Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 15 028
  • 618
  •   1
Отговори
# 120
Косата ми е кестенява със сухи краища. Бързо се  омазняване в корените. Искам продукт, който да я подхрани и възстанови.

# 121
Косата ми е кестенява и със сухи краища, вследствие от боядисване.

# 122
  • София
Каква е вашата коса като цвят и структура?
Тъмно руса с по-светли кичури, тънък косъм, чуплива...

Усещате ли я суха и увредена?
Усещам я по-суха, защото я боядисвам всеки месец. Не мисля, че е уведена, защото полагам много грижи за нея

Споделете ни защо искате да спечелите гамата на Pantene Repair & Protect.
Не съм ползвала тази гама и бих искала да я пробвам.

# 123
Косата ми в момента е червена.Суха в краищата и мазна в корените.

# 124
  • София
Косата ми е кестенява суха в краищата
и бързо омазняване в корените. Искам продукт, който да я подхрани и възстанови и затова бих пробвала тази серия.

# 125
Косата ми има нужда от допълнителни грижи, така че с удоволствие бих използвала продуктите на Pantene.

# 126
  • In The Middle Of Nowhere
Косата ми е боядисана в кестеняви тонове, средна дължина. В последните 2-3 години много се изтощи в следствие на употреба на сешоар и/или преса след всяко миене. Слагам маски и други продукти, но определено има нужда от допълнително възстановяване. Мисля, че серията Pantene Repair & Protect ще ми е от полза:)

# 127
Каква е вашата коса като цвят и структура? -Имам чуплива кестенява коса.
Усещате ли я суха и увредена? - Суха е в краищата. Използвам много балсами и масла, за да има блясък и да е жизнена.

Споделете ни защо искате да спечелите гамата на Pantene Repair & Protect.
- Харесвам Вашите продукти.

# 128
Косата ми е кестенява, суха често с цъфтящи краища.

# 129
Косата ми е кестенява с кичури,винаги е била със сухи връхчета.Все още не съм попаднала на продукти,които да ми паснат добре на косата.

# 130
  • Пазарджик
Каква е вашата коса като цвят и структура? Усещате ли я суха и увредена? Споделете ни защо искате да спечелите гамата на Pantene Repair & Protect.
Като цвят е тъмно кафява,тънка и заплитаща се.Преди няколко месеца си направих несполучлив балеаж и косата много ми се увреди.Искам да спечеля продуктите,,защото само с подстригване не става.Трябва и качествени продукти за да си възстановя косата.

# 131
Косата ми е кестенява, по краищата е суха и имам нужда от такъв шампоан, който да ги подхранва.

# 132
Косата ми е руса , суха и краищата са изтощени , като структура е здрава , но много я изтощава боята и пресата.
Определено имам нужда от възстановяване и защита , тази серия на Pantene е точно за моята коса , искам косата ми да е по-силна . А знам от опит , че е хубаво да се сменя козметиката за коса през няколко месеца.

# 133
  • Mediterraneo
Кестенява коса, гъста, с фин косъм. След боядисване изсъхва много. Искам да пробвам нови продукти за коса, за да попадна наистина на подходящите.

# 134
Косата ми е кестенява, чуплива с дебел косъм. След бременността стана мазна в корените и суха в краищата. Използвам сешоар и преса, което допълнително я изтощава. Бих искала да изпробвам гамата на Pantene Repair & Protec , за да я възстанови и да стане по-здрава.

Общи условия

Активация на акаунт