Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 14 685
  • 618
  •   1
Отговори
# 615
Косата ми винаги е била суха и сякаш недостатъчно хидратирана.Гъст и плътен косъм, който има нужда от постоянна грижа.Искам да постигна блясък и подхранена коса.

# 616
Косата ми е тъмнокестенява и суха, заради което изисква балсам или маска. Харесва ми да се грижа за нея и ще се радвам да пробвам иновативните ви продукти.

# 617

Изтеглени са късметлиите, които печелят комплект Pantene Repair & Protect. Това са:

~Mockingbird~
🍈 пъпеш 🍈
AliceSw
Baraka
beb_
Bundyrose
Deni1993
didкa66
dilyanad
Geraldine
Hope17
iren11
Kalinka15
Katniss Everdeen
lubi06
magy_b
Marina Boncheva
MeriPopins
Miss M
Mmya1
nadejda8791
Nataliq77
nelkaatanas
RosMar
Rumbaci
Sanito25
Seeflower
sislaka
skk007
Sofi_to
Stefek78
Summer789
Sun_in_your_eyes
Sunrise90
Supernatural_fan
Tаня Клишева 645748
Vikitoo3005
vmarinska
White Angel
White Peony
АБОНАТ
дарито_87
Димитроваа
Ив
Илияна.Р
Кара Миа
Мама Лиса
Мари-ана
МН
силвето димитрова

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас най-късно до 08.12.2024 г. на e-mail: games@neg.bg, като упоменат, че са победители в играта на Pantene и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата

- три имена
- адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на СПИДИ)
- телефон за връзка

Наградите ще бъдат изпращани поетапно от 29.11.2024 г.
Благодарим на всички за участието!

# 618

През ноември Pantene даде шанс на потребителите на BG-Mamma да изпробват продуктите от серията Repair & Protect с усъвършенствана Pro-V формула и да споделят своите отзиви в специално създадена анкета.

С резултатите от тази анкета ви запознаваме в настоящата публикация.

Споделете цялостното си мнение за новата продуктова линия на Pantene - Pantene Repair & Protect и я оценете по скалата от 1 до 5.

Преди да използвате балсама Pantene Repair & Protect, използвали ли сте редовно балсам за косата си?

Лесно ли ви беше да включите всички продукти от новата продуктова линия на Pantene в рутинната си грижа за косата?

Какво мислите за балсама Pantene Repair & Protect? С какво го свързвате?

Потребителски цитати:

Балсамът прави косата гладка, кадифена, приятно ухаеща, мека. Създава онзи страхотен ефект на "лигава"коса след измиване.

Косата се усеща веднага по-гладка и се разресва значително по-лесно.

Страхотен! Прави косата като коприна и ухае божествено.

Усещане за коприна и с много нежен аромат на цветя.

Балсамът е уникален. Косата ми стана по-мека от коприна. Лесно се разресва и не се заплита.

Ароматът много ми харесва, свързвам го по-скоро с усещането за мекота, уют, коприна.

Нанесох по дължината на косъма и реших да се възползвам без да отмивам продукта. Оставих косата ми да изсъхне сама. След това тестване мога да заключа, че продуктите са идеални за ежедневна употреба. Усещам косата си мека, жива, а на вид изглежда лъскава и подредена.

Лесно разресване, жива и приятна на допир коса, без фриз ефект.

Прекрасен е, косата ми още под душа се разплете безупречно. Ароматът е много приятен и след изсушаване и изправяне косата стана много гладка, подхранена и мека.

Асоциирам го с изключителната мекота, която дава на косата ми.

Усетихте ли разлика в косата си след използването на балсама Pantene Repair & Protect - по-оживена, по-жизнена, по-мека, по-здрава и силна?
57,8% са отговорили с "Да, напълно" на този въпрос. 40% от анкетираните са отбелязали са свой отговор "По-скоро да".

Бихте ли използвали Pantene Repair & Protect отново?
За 77,8% от потребителите на форум BG-Mamma отговорът е "Да, напълно".

Колко вероятно е да препоръчате Pantene Repair & Protect на приятел или член на семейството си?
1 - Малко вероятно; 5 - Много вероятно

*Обобщаващата публикация е изготвена от редакторския екип на BG-Mamma.

Общи условия

Активация на акаунт