Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 15 036
  • 618
  •   1
Отговори
# 465
Косата ми е руса суха,с удоволствие ще пробвам продуктите.

# 466
  • Варна
Косата ми е боядисана, изрусена. Суха е по дължината, но се омазнява в корените. Бих искала да изпробвам продуктите Pantene Repair & Protect, за да подхраня косата си и да стане по-здрава и блестяща.

# 467
Моята коса е кестенява, със сухи краища, мазни корени. Цъфтенето е доста неприятно. Сега през есенно-зимния сезон косопадът доста се е усилил и някак косата ми изглежда без обем и оформянето на прическа е трудна работа, защото е доста изтощена. Ползвам продукти на Pantene и съм един от доволните клиенти. Simple Smile

# 468
Косата ми е тъмна, но когато е изтощена и й е време за подстригване, в краищата става по-светла и се заплита. Суша я винаги със сешоар, понякога изправям с преса. Това допълнително я изтощава. А в корените на втория ден от миенето, се омазнява. Бих пробвала продукти, които да я балансират.

# 469
Косата ми е черна, много суха, чуплива, боядисана, в корените се омазнява бързо, но краищата са доста сухи и стърчащи, с балсам трудно постигам някакъв ефект на хидратиране, сякаш косата не приема продукта и си остава суха. Искам да ползвам серията от продукти, тъй като виждам доста добри отзиви за нея. Обичам да се грижа за косата си и затова с удоволствие ще я зарадвам с нови и силно се надявам действащи продукти. Красивата коса винаги е в тренда, така че добра грижа и продукт винаги е в плюс.

# 470
Косата ми е изрусена, суха, с тънък косъм, но бързо се омазнява в корените. Искам косата ми е да е подхранена, жизнена и лъскава.

# 471
  • in Wonderland
Косата ми е кестенява, тънка, в краищата суха. Има нужда от подхранване и възстановяване.

# 472
Косата ми е боядисана, черна. Бих искала да изпробвам продуктите Pantene Repair & Protect, за да я подхраня.

# 473
Косата ми е руса и я боядисвам отдавна. Много е суха и изтощена, в резултат на третирането и бих изпробвала въздействието на PANTENE REPAIR & PROTECT!

# 474
  • София
Косата си боядисвам в червено над 15 години. Суха и увредена е. Използвам балсами но не мога да нацеля явно правилния.

# 475
Коса ми е с естествен много тъмно кафяв цвят, почти черен, но вече се появяват и сиви коси. Като структура е леко къдрава, дълга. Усещам я суха и увредена, въпреки че не е третирана и използвам сешоар максимум веднъж седмично. Искам да спечеля гамата на Pantene Repair & Protect, за да изпробвам серията и да се опитам да подобря вида и жизнеността на косата си.

# 476
Каква е вашата коса като цвят и структура? Усещате ли я суха и увредена? Споделете ни защо искате да спечелите гамата на Pantene Repair & Protect.

Аз съм с тъмнокестенява коса, с естествено изсветляване към краищата, които стоят тъмночервеникаво руси. Суха е към краищата особено на бретона, не зная защо. Бих искала да спечеля продуктите, за да опитам новия ви балсам - много ще е хубаво да е наистина толкова добър колкото се твърди.

# 477
  • София
Косата ми е много дълга, естествено къдрава, т.е. по принцип една идея по-суха + се изрусявам от години (в момента тъмно медно русо). Постоянно съм в търсене и проба на продукти за подхранване, заглаждане и хидратация на косъма. И да не се заплита така!

# 478
Косата ми е тъмно руса, боядисана, тънка, със сухи крайща. В момента е  доста изтощена, но ми се иска да успея да съживя малко с подходяща грижа , без да се налага да я режа.

# 479
  • Велико Търново
Косата ми е тъмно руса и суха. Имам нужда точно от този вид продукт за да възстановя нормалия й блясък.

Общи условия

Активация на акаунт