Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 14 690
  • 618
  •   1
Отговори
# 585
  • София, Дружба 2
Косата ми е тъмно кестенява, краищата й са сухи и лесно се заплита. Корените сравнително бързо се омазняват. Редовно използвам балсами и маски.
С удоволствие бих пробвала Pantene Repair & Protect.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 10:40 от Picky

# 586
Косата ми е суха, изтощена, най- вероятно от дългогодишно боядисване с различни марки бои/ така и не открих най- подходящата/.Освен това с остаряването ми вече и не й правя толкова естествени маски/ отпреди правех със зехтин или някои растителни.../.
С удоволствие и интерес бих пробвала комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по- силна коса.

# 587
  • ЛОВЕЧ
Косата ми  е кестенява и на кичури ,корените се омазняват бързо ,а краищата са сухи и изтощени .

# 588
Косата ми е боядисвана, суха и изтощена. Ползвала съм серията на Пантен, както и много други техни  и съм супер доволна от резултата. С удоволствие бих получила нужната доза хидратация и подхранване от серията Repair & Protect.

# 589
Косата ми е суха с късащи се краища, кестенява на цвят! Ползвам шампон и маска за коса!

# 590
Косата ми не е боядисана, но полагам доста грижи и у дома, а на пантен продуктите са строхотни даже в момента ползвам най новата им серия.

# 591
Косата ми е черна, имам сухи краища, сравнителбо бързо се наблюдава омазняване в корените. Имам периоди в които се накъсва бързо. Нуждая се от продукт , който да я подхрани и възстанови.

# 592
Косата ми отбелязва. Боядисвам я. Суха е от третирането.

# 593
  • София
Здравейте! косата ми е доста третирана през годините, а най-много пострада от бременността ми. В момента е изрусена на кичури със сухи краища, но бързо омазняване в корените, бърза загуба на обем и блясък. Трябва ми продукт, който да я подхрани и възстанови.

# 594
Косата ми е със средна дължина, кестенява с руси кичури от 6 месеца. Определено след изрусяването стана много слаба и суха. Отеделно все още се възстановява от бременността, така че с удоволствие бих изпробвала серията на Pantene за суха и увредена коса. В момента на 2 месеца посещавам фризьорския салон, за оформяне и терапия на косата, но търся по-бюджетен вариант. Ползвам маска и олио след всяко измиване

# 595
  • Пловдив
Косата ми е боядисана в тъмно кафяво, тънка,склонна към омазняване в корените и сухи краища поради използването на сешоар.Използвам задължително балсам.Иска ми се косата ми да е подхранена, лъскава , с обем без утежняване.С удоволствие бих пробвала Pantene Repair&Protect.

# 596
Косата ми е боядисана в цвят махагон и е доста къдрава и дълга. Може би и затова е суха по краищата, а и я третирам с бои повече от 20г.Ползвам шампоани на Пантен, а и други марки. Балсам и кристали също, един път в седмицата и маска.

# 597
Тъмно кестенява, дълга със сухи краища. Винаги съм склонна да пробвам нови продукти отговарящи на текущите нужди на косата ми в търсене на максимално добър резултат.

# 598
  • България
Моята коса е руса, дълга и предимно права, освен в моментите, когато не се развълнува много от времето навън:satisfied: Обожавам я!
Но краищата й бяха много сухи напоследък и се заплиташе постоянно, трудна бе за разресване. От скоро използвам балсам Pantene Repair & Protect. След няколко измивания, разресването стана по-лесно и приятно. Косата е мека и нежна. Бих искала да спечеля гамата на Pantene Repair & Protect, за да поглезя тази красавица:yellow_heart:

# 599
Косата ми е къдрава, със средна дължина. Макар и къносана (не боядисана) е доста суха и заплитаща се, особено по краищата.  Пантен е сред марките продукти, които харесвам и използвам.

Общи условия

Активация на акаунт