Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 15 010
  • 618
  •   1
Отговори
# 555
Косата ми е тъмнокестенява, със сухи краища и изтощена Sad Има нужда от спешно възстановяване!

# 556
  • София
Косата ми се нуждае от непрекъснати грижи, тъй като я боядисвам. Усещам я суха и увредена през лятото поради въздействието на слънчевите лъчи. Зимата нося шапка, което също й влияе. Използвам балсам и маски за да я съживя.

# 557
  • ВАРНА
Косата ми е тъмно кестенява, боядисвана редовно от доста години. Бързо се омазнява в корените и краищата стоят сухи. Използвам маски и балсами редовно и харесвам продуктите на Pantene.

# 558
Каква е вашата коса като цвят и структура? -  Имам средно дълга коса с цвят на мед, права и без нива.
Усещате ли я суха и увредена?  - През зимните месеци много ми се наелектризира, затова си мисля, че е суха и цъфти повече.
Споделете ни защо искате да спечелите гамата на Pantene Repair & Protect. - надявам се серията да направи косата ми като от рекламите - блестяща, здрава, защитена и да не цъфти Simple Smile

# 559
И аз и дъщеря ми сме с тънки и сухо коси. При нас е задължително да използваме нещо за подхранване и блясък.

# 560
Косата ми е кестенява, но заради появяващите се бели косми най- накрая реших да си направя руси кичури. Това се отрази доста тежко на косъма, изтощи се и стана увредена и много суха в краищата, лесно се къса,  а в корените лесно се омазнява.. Опитвах няколко скъпи продукти, с шампоан, балсам, маска, ефект нямаше. Преди две седмици взех шампоан Lift and volume на Pantene, съвсем случайно, защото ми хареса външния вид. Косата ми още след първото използване беше съвсем различна, мека, не е разпиляна, лесна за оформяне. И най- важното- хидратира и не омазнява. В петък си купих и балсама, но още не съм го пробвала. С удоволствие ще пробвам всичко от серията Pantene Repair & Protect ( не знаех за нея), а много ми хареса възстановяващия ефект и че не омазнява.

# 561
Косата ми е дълга, тъмно руса, към момента суха, безжизнена.
С удоволствие ще пробвам серията Pantene Repair & Protect, защото първо, това е предпочитана марка вкъщи, и второ, харесва ми действието .

# 562
Косата ми е черна, бързо омазняваща се в корените. Ще се радвам да изпробвам продуктите, косата има нужда от сгъстяване, хидратиране и възстановяване..

# 563
  • София
Косата ми е боядисана в естествения ми цвят, за да прикрия побеляването. Суха е по дължината, но се омазнява в корените. Бих искала да изпробвам продуктите Pantene Repair & Protect, за да подхраня косата си.

# 564
Аз съм от късметлийките с мазна коса в корена и невъзможна за разредване към краищата. Пробвах безброй балсами , но само този на Pantene ми стига за толкова дълго и с едно малко разнасяне ме кара да винаги да се обеъщам към огледалото и да се радвам на косата си, прокарвайки пръсти. Използвайки и шампоана и балсама завършва ефекта с аромат и усещане за чистота без омазняване за дълго.

# 565
Косата ми е черна.След инцидент в моето семейство побиля за 5 дни.И от 13г я боядисвам постоянно.Косъма ми е много тънък със сухи крайща. Има нужда от спешно възстановяване.

# 566
Косата ми е светло кестенява, боядисвам я от много години. Косопадът е много добре изразен през последната година и се надявам с вашите продукти това да спре.

# 567
  • София
Косата ми е тъмно кестенява със сухи краища. Имам спешна нужда от продукт за подхранване, възстановяване и хидратация, с който косата ми да стане отново здрава. 
С удоволствие бих пробвала серията Repair & Protect на Pantene.

# 568
С кестенява коса съм, късо подстригана. Боядисвам на няколко месеца с цвят близък до естествения ми. Имам нужда определено от подхранване.

# 569
Косата си я боядисвам всеки месец в цвят лешник. Преди имах гъста и жизнена коса, но след ражданията, третирането с бои и годините забелязах, че започна да изтънява, стана суха и си личи, че е увредена. Ползвам вашите продукти и ще се радвам да съм сред късметлиите за комплекта Pantene Repair & Protect.

Общи условия

Активация на акаунт