Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 14 700
  • 618
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Косата ми е кестенява, плътна, но със сухи краища. Често цъфти, така че продуктите на Пантен биха могли да помогнат за този проблем.

# 496
Косата ми е боядисана- суха и твърда. Има нужда от подхранване и хидратация.

# 497
Имам суха и изтощена коса и ще се радвам да пробвам серията.

# 498
Косата ми е кестенява, къса, бързо се  омазняване в корените. Искам продукт, който да я подхрани и възстанови и да я предпазва от омазняване.

# 499
  • обл. Шумен
Косата ми е светло кестенява, не използвам боя, но е много тънка и  с цъфнали краища. За да не е толкова суха, след измиване нанасям масло от жожоба. Бих искала да използвам нещо ново и различно, с цел възстановяване.

# 500
Косата ми е кестенява и суха, понякога става като слама,  бързо омазняване в корените. Ще се радвам да съм от късметлии за комплекта Pantene Repair & Protect.

# 501
Косата ми е боядисана, гъста, но с доста сухи краища. Все още търся подходящите за мен продукти, за да възстановя добрия й вид и бих се радвала на възможността да опитам серията на Pantene.

# 502
Косата ми е изрусена,средна дължина със сухи краища и бързо омазняващи се корени.Мисля че тези нови продукти на Pantene ще и се отразят чудесно!

# 503
Моята коса е руса и доста гъста. Изрусявам се от години, изключително увредена е. Имам нужда да открия продукти, които да я ,,съживят” и определено бих дала шанс на тази серия на пантен!

# 504
Косата ми е руса и много побеляла, затова вече много години я боядисвам. С годините космите изтъняха, станаха порьозни и по-лесно се късат и падат. Поддържам я със средна дължина. Изсъхва бавно и затова редовно ползвам сешоар. Бих искала да стане по-здрава, затова с удоволствие бих пробвала серията  Pantene Repair & Protect.

# 505
Косата ми е тъмнокестенява, със сухи краища и изтощена. Има нужда от подхранване и хидратиране.

# 506
  • Велико Търново
Косата ми е тъмно руса, не особено гъста и с лесно омазняващи се корени и оттам цялата. Поддържам я в средна дължина и откакто съм с малко бебе нямам възможност за кой знае какви процедури. Затова бих искала да пробвам как ще и се отразят продуктите от тази серия на Пантен и дали ще подобрят състоянието и

# 507
Косата ми е руса, тънка, суха и увредена. Искам да имам късмета да спечеля гамата на Pantene Repair &Protect ,за да възстановя жизнеността и.

# 508
Каква е вашата коса като цвят и структура? Усещате ли я суха и увредена? Споделете ни защо искате да спечелите гамата на Pantene Repair & Protect.

Косата ми е дълга къдрава и боядисвана всеки месец, защото имам бели коси. Но за съжаление е суха и изтощена и има нужда от богата гама за възстановяване и грижа.  Искам да спечеля гамата на Pantene Repair & Protect, за да се опитам да възстановя косата си и тя отново да стане мека, гладка и дори искряща  Simple Smile

# 509
Косата ми е кестенява, но я боядисвам вече дълги години и се изтощава.

Общи условия

Активация на акаунт