Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 15 025
  • 618
  •   1
Отговори
# 90
Косата ми е кестенява и чуплива. Краищата винаги ми стоят по-светли и изтощени. Ще се радвам да спечеля серията на Pantene Repair & Protect, за да се съживи косата ми и да стане бляскава.

# 91
Косата ми е изрусена.От доста години се боядисвам вече и е  много изтощена,бих се радвала на комплекта Пантен ,за да и помогна да се възстанови поне малко.

# 92
Косата ми е кестенява,мазна,всекидневно измиване и следобед вече е омазнена,трябва ми помощ.Сменям шампоани и досега без резултат.Ако успея да спечеля,да пробвам и тези продукти, по описанието точно това ми трябва!

# 93
Каква е вашата коса като цвят и структура? Усещате ли я суха и увредена? Споделете ни защо искате да спечелите гамата на Pantene Repair & Protect.
Косата ми е кестенява. Суха е и по време на бременността ми се изтощи страшно много. С бебе съм и нямам време за специални маски. Затова бих се радвала да опитам вашия шампоан. Силно се надявам да помогне!

# 94
Косата ми е къдрава и кестенява. Корените се омазняват бързо, а краищата често са сухи и се заплитат лесно. Бих искала да пробвам серията Repair & Protect, за да ми помогне с тези проблеми.

# 95
Косата ми е тъмнокестенява, със сухи краища и изтощена Sad Има нужда от спешно възстановяване!

# 96
  • Пловдив
Косата ми е тъмно кестенява, средна дължина, с ежемесечно боядисване. Омазнява се в корените и е със сухи краища. Има нужда от подхранване, хидратация, блясък и поддържане на цвета.

# 97
Косата ми е черна, фина и тънка и след лятото (явно комбинацията от слънце и солена вода/басейни не беше добра за нея) е много суха и изтощена. Опитвам се да я подхраня и хидратирам.

# 98
  • плевен
Косата ми е боядисана, руса на цвят,гъста , със сухи краища .Бих искала да изпробвам гамата Repair& Protect, защото косата ми има нужда от хидратиране и възстановяване . Използвам продуктите на Pantene и  съм  доволна .

# 99
  • Велико Търново
косата ми е кестенява, с плътен дебел косъм, но в краичетата изглежда не особено здрава. С удоволствие бих изпробвала новата серия на Pantene, защото обожавам ароматите на косата ми след измиване. Пробвала съм какви ли не шампоани, но с така приятен аромат като пантен не съм намерила.

# 100
  • Димитровград
Каква е вашата коса като цвят и структура?
Косата ми е кестенява, боядисана. Мазни корени и сухи краища.
Усещате ли я суха и увредена?
Да, не си харесвам дължините, дори и след фризьор.
Споделете ни защо искате да спечелите гамата на Pantene Repair & Protect.
Защото искам да направя косата си по-силна и хидратирана.

# 101
Косата ми е тъмно кестенява ,гъста,  със сухи краища, вследствие от боядисване и топлинна обработка. Има нужда от продукти за подхранване, възстановяване и хидратация. Харесвам и ползвам  продуктите на Pantene и с удоволствие бих пробвала серията Repair & Protect.

# 102
  • София
Косата ми е боядисвана ежемесечно. Поддръжката с кератин я съживява и я прави лъскава и мека.

# 103
Косата ми е тъмно кестенява, къдрава, небоядисвана и много суха. Нуждае се от подхранване, възстановяване и хидратация.
Най-увредена я чувствам след изправяне.
Искам да спечеля, за да почувствам косата си мека и подхранена, както и да подобря вида и.

# 104
По рождение съм брюнетка - с тъмнокестеняма коса. От около 4 години преминах в групата на блондинките. По тази причина косата ми търпи доста обработка със силни бои и се нуждае от продукти, които могат да я възстановят след изрусяване. В корените е малко по-мазна, но краищата са супер изтощени и сухи. Понякога като я разреша в долната част стои ужасно, като перушина, именно заради състоянието й. За мен Pantene е синоним на здрава, лъскава и жизнена коса и ще се радвам да опитам новата ви продуктова серия. BlushHeart

Общи условия

Активация на акаунт