Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 15 037
  • 618
  •   1
Отговори
# 450
Косата ми е черна на цвят адски суха и изтощена, и искам да открия наистина продукт, който ще ми помогне за я възстановя дори  и не напълно.

# 451
Косата ми е дълга и руса. Усещам я суха и изтощена. Желая да спечеля комплекта, защото ще подхрани косата ми.

# 452
Косата ми е кестенява, чуплива и суха. Търся продукти, които да я подхранят и възстановявят. Надявам се серията Pantene Repair & Protect да ѝ се отрази добре.

# 453
  • София
Моята коса е боядисвана в кестеняв нюанс като се стремя да изглежда възможно най-близко до естествения ми цвят. Косъмът ми е фин и много лесно се уврежда от всякакво химическо или топлинно третиране. Редовното боядисване я изтощава и пресушава като резултатът е хвърчаща и недостатъчно гладка на докосване коса.

# 454
Косата ми е е тъмно-кестенява и през зимните месеци по-суха. Харесвам продуктите на Pantene и ще се радвам да спечеля.

# 455
  • София за сега
Косата ми е червена боядисана, сухи краища, бързо омазняване в корените. Много се накъсва. Искам продукт, който да я подхрани и възстанови.

# 456
Косата ми е боядисана с цвета на естествената ми коса (до колкото е възможно), цвят тъмно русо. Косъмът е тънък и по краищата често се изсушава и става като слама ( колкото и да се старая да я подхранвам). Бих се радвала да спечеля продуктите на Pantene, защото ги харесвам като цяло.

# 457
Косата е едно от най-важните неща за мен и дори в момента използвам продуктите на Пантен.
Ще се радвам да спечеля комплекта!

# 458
Косата ми е боядисана в тъмночервено, има сухи краища и е изтощена. Смятам, че има нужда от подхранване и хидратация, а тези продукти ще са подходящи.

# 459
Косата ми е суха и изтощена от дългогодишното боядисване в тъмно кафяв нюанс.Бих искала с продуктите Pantene Repair & Protect да я подхраня и възстановя, да върна блясъка и жизнеността й.

# 460
  • Пловдив
Косата ми е тъмнокестенява, със сухи краища и изтощена .Има нужда от спешно възстановяване Blush

# 461
  • Горна Оряховица
гъста, но с тънък косъм. Мразя продукти, които я правят като мазна и тежка. Искам да спечеля, защото ми се струва, че ще се отрази добре на косата ми Simple Smile

# 462
Косата ми е дълга,къдрава, тъмно кестенява. Доста е суха, безжизнена.Искам да бъде по лъскава и жизнена.Харесвам Pantene и с удоволствие бих пробвала комплекта.

# 463
Цвят светло руса по точно изрусена. Структура леко суха и изтощена. Искам да спечеля, защото трябва да я подхраня в дълбочина. Прочетох че в  състава е включен пантенол, който помага за стимулиране на растежа, омекотява косата и намалява цъфтящите краища. Всичко това е спешно необходимо за моята коса. Искам да спечеля за да имам коса със здрав и лъскав вид.

# 464
Косата ми е тъмно кестенява, плътна структура, краищата са сухи, в корените е мазна.
Трябва ми продукт, който да я подхрани и възстанови.

Общи условия

Активация на акаунт