Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 15 022
  • 618
  •   1
Отговори
# 75
Косата ми е руса, боядисана, с изтощени и сухи връхчета. Използвам серията Pantene Repair & Protect и за това ще се радвам да я спечеля.

# 76
  • София
С удоволствие бих тествала продуктите от тази серия. Надявам се да имат добро въздействие върху косата и скалпа ми, тъй като имат нужда от подхранване и възстановяване. Косата ми е кафява на цвят, бързо се омазнява в корените, а краищата ѝ са сухи.

# 77
Косата ми е кестенява. Вече е леко прошарена и се налага да я боядисвам постоянно, поради което в краищата е суха и изтощена. Харесвам продуктите на Pantene и с удоволствие бих изпробвала серията Pantene Repair & Protect.

# 78
От скоро съм в клуба на блондинките Simple SmileКосата ми е доста тънка,с чупещи се краища и има нужда от подхранване и хидратиране заради сухотата.Това е и една от причините да искам да изпробвам серията.Другите са,че съм любител на марката и вече ползвам част от продуктите Simple Smile

# 79
Косата ми е тъмнокестенява, със сухи краища и бързо омазняване в корените. Миналият
месец я боядисах за първи път. По принцип не използвам балсами, заради бързото омазняване. Сега обаче започна много да пада, повече от нормалното.
Много силно се надявам серията Pantene Repair & Protect да подсили и възстанови косата ми.

# 80
Моята коса е боядисана и поради това е със сухи краища. Винаги използвам балсами, маски със или без отмиване. Пантен са една от любимите ми марки в грижата за коса. Използвам го още от далечните ми студентски години, когато парите бяха кът, но отделях да си купя любимия шампоан, с който косата ми живваше и блестеше.

# 81
Косата ми е кестенява и суха. Искам да спечеля комплект, за да мога да пробвам шампоана и олиото за коса. Шампоанът, според мен, ще бъде подходящ за зимните месеци щом насища с хранителни вещества. Надявам се олиото да възвърне блясъка и мекотата на косата ми.
Като цяло бих искала да видя обещания ефект още след една употреба.

# 82
  • столицата
Каква е вашата коса като цвят и структура? -Кестенява, по-скоро склонна към омазняване.
Усещате ли я суха и увредена? - през лятото я усещам. През зимния период-не.
Споделете ни защо искате да спечелите гамата на Pantene Repair & Protect.- В момента ползвам от продуктите ви и съм доволна. Бих искала да продължа да ги ползвам и ще се радвам ако успея да спечеля.

# 83
Моята коса беше тъмно кестенява, боядисвам я всеки месец, полагам грижи да е здрава и красива. Харесвам продуктите на Пантен и ще се радвам на подарък.

# 84
Косата ми е руса, дълга, лесно късаща се , тънък косъм и особено лятото става като слама. В корените е по-скоро мазна, но в краищата-суха. За да я разреша ползвам задължително балсам за увредена или заплитаща се коса.

# 85
  • Пловдив
Косата ми е черна, дълга и чуплива, но пък вече се прошарва и я подлагам ежемесечно на боядисване. Искам да спечеля  гамата на Pantene Repair & Protect, за да я поддържам здрава, хидратирана и да подобря бласъка и.

# 86
Косата ми е изрусена и суха в краищата. Има нужда от хидратация и подхранване, за това ще се радвам да спечеля.

# 87
Тъмна,чуплива,суха и изтощена.Искам да го спечеля,за да я накарам да живне Simple Smile

# 88
  • София
Имам гъста изрусена коса и макар да е здрава, е суха. Не съм тествала отдавна нищо от бранда, а смятам, че тази серия е подходяща за мен и бих искала да я изпробвам.

# 89
Косата ми вече е боядисана /за съжаление/ и с възрастта е все повече в светли тонове, но никога русо Simple Smile. Дълга, чуплива и суха. Има нужда от дълбока хидратация, подхранване и ежедневна грижа. Използвам продуктите на Пантен и бих се радвала да спечеля!

Общи условия

Активация на акаунт