Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 14 689
  • 618
  •   1
Отговори
# 15
Косата ми е светло кестенява. В краищата е много суха и изтощена. Бих желала да пробвам продуктите Pantene Repair & Protect, за да разбера дали ще ми помогнат с проблемната ми коса.

# 16
Косата ми е червена, ежемесечно боядисвана. Суха и изтощена. Искам да го пробвам,защото съм сигурна,че е хубав. Използвам маска на Пантен, редувам ги, всички видове са страхотни и много ароматни.

# 17
  • София
Косата ми определено е изтощена. Освен това доста капе. Харесвам Пантен и бих се зарадвала да използвам комплекта Pantene Repair & Protect.

# 18
Косата ми е руса и тънка. Усещам я суха и изтощена, накъсана. Искам да спечеля, за да си направя една оздравителна терапия на косата.

# 19
От години ползвам  Пантен заедно с професионални серии. АКо ме изберете, бих дала обективно мнение за комплекта Pantene Repair & Protect.

# 20
Косата ми е тъмно кестенява, боядисвам я. В краищата е суха и се накъсва, изглежда изтощена и поради тази причина много бих искала да тествам продукта.

# 21
За съжаление  косата ми е суха и изтощена. Блясъкът й отдавна е загубен , а и е  тънък косъма.
За мое голямо съжаление не мога да придам блясък и мекота на косата ми, защото е черна и вече започнах да я боядисвам през около 25 дни, веднага след фризьор. Прическата ми е много къса, черна съм по природа и такъв цвят боядисвам. Дължината не ми позволява да я хидратирам добре.
Харесвам продуктите на Pantene и с удоволствие бих пробвала серията Repair & Protect.

# 22
Косата ми е кафява, суха, боядисвам я всеки месец и не използвам маска и балсам, иска ми се да открия нещо, което ще я съживи!

# 23
Боядисвам косата си цвят кестен, но от боята вече с доста накъсана и със сухи краища. Наистина бих се радвала да изпробвам вашата серия продукти.

# 24
  • Washington,USA
Косата ми е кестенява. Омазнява се бързо в корените. Много бих искала да спечеля, защото обичам козметиката за коса и искам да пробвам вашата марка.

# 25
Моята коса е кестенява. Опитвам се да поддържам подобен цвят и с къна. Косъмът ми тънък. Може би по тази причина много трудно я разресвам и много лесно се заплита. Търся решение на този проблем.

# 26
Косата ми е руса, изрусявам е с бля и съответно е ужасно суха, изтощена и накъсана. Търся нещо с което да я подхраня и възстановя.

# 27
 Косата ми е дълга, кафява, гъста, не се боядисвам. Нормална. Косъма е плътен, не изтощен, с блясък. Искам да спечеля, за да изпробвам гамата, дали ще отговаря на моя тип коса.

# 28
  • При децата ми
Косата ми е суха, твърда и с дебел косъм. Къносвам я с "Тричуп", тъй като повече от половината е побеляла. Ползвам продуктите на "Пантен" редовно, дори в момента. Търся преди всичко хидратация и блясък. Бих се радвала да изпробвам и тази серия.

# 29
  • София
Косата ми е тъмно руса, с нацъфтели сухи краища и мазни корени. Бих искала да пробвам гамата, за да видя дали ще отговаря нануждите на косата ми.

Общи условия

Активация на акаунт