Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 14 690
  • 618
  •   1
Отговори
# 570
Косата ми е кестенява и със сухи краища, т.к. редовно я боядисвам. Определено има нужда от подхранване

# 571
  • Бургас
Черна, суха и къдрава. Има нужда от подхранване и хидратация.

# 572
Косата ми е дълга почти до кръста...с много сухи и заплитащи се краища...особено след бременността и раждането...трябва ми нещо ,което да и върне живеца

# 573
Косата ми е идеално права,но с тънък косъм и рядка , изглежда безжизнена 🥲 пробвах всякакви продукти тук там леко подобрение ,но без сериозно подобрение 😔

# 574
Косата ми е светлокестенява,права.Въпреки че не използвам сешоар косата ми е със сухи ,нацъфтели краища .Използвам балсами ,маски ,но за сега нямам успех косата ми да изглежда  жизнена и непресушена.

# 575
Косата ми е червена, а в корените е мазна, краищата сухи. Използвам сешоар три пъти седмично и понеже ми е дълга и чуплива косата, постоянно я връзвам на кок. Изтощена, пада много, въпреки че наскоро я подстригах.. Ползвам и спрей за разресване и въпреки това, пак трудно я разрешвам.. Имам огромна нужда от подхранване, затова много искам да пробвам продуктите на Pantene. Сигурна съм, че ще ми помогнат.

# 576
Косата ми е кестенява и изтощена. Със сухи краища, омазняване в областа на скалпа, лесно се заплита. Мисля, че тези продукти ще са ми от полза.

# 577
Косата ми е светло кестенява, права и тънка. В момента съм с балеажни кичури. По краищата е доста суха след кичурите. Бих се радвала да изпробвам продуктите на Пантен.

# 578
  • София
Косата ми е светлокестенява, побеляваща, тънка, оредяваща и силно увредена поради странични явления от медицинско лечение. С удоволствие бих пробвала продуктите на Пантен.

# 579
руса и суха

# 580
  • ...живея на последния етаж...
Косата ми е къдрава, гъста и много суха. Напоследък е светло кестенява, боядисвам се от поне 25 години. Ако не ползвам балсам или маска, няма да мога да я разреша.

# 581
  • Елхово
Косата ми е кестенява и изтощена. Боядисвам веднъж на два месеца! Със сухи краища, омазняване в областта на скалпа, лесно се заплита. Мисля, че тези продукти ще са ми от полза.

# 582
Косата ми вече е напълно побеляла, от няколко години вече не я боядисвам. Подстригах се късо, използвам балсам и маска, но има нужда от продукти за възстановяване и хидратиране. Бих пробвала Pantene Repair & Protect

# 583
Косата ми е тъмно кестенява, боядисвана редовно от доста години. Бързо се омазнява в корените и краищата стоят сухи. Използвам маски и балсами редовно.

# 584
Косата дълги години ми беше черна. Преди половин година я обезцветих и сега е кафява. Суха и накъсана в краищата, но се омазнява в корените. Бих искала продукти, които да попречат на цъфтежа.

Общи условия

Активация на акаунт