Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 15 041
  • 618
  •   1
Отговори
# 435
С кестенява коса съм. Доста изтощена и изтъняла. С удоволствие бих пробвала тази серия на Pantene.

# 436
Косата ми е тънка, светла, дълга и боядисана. Постоянно полагам грижи за нейното поддържане и възстановяване. Затова съм сигурна, че Вашите продукти ще са ми от голяма полза.

# 437
Косата ми си е с естествения цвят - кестеняв. В момента е ужасна, суха, супер лесно се спластява и направо окапва. След раждането имам чувството, че останах с 1/3 от косата, която имах. Уж пия разни витамини, все още не виждам ефект, като се сресвам и погледна колко косъма има по четката направо се плаша.

# 438
Косата ми е кестенява, но започна да побелява и я боядисвам.В корените е мазна, дължините суха и имам. нужда от щадяща козметика, която да не премива, а да подхранва косъма и скалпа.

# 439
  • София
Косата ми е кестенява, гъста, с много плътен косъм. Рай за фризьорите и ад в ежедневието. Трудно намирам продукти, които да успеят да я омекотят и стилизират така, че да не изглежда бухнала. Често е суха, особено в зимния период, когато нося шапка.
Бих се радвала да опитам Pantene Repair & Protect серията, за да разбера дали влиянието й е наистина така вълшебно ❤️

# 440
  • София
Моята коса е светло кестенява, доста суха и твърда. Затова при всяко измиване я подхранвам с балсам. Сега през есента имам пърхот и ми е необходима хидратация и третиране на скалпа.

# 441
Косата ми е тъмно кестенява, сухи краища, нормално омазняване в корените. Боядисвам веднъж месечно, което я изтощава. Търся серия, която да я подхранва и възстановява.

# 442
Косата ми е светлоо кафява и суха, боядисвам я всеки месец. Харесвам марката

# 443
Косата ми е естествено кестенява, небоядисана,  но въпреки това е много изтощена, суха и накъсана.
Все още съм в търсене на подходящата серия за нея и мисля, че Pantene Repair & Protect е точно за моя случай.

# 444
Естествения цвят на косата ми е тъмно кестеняв,  с балеаж в русата гама съм, а поради наличие на много бели коси и в корените съм пепеляво руса. Косата ми е суха и има нужда от постоянна хидратация и подхранване.

# 445
Косата ми е кестенява, сухи краища, бързо омазняване в корените, много боядисвана и обезцветявана, много се накъсва. Искам продукт, който да я подхрани и възстанови.

# 446
Косата ми е кестенява, с много тънък косъм. По дължините е суха и се заплита доста, поради което бих се радвала да пробвам серията.

# 447
Косата ми е кестенява,  в краищата суха. Има нужда от подхранване .

# 448
Косата ми е кестенява и много суха.Много се накъсва. Изрусявана две години и сега искам продукт, който да я подхрани и възстанови.

# 449
Каква е вашата коса като цвят и структура? Косата ми е боядисана - Кестенява и руса боя; гъста, но тънка
Усещате ли я суха и увредена? Откакто я боядисвам е суха, а изрусената част със сигурност е увредена
Споделете ни защо искате да спечелите гамата на Pantene Repair & Protect. Защото искам да възстановя здравината на косата си и да успея да постигна по-свеж и лъскав вид на косъма.

Общи условия

Активация на акаунт