Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 14 698
  • 618
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Косата ми е изрусена и съответно изтощена,смятам че тези продукти ще са ми полезни.

# 526
Косата ми е над 50% побеляла, заради което я боядисвам в червено-виолетовата гама. Съответно това води до изтощаване и сухота в краищата. Бих опитала продуктите на Пантен дали ще оправят този проблем.

# 527
Косата ми е кестенява, с остатъци от балеаж. Изтощена е,
суха, последно време се омазнява доста бързо в корените и пада повече от обикновено.
Много бих се радвала да спечеля, защото харесвам продуктите на Пантен и определено имам нужда от подхранване и възстановяване на косата.

# 528
Естествено руса съм, с гъста и тънка коса, но косата ми вече е страшно увредена от къдренето, което пък правя заради прекомерно омазняване. Завъртях се в един порочен кръг и не мога да възстановя косата си.

# 529
Косата ми е кестенява, но я боядисвам почти всеки месец, защото се прошари. С тънък косъм е, мазна в корените, пък и рядка. Харесвам продуктите на Пантен и искам да спечеля гамата на Pantene Repair & Protect, за да я подхраня и възстановя блясъка й .

# 530
Моята коса е изрусена . Гъста е и със сухи краища . Бих искала да изпробвам продуктите Pantene Repair & Protect, за да подхраня косата си и по-малко да се накъсва.

# 531
Косата ми е изрусена,суха по дължините и мазна в корените.Косъмът е тънък и увреден.

# 532
Моята  коса е дълга, светло кестенява към руса, гъста и в края е с балеаж. Доста е суха, непокорна и бих казала увредена. Ползвам само балсама от серията и съм доста впечатлена от резултата. Бих изпробвала и шампоана в комбинация , за още по-уаууу ефект

# 533
Косата ми е суха. Косъмът е тънък и увреден . Вярвам , че Pantene ще я направи по - хубава.

# 534
Косата ми лесно се омазнява в корените и е със сухи и заплитащи се краища. Искам продукт, който да я подхрани и възстанови, да я направи мека и бляскава.

# 535
  • Русе
Косата ми е със сухи краища и мазни корени. Харесвам продуктите ви и ще продължа да ги ползвам с удоволствие!

# 536
Косата ми е боядисана в шоколадово кафяво.Дълга и къдрава, и като всяка къдрава коса е суха и всеки път при измиване ползвам маска или балсам. При разресване за мекота и блясък нанасям Argan oil Pantene.

# 537
Косата ми е руса, и колкото и грижа да полагам, тя все е суха. Затова бих пробвам някой хидратиращ продукт.

# 538
Ползвам продуктите на Pantene от години и съм много доволна от серията съм ползвала шямпоана но комплекта не съм ползвала едновременно ,много бих се радвала ❤️🎀

# 539
Косата ми е тъмно кафява, гъста, но в последните месеци я усещам суха и увредена в краищата. Ще се радвам да опитам комплекта Pantene Repair & Protect, за да я хидратирам и възстановя.

Общи условия

Активация на акаунт