Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 15 018
  • 618
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
Косата ми е кестенява и тънка. Откакто използвам активно сушоар и я боядисвам стана суха и безжизнена.
Бих желала да изпробвам и тази серия, защото по принцип ползвам и съм доволна от марката, а и косата си има нужда от подхранване.

# 46
Каква е вашата коса като цвят и структура?
Косата ми е къдрава, тънка и много гъста. Естествен цвят кестеняв, който поддържам с боядисване в момента.
 Усещате ли я суха и увредена?
Къдравите коси са си сухи, а боите ги увреждат допълнително.
Споделете ни защо искате да спечелите гамата на Pantene Repair & Protect.
За да я пробвам! Обичам да пробвам нови продукти и също така харесвам и купувам продуктите на Пантен.

# 47
  • БГ
Косата ми е чуплива и с естествения си цвят - кестенява и тук таме бяла.  Усещам я суха, изтощена и разхвърчана макар, че не е третирана. Бих се радвала да спечеля гамата на Pantene Repair & Protect, за да видя косата си подхранена, хидратирана и с блясък.

# 48
  • София
Косата ми е боядисана в кестеняво-червен нюанс, със сухи краища и бързо омазняване в корените. Много се накъсва и наелектризира. Нуждая се от продукт, който да я подхрани и възстанови. Затова ще се радвам да пробвам Pantene&Protect.

# 49
Косата ми е тъмно кестенява, с чупливи краища. Налага се редовно да я боядисвам, в резултат на което е суха и стои като слама. Надявам се комплектът на Пантен да й даде жизненост и блясък.

# 50
Косата ми е светлокафява и чуплива. От както застудя я усещам адски суха и заплетена. Бих се радвала да спечеля гамата на  Pantene Repair & Protect, защото наистина искам да я подхраня дълбоко и не знам вече какви продукти да използвам.

# 51
Косата ми е руса с допълнителни по-светли кичури. По краищата е суха и изтощена.

# 52
Косата ми е светло кестенява, права и тънка. В момента съм с балеажни кичури. По краищата е доста суха след кичурите. Бих се радвала да изпробвам продуктите на Пантен.

# 53
Косата ми е къдрава, сравнително гъста, червена на цвят, много суха особено краищата и увредена от боядисване. Искам да спечеля гамата на Pantene Repair & Protect, за да получа възстановена, подхранена коса, с блясък без омазняване, тежест и сплескване.[/b]

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 09:33 от Alllexa

# 54
  • някъде
Косата ми е кестенява, тънка, в краищата суха. Има нужда от подхранване и възстановяване.

# 55
  • София
Косата ми е боядисана в червената гама, изтощена, оредяла и с мазен скалп.

# 56
  • София
Косата ми е светло кестенява, суха, косъмът ми е тънък. Зимата заради студа, носенето на шапки и шалове още повече изтънява.
В момента съм с балсам на марката. Много е добър!

# 57
  • Габрово
Косата ми е боядисана, руса. За съжаление  е суха и изтощена.

# 58
Косата ми е руса,косъмът тънък,за щастие поне е гъста.Боядисвам я и използвам ежедневно сешоар и преса за оформяне.Въпреки всички ампули и олиа,за съжаление е суха на моменти и се налага често подстригване и подръжка.С удоволствие бих пробвала серията Repair&Protect да видя как ще и се отрази.

# 59
Косата е руса, тънка, увредена и суха

Общи условия

Активация на акаунт