Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 14 701
  • 618
  •   1
Отговори
# 480
Косата ми е кафява и много суха, тъй като я боядисвам всеки месец. Бих искала да видя дали с тази серия ще успея да я съживя поне малко.

# 481
Косата ми е светло кестенява, естествена  не  боядисвана, тънка, изтощена и суха в краищата.
След второто раждане ми се появиха проблеми,  които не съм имала до този момент, пърхот, раздразнен скалп, бързо омазнявящ се и косопад.
От дълго време съм в търсене на нова и по- добра козметика, отговаряща поне на част от нуждите на моята коса.
Много бих се радвала да пробвам новата серия на Pantene, с надежда че ще намеря в тях, каквото търся.

# 482
Имам суха и изтощена коса , усещам я изтощена , определено!
Бих искала да спечеля комплекта на Пантен , за да се съживи косата ми.

# 483
Косата ми е тъмно кестенява, права и дълга. Не е боядисвана, не я третирам с нищо, освен със сешоар. Омазнява се в корените, но нормално.
За съжаление, има цъфтящи и късащи се краища.
Бих искала да имам серията repair.

# 484
Каква е вашата коса като цвят и структура?  - Права и кестенява

Усещате ли я суха и увредена? - Понякога, а напоследък е и без блясък

Споделете ни защо искате да спечелите гамата на Pantene Repair & Protect. - За да получа нов прекрасен вид на косата си

# 485
  • Sofia
Косата ми е права боядисана кестенява, в периоди на смяна на сезоните е особено суха, както в момента
Желая да спечеля комплекта за да почувствам жизненост благодарение на полезните свойства и съставки.

# 486
  • Пловдив
Мечтая за гамата на Pantene Repair & Protect ,защото искам да си възвърна  лъскавата грива отново на главата ми не  като аксесоар за красота,а като защита за здраве.Моят аргумент е :  Имах красива кафява коса,но за съжаление днес е  с увредена структура ,заради грешен избор на боя за коса,който увреди косъма и скалпа ми поради чувствителност и непоносимост .Съжалявам,но продължавам да мечтая ....

# 487
С удоволствие бих изпробвала серията Pantene Repair & Protect, защото искам да хидратирам косата си. Косата ми е нормална, тъмна, с тънък косъм. Полагам доста грижи за косата си, като правя домашни маски и не я третирам.

# 488
Моята коса се наказва много лесно,с тънък косъм съм и мисля,че серията на Pantene ще ми помогне да реша този проблем.

# 489
  • София
Косата ми е леко чуплива, тънка и лесно омазняваща се, боядисана в червено.

Къса се лесно и цъфти в краищата.

Бих искала да имам възможност да изпробвам серията Repair & Protect за да подобря състоянието й.

# 490
  • На морето!
Косата ми е тъмноруса, дълга до кръста и чуплива. Изисква много грижи , за да изглежда жизнена и здрава и винаги съм отворена да тествам нови серии за каса.

# 491
Моята коса е изрусена, леко чуплива, тънка.
Да, усещам я суха и увереда и определено имам нужда от тези продукти на Пантен.
Ще я възстанови и ще изглежда по-здрава.

# 492
Нормална към мазна ми е косата,тъмно кестенява,с увредени връхчета,заради израстващи вече руси кичури.Има нужда от възстановяваща терапия в краищата.

# 493
Косата ми е руса и определено е изтощена. Бих ползвала продукта с надежда да я съживи.

# 494
Естественият ми цвят е кестеняв. Преди няколко години си направих балеаж за първи път. Въпреки че ми харесваше как ми стои, косата ми "пострада". В последствие започнах да я боядисвам цялата, защото се показаха белите коси. След края на лятото, определено ѝ личи, че е по-суха и изтощена.
Бих се радвала да поправя щетите с новата серия на Pantene Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт