Спечелете един от 50 комплекта Pantene Repair & Protect за до 100% по-силна коса!

• 15 030
  • 618
  •   1
Отговори
# 135
Боядисвам косата си веднъж на няколко месеца в цвят близък да естествения ми цвят. Често подстригвам, защото расте бързо. Косата ми вече не е толкова гъста, както преди. Омазнява се. Определено имам нужда от подхранване и хидратация.

# 136
Косата ми е тъмно кестенява и със сухи краища, вследствие от боядисване. Имам нужда от продукт за подхранване, възстановяване и хидратация, с който косата ми да стане отново здрава и с блясък. Харесвам продуктите на Pantene и с удоволствие бих пробвала серията Repair & Protect.

# 137
Косата ми е естествено кестенява , не я боядисвам, подхранвам я но стои суха и не до там жива.

# 138
Косата ми е светла и тънка. Бих искала да използвам гамата на Pantene Repair & Protect, за да я направя поне една идея по-здрава и привлекателна.

# 139
  • Пловдив
Моята коса е плътна, гъста и непокорна. След летния период винаги има нужда от възстановяване и подхранване. Смятам, че косата ми се нуждае точно от тази серия, за да се възстанови по - бързо и дълготрайно. Като цяло харесвам продуктовата гама на Пантен и съм сигурна, че ще съм впечатлена от резултата след употребата й.

# 140
След като родих косата ми стана много зле, а беше едно от нещата,които най-много харесвах в себе си. Сега не е жизнена, потъмняла (имах хубав златист цвят), изтъняла и суха... В търсене на правилния продукт съм.

# 141
  • София
Косата ми е кафява и дълга. Не я боядисвам. В краищата когато става малко суха , значи трябва да я подстрижа.

# 142
  • у нас
Косата ми естествена е черна и чуплива. Но от много години съм руса, изправена и вече ми е доста изтъняла. Определено е суха. Имам нужда от правилен продукт за хидратация и подхранване, и по-силна коса.

# 143
  • София
Въпреки че се боядисвам в естествен кестеняв цвят,косата ми е адски суха по дължината,а краищата са изпръхнали направо. Мажа с какво ли не-маски,масла,спрей за блясък и единственият постигнат ефект,е мазните ми корени и загуба на обем.С удоволствие бих пробвала серията на Пантен.

# 144
Косата ми е тъмнокафява, боядисвана и суха. Използвам балсами, маски и масла, за да я подхранвам и възстановявам.

# 145
Косата ми е тъмно кафява, права и много тънка. Определено бих пробвала гамата на Pantene Repair & Protect.

# 146
Косата ми е гъста и тежка,много бързо се омазнява в корена ,а в краищата остава суха,особено зима и лято. Все още съм в търсене на добри продукти и ще се радвам да изпробвам този сет.Цветът ми е тъмно кафяв,боядисвам се.

# 147
Косата ми е плътна, суха и дълга. Усещам я увредена и изтощена, затова бих искала да спечеля гамата Pantene Repair & Protect, за да й придам повече здравина и блясък и да я възстановя в дълбочина.

# 148
Косата ми вече доста побеля, но все още правя кичури и не съм започнала да я боядисвам.
Гъста е, но с тънък косъм и много се наелектризира и "хвърчи". Инъче е права и изглеждам като "бръкнала в контакта".

# 149
  • София
Каква е вашата коса
Косата ми е кестенява, гъста и права, но имам доста бели корени, което налага ежемесечно боядисване и води до изсушаване и заплитане. Искам да изпробвам Pantene Repair & Protect, за да улесня разресването и косата ми да изглежда жива и с повече блясък.

Общи условия

Активация на акаунт