Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 14 685
  • 618
  •   1
Отговори
# 30
Косата ми е тъмнокестенява, със сухи краища и изтощена Sad Има нужда от спешно възстановяване!

# 31
Косата ми е тъмно кестенява.
Суха и увредена.
Харесвам продуктите на Pantene и винаги съм оставала доволна от използването им.

# 32
Косата ми е тъмнокестенява и много суха, заради постоянното дългогодишно цоядисвяне, може би, но пък все още е гъста и се заплита, ако не ползвам балсам или маска. Харесва ми да се грижа за нея и ще се радвам да съм една отхизбраните за теста.

# 33
Косата ми е светла със сух косъм и накъсани крайща. Искам продукт който ще я подхрани и ще върне нейния блясък и мекота.

# 34
  • София-Младост
Косата ми е чуплива към към къдрава, светла. Твърд косъм.
 Боядисвам я през два месеца, което допълнително я изсушава.
Задължително ползвам маска, защото иначе няма разресване. В момента даже съм с продукти на Пантен, но друга серия.

# 35
Косата ми е тъмно кафява и много суха, боядисвам я всеки месец. Определено има нужда от подхранване и хидратация.

# 36
  • Благоевград
Каква е вашата коса като цвят и структура? Усещате ли я суха и увредена? Споделете ни защо искате да спечелите гамата на Pantene Repair & Protect.

Косата ми е тъмно кестенява, боядисана, чуплива и гъста. Да, определено я усещам по суха, особено през зимните месеци. Бих искала да изпробвам гамата Repair& Protect, защото косата ми има нужда от подхранване.

# 37
  • 1st floor
Косата ми е кафява, чуплива. Суха, но с мазни краища. Може би най-ужасната комбинация. Изсушена е от честото миене - налага се, защото спортувам доста и скалпът се изпотява и омазнява. Увреждам я допълнително с хлорта в басейна и много излагане на слънце и вятър на морето лятото и през останалата част в планината.    Отделно и много се заплита. Голяма драма ми е и не знам какво да я правя! Това, което й спестявам, е сешоара и боята.

# 38
Косата ми е ниво 8, тънка, суха. Без балсам е като сламена шапка, има адекватна нужда от подхранване и хидратация.
Доверявам се на продуктите Pantene редовно, дори в момента, но с друга  серия.

# 39
Косата ми е на кичури, суха и изтощена

# 40
Косата ми е боядисана, руса на цвят, с тънък косъм, има нужда от подхранване и блясък.

# 41
Косата ми е светло кафява и е боядисана в кафявата гама, тънка и бързо се омазнява. Боядисвам я всеки месец, защото бързо се показват белите коси, особено около слепоочието и естествено, че е суха и увредена. Искам да спечеля, за да мога да възстановя и подхраня косата си.

# 42
Моята коса е руса и дълга, с гъста структура.Усещам я суха и увредена, поради честото боядисване и употреба на преса и сешоар. Бих искала да спечеля гамата на Pantene за да я подхраня и възвърна блясъка.

# 43
Косата ми е кестенява права и много бързо се омазнява имам и сухи краища  трябва ми нещо балансиращо и да я въстановява и да здравяват корените и да спомага за растежа на косата.

# 44
Косата ми е естествено руса, но вече е много увредена, заради постоянната топлинна обработка

Общи условия

Активация на акаунт