Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 14 696
  • 618
  •   2
Отговори
# 540
Косата ми е светло кестенява, тънка и оредяваща. Надявам се да намеря подходящ продукт за нея.

# 541
  • Пеликания
Косата ми е тъмно кафява, гъста с дебел косъм и доста суха. Използвала съм продуктите на Pantene и съм оставала доволна.

# 542
Косата ми е тъмнокафява към черна,вече доста побеляла,също е суха и изтощена.Боядисвам я всеки месец.Блясъкът й отдавна е загубен , а и е и с тънък косъм. Това е причината да желая да пробвам гамата на Pantene Repair & Protect.

# 543
Косата ми е тъмно кафява, тънка,  бързо се омазнява в корените, а краищата са сухи и се накъсват. Трудно се разресва въпреки, че е тънка. На всичко отгоре напоследък се засили косопада и стана още по- рядка и безжизнена. Искрено се надявам да спечеля комплекта Pantene Repair & Protect за да я подсиля!

# 544
кафява и с дебел косъм е. Увредена е защото я боядисвам постоянно, и бих я подхранила с тези продукти, които предлага фирмата.

# 545
Косата ми е кестенява. Боядисвам я вече 11 години, защото много рано побелях драстично. Суха е, чуплива, с цъфтящи краища. Бих се радвала да използвам вашите продукти и споделя как са ми повлияли.

# 546
Косата ми е тэмно кафява, тънка и оридяваща все повече.Сухи краища и мазни корени.Боядисвам я от години.Ползвам различни серии, тъй като след 1 опаковка, продукта вече няма същия ефект както в началото.

# 547
  • Банско
Моята коса е дебела и чуплива, но много непокорна. Осещам я прекалено твърда и леко суха. бих искала да бъде по-мека, бляскава и гладка. Ще се радвам да спечеля един от комплектите ви.

# 548
Имам много дълга, плътна, кестенява коса, която усещам суха по краищата, но напоследък и като цяло е по-суха и трудна за овладяване поради застудяване на времето. Бих се радвала да спечеля гамата на Pantene Repair & Protect, за да се справя с този проблем, надявам се и занапред.

# 549
Косата ми е кафява  и не понася всеки балсам, иска ми се да открия нещо, което ще я съживи. Може би Пантен protect and repair.

# 550
  • Пловдив
Моята коса е права с кестеняв цвят. За съжаление съм с мазен скалп и изключително сухи и изтощени краища. Каквото и да използвам нямам ефект и седмица след подстригване краищата отново са като слама. Бих искала да пробвам продукта, за да проверя неговата ефикасност.

# 551
Косата ми е тъмнокестенява, права, тънка, с бързоомазняващи се корени и със сухи краища. Искам да спечеля този комплект, за да видя действието му върху моя тип коса.

# 552
Косата ми е боядисана в червената гама.Определено след цяло лято излагане на силното слънце има нужда от подхранване.Освен това е права и без особен обем.

# 553
Косата ми е в русата гама.Краищата са доста изтощени и се накъсват.Искам да спечеля продуктите Пантен,за да я подхраня малко и отново да заблести.

# 554
  • София
Косата ми е суха , боядисана руса и лесно се къса, в същото време лесно се и омазнява в корените. Много внимавам какви шампоани и продукти за коса ползвам, често изхвърлям по 1-2 пъти ползвани, защото или ми действат добре на косъма и не е сух, но в същото време я омазняват или пък прекалено ми я пресушават и се заплита.. В търсене съм на "моя" продукт и с удоволствие бих пробвала Pantene Repair & Protect.

Общи условия

Активация на акаунт