Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 14 690
  • 618
  •   1
Отговори
# 600
Косата ми е кестенява. Беше плътна, гъста и тежка. Напоследък се разреди и няма нищо общо с преди. Дали тези продукти биха я върнали каквато беше? Надявам се.

# 601
Цвета на косата ми е кестеняв, със сравнително дебел, но накъсан  косъм. Сухотата я прави като слама, затова бих искала да тествам серията Pantene Repair&Protect.

# 602
Косата ми е кестенява,склонна към омазняване в корените и сухи краища.Харесвам и ползвам продуктите на Пантен

# 603
Косата ми е светло кестенява, смесен тип. Корените са твърде мазни, а връхчетата обратното – много сухи, цъфтящи, късащи се и безжизнени. Бих искала да пробвам комплекта, защото искам косата ми да изглежда здрава, блестяща и жизнена, но от всички опити с различни продукти до сега не получих желания ефект.

# 604
  • плевен
Косата ми е боядисана, руса на цвят,гъста , със сухи краища .Бих искала да изпробвам гамата Repair& Protect, защото косата ми има нужда от хидратиране и възстановяване . Използвам продуктите на Pantene и  съм  доволна .

# 605
Косата ми е доста изтощена след бременността. Имам нужда от терапия. Естествен цвят кестеняв,боядисвам я в черно!

# 606
Имам тъмна кестенява коса. Косата ми е суха и се късат краищата. Увредена е защото скоро си направих балеаж. Искам да спечеля, защото косата ми има нужда хидратация, да изглежда здрава и блестяща.

# 607
  • Пловдив
Косата ми вече е напълно побеляла. Боядисвам я редовно, което я изтощава. Има нужда от подхранване, за да бъде мека и хидратирана. Много бих се радвала да спечеля комплекта Pantene Repair & Protect.

# 608
  • София
Косата ми е тъмно кестенява, но вече на около 80% бяла. Боядисвам я на всеки 2 седмици, суха и увредена е, особено в краищата. Не успявам да я пусна по-дълга от дължина до раменете, налага се да я постригвам заради сухотата.
Искам да спечеля гамата на Pantene Repair & Protect, на пъво място, за да я тествам и на второ за да се поглезя с качествен продукт.

# 609
всеки желае красива и копринена коса, трябва да се полагат грижи и Pantene Repair & Protect може да помогне. Да опитаме а.

# 610
Косата ми е тъмно руса, тънка и в последно време суха. Има нужда от подхранване и грижа. С удоволствие бих опитала Pantene Repair & Protect.

# 611
Моята коса е кестенява, плътна и обемна, но често я усещам суха и увредена, особено в краищата. Бих искала да спечеля гамата Pantene Repair & Protect, защото вярвам, че тя ще осигури на косата ми необходимата хидратация, мекота и защита, от които се нуждае, за да изглежда здрава и блестяща.

# 612
Косата ми е кестенява, тънка, капе обилно заради употреба на имуносупресор, което ще продължи до края на живота ми. Искам да задържа своята коса до края, ако е възможно в приемлив вид. Разчитам и на козметиката за коса.

# 613
Косата ми е кестенява и къдрава. Много трудно се разресва и лесно се накъсва. Бих искала да изпробвам продукт за лесно разресване.

# 614
Имам кестеняви коса, сухи и накъсани краища. Искам да спечеля за да върна свежи вид на косата си.

Общи условия

Активация на акаунт