Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 15 021
  • 618
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Косата ми е боядисана в потъмна кафява гама,сухи краища и мазни корени .Бих искала да пробвам този продукт и да вид как ще ми се отрази😊

# 61
  • Лясковец
Косата ми беше кестенява като лятото много и изгаряха краищата и ставахе сламено руси и сухи,сега се боядисвам в червено заради ранно побеляване на част от косата,но често заради работата ми косата ми е суха,тънка и лесно се къса,а след прекаран ковид няколко пъти съм притежател на обилен косопад поне два пъти в годината.Пробвах с различнамарка козметика,но вече нищо не я спасява.

# 62
  • София
Косата ми е тъмнокестенява - суха е, но с бързо омазняващи се корени. Бих изпробвала продукт от гамата на Pantene Repair & Protect, за да хидратирам косата си и да й придам по-жизнен вид.

# 63
  • В царството на мечтите
Косата ми е боядисана. Суха е по дължината.Ще се радвам да съм от късметлии за комплекта Pantene Repair & Protect.

# 64
  • Сф
Косата ми е светлокестинява и на места с бели коси. Боядисвам се и затова е суха като цяло и изтощена. Бих пробвала продуктите на Pantene Repair & Protect  и се надявам да се подобри състоянието на косата ми положително и да е здрава и сияйна.

# 65
Косата ми е суха и увредена. Не я третирам, но въпреки това е ужасна. Предполагам, че проблемът е отвътре (начин на хранене, стрес).
Бих пробвала продуктите ви.

# 66
Косата ми е боядисана, светлокестенява . Суха е по дължината, но се омазнява в корените. Бих искала да изпробвам продуктите Pantene Repair & Protect, за да подхраня косата си и да стане по-здрава и блестяща.

# 67
  • софия
Косата ми е кестенява, по-сухи краища, омазняване в корените. Боядисвана. В момента имам и сезонен косопад.
Искам продукт, който да я подхрани и възстанови.

# 68
  • Пазарджик
Косата ми е  изрусена,  и  е изключително суха и късаща се. Бих искала да изпробвам продуктите Pantene Repair & Protect, за да подхраня  и заздравя косата си.

# 69
Косата ми е дълга, къдрава, непокорна и за съжаление доста суха.
От години се боядисвам, което допълнително изтощи здравината на косъма.
Полагам много грижи за уведената си коса и съм ползвала козметика на различни марки, но за съжаление до момента все още не съм намерила най-подходящата за моята коса.
С удоволствие бих опитала продуктите на Pantene Repair & Protect

# 70
Моята коса бе тъмно кестенява, сега е 50% посивяла, боядисвам я почти всеки месец, полагам грижи да е здрава и красива. Харесвам продуктите на Пантен и ще се радвам на подарък.

# 71
Каква е вашата коса като цвят и структура? Усещате ли я суха и увредена? Споделете ни защо искате да спечелите гамата на Pantene Repair & Protect.
Косата ми е гъста, но с тънък косъм, чуплива, не търпи изправяне. Суха е, защото я боядисвам. Склонна съм да пробвам продуктите, защото се надявам да не е толкова разхвърчана, а да е плътна и мека.

# 72
Косата ми е кестенява със сухи краища и бързо се омазняване в корените. Има нужда от подхранване и защита. Бих се радвала да изпробвам продуктите Pantene Repair & Protect.

# 73
Косата ми е кестенява на цвят, тънка и слаба, изтощена, с цъфтящи и късащи се краища, бързо се омазнява.  Гамата на Pantene Repair & Protect ще я подхрани и възстанови.

# 74
Косата ми е светлокестенява и е леко чуплива. Усещам я доста суха, особено в краищата, и често изглежда безжизнена и склонна към накъсване. Бих искала да спечеля гамата на Pantene Repair & Protect, защото се надявам тя да помогне за възстановяването на косата ми, да я направи по-здрава и блестяща и да й придаде жизненост и мекота, която в момента й липсва.

Общи условия

Активация на акаунт