Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 15 026
  • 618
  •   1
Отговори
# 105
Каква е вашата коса като цвят и структура? Усещате ли я суха и увредена? Споделете ни защо искате да спечелите гамата на Pantene Repair & Protect.

Боядисвам косата си на кичури, за да я щадя до колкото е възможно...и понеже кичурите ми са платинено руси - да, изрусяването уврежда косата ми.
Надявам се да спечеля Pantene Repair & Protec, за да я подхраня и да изглежда жива и с блясък. Simple Smile

# 106
  • Варна
Косата ми е изрусена, със сухи краища и бързо омазняване в корените. Нуждая се от продукт, който да я подхрани и възстанови от постоянното боядисване.

# 107
Имам черна, права коса, която има нужда от подхранване, тъй като я боядисвам отдавна са ми нужни продукти, които да я възстановят. Необходим ми е балсам и маска за подхранване, а също да се нанасят за кратко време и лесно да се отмиват.

# 108
  • София
Каква е вашата коса като цвят и структура? Усещате ли я суха и увредена? Споделете ни защо искате да спечелите гамата на Pantene Repair & Protect.
Боядисвам се ярко червено,косата ми е чуплива и доста суха.Зариди работата ми някой път се налага да я мия през ден ,използвам маски и балсами но без особено голям ефект.Затова бих се радвала да пробвам  Pantene Repair & Protect.

# 109
  • София
Косата ми като цвят в момента е кестенява, но преди беше изрусявана, сухи краища, но плътна, гъста и тежка. Искам да пробвам продукта, за да видя дали ще се справи добре със сухите краища и хидратира косата.

# 110
Косата ми е червеникава, къса. Бързо се омазнява в корените. Търся продукт, който да я подхрани и възстанови и да предотврати  омазняването.
Бих се радвала да пробвам  продуктите на Пантен.👩‍🦰

# 111
Косата ми е кестенява, със сухи краища, бързо се омазнява в корените.Pantene Repair & Protect би ми помогнала за възстановяване и подхранване на  косъма. 

# 112
Косата ми е червена! Боядисвам я вече повече от 10 години. Имам гъста и хубава коса, но особено по това време на годината,капе ужасно много. Искам да спечеля един от комплектите, защото обожавам продуктите на Пантен. ❤️

# 113
Каква е вашата коса като цвят и структура? - Светлокестенява и тънка
Усещате ли я суха и увредена? - Да
Споделете ни защо искате да спечелите гамата на Pantene Repair & Protect - Имам нужда от качестени продукти за възстановяване на косата ми.

# 114
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Косата ми е черна и я боядисвам от повече от 10 години. Тънка и изтощена е, със сухи краища, затова бих опитала продукти, които да ми помогнат в това отношение.

# 115
  • Вдън горите тилилейски
Косата ми е изрусена до ниво 8-ца, права, гъста и с тънък косъм. През последните няколко години стана с бързо омазняващи се корени и доста сухи краища.  Ползвала съм и с радост бих ползвала отново комплекта Pantene Repair & Protect.

# 116
Моята коса е кестенява и с тънък косъм. Усещам я като доста увредена. Бих искала да пробвам тази гама, по принцип съм ползвала продукти на Пантен и съм доволна от тях.

# 117
Косата ми е червена, боядисвам я от много години. Имах гъста и хубава коса, но след три бременности и различни здравословни проблеми окапа много.
 Продуктите на Пантен са ми едни от любимите.

# 118
  • В Космоса
Косата ми беше руса, гъста и къдрава. Сега я боядисвам русо и доста изтъня. Винаги е била суха. Преди ползвах само Пантен и май е време отново да се завърна към него.

# 119
Косата ми е тъмно руса и по светла в краищата. Заради боядисването късъмът е сух и съответно се изтощава по- лесно. Бих искала да спечеля продуктите на Pantene, защото съм ги ползвала и преди- придават блясък и свежест на косата ми, възстановят я от тежките процедури по боядисване.

Общи условия

Активация на акаунт