Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 14 699
  • 618
  •   1
Отговори
# 510
Косата ми е къдрава и черна на цвят, но вече има прошарено на някои места. Усещам я суха по дължината, а се омазнява в корените. Усещам я увредена и изтощена, няма я някогашната тежка и гъста коса, за съжаление и продължава да капе и да оредява.
Бих искала да спечеля Pantene Protect&Repair, защото ще ми даде цялостно решение за моята увредена и нездрава коса и ще възвърне предишния й вид. Ще запълни липсите от витамини и вещества, които са се натрупали с възрастта, както и заради дългото кърмене и ще вдъхне нов живот на косата ми.

# 511
Косата ми не е от най добрите в последно време. Няма блясък, къса се лесно и е доста с доста сухи краища. Това е, за съжаление....

# 512
Косата ми е изсветлена на кичури, суха в крайщата и бързоомазняваща се в корена. Има нужда от подхранване.

# 513
Имам черна коса, която боядисвам почти всеки месец. Изключително суха и изтощена, накъсва се в краищата. Имам нужда от подхранване на косата, от блясък, от заздравяваване на косъма.

# 514
Косата ми е светло кестенява с руси кичури. Имам нужда от серията на Пантен да я подхраня и възстановя сухите краища на косата си.

# 515
Косата ми е кафява - бързо се омазнява в корените, а краищата й са сухи. Имам нужда от продукт, който да я подхрани и възстанови.

# 516
  • София
Боядисвам косата си и разбира се от там - сухи краища, бързо омазняване в корените, накъсване. Искам продукт, който да я подхрани, възстанови и й върне блясъка.

# 517
Косата ми е кестенява и тънка, много увредена в краищата

# 518
Косата ми е кестенява, къдрава, дълга и доста суха. С течение на годините необходимостта от използването на бои се увеличава и това още повече допринася за нейната сухота. Това налага непрекъснато използване на маски, балсами и други подобни продукти за овлажняване на косъма, без които е трудно разресване, а и помагат за "непокорното" в него. Бих желала да опитам Pantene Repair & Protect, защото обичам да експериментирам с различни продукти в търсейки на най-добрият!

# 519
Косата ми е тъмнокестенява към черна. С бързоомазняващи се корени и лесно заплитащи се краища е. В последно време я усещам изтощена и увредена, като полагам внимание и грижи за нея. Ще се радвам да изпробвам продуктите.

# 520
Косата ми е кестенява, чуплива, суха и увредена. Искам да спечеля гамата на Pantene Repair & Protect, защото искам косата ми отново да е здрава, мека и с блясък.

# 521
Косата ми е кестенява с много тънък косъм, мазна в корените и вече рядка. Искам да спечеля гамата на Pantene Repair & Protect, за да премахна мазнината, да възстановя някогашният й блясък и да се подхрани.

# 522
Имам кестенява коса със сухи краища и лесно омазняваща се в корените. Много лесно цъфти,въпреки допълнителната грижа.Търся подобен продукт,който да не утежнява косата ми.

# 523
Косата ми е тъмноруса, много суха и без блясък. Затова бих желала да опитам комплекта Pantene Repair & Protect.

# 524
Косата ми е права и кафява. Усещам я суха най-вече в студеното време. Ще се радвам, ако спечеля, за да пробвам продуктите, които биха я подхранили в дълбочина.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 02:36 от Цветомир Ботев

Общи условия

Активация на акаунт