със сухи краища, вследствие от боядисване. Имам нужда от продукт за подхранване, възстановяване и хидратация, с който косата ми да стане отново здрава и с блясък. Харесвам продуктите на Pantene и с удоволствие бих пробвала серията Repair & Protect.

# 7
  • Там...
Косата ми е тъмнокестенява, със сухи краища и изтощена Sad Има нужда от спешно възстановяване!

# 8
  • Варна
 Моята коса бе тъмно кестенява, сега е 50% посивяла, боядисвам я всеки месец, полагам грижи да е здрава и красива. Харесвам продуктите на Пантен и ще се радвам на подарък.

# 9
Усещам я суха и увредена предимно в този сезон, иначе не.

# 10
За съжаление  косата ми е суха и изтощена. Блясъкът й отдавна е загубен , а и е и с тънък косъм. Това е причината да желая да пробвам гамата на Pantene Repair & Protect.

# 11
  • София
Здравейте! косата ми е доста третирана през годините, а най-много пострада от бременността ми. В момента е изрусена на кичури със сухи краища, но бързо омазняване в корените, бърза загуба на обем и блясък. Трябва ми продукт, който да я подхрани и възстанови.

# 12
Моята коса е с тъмнокафяв цвят и има нормална структура, но понякога усещам, че се нуждае от допълнителна хидратация. Въпреки че не е прекалено суха, с времето забелязвам, че може да изглежда малко увредена, особено след излагане на топлинни уреди или агресивни химикали. Мисля, че гама на Pantene Repair & Protect би ми помогнала да възстановя и подхраня косата си, като я направя по-здрава и блестяща. Харесва ми идеята за продукт, който да осигури дълготрайна защита и възстановяване.

# 13
Косата ми е тъмно кестенява и много гъста. Но забелязах, че с годините започва да се чупи и става суха. Ще се радвам да съм от късметлии за комплекта Pantene Repair & Protect.

# 14
Преди два месеца си правих руси кичури ,отделно косата ми е доста суха и изтощена от години боядисване така ,че определено има нужда от подхранване и хидратация.

Общи условия

Активация на акаунт