Чакам аз, вълнувам се, мечтая, с чертички две да се похваля ! ~бебеправене 399~

• 34 968
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Хей, момичета, това с отказването е само мисъл и период, през който всяка от нас рано или късно минава.
И на мен ми е минавало през ума, но щом трезво помислех дали съм готова да се откажа, отговора е бил категорично: НЕ
Това беше преди да имам дете, когато борбата беше с години, без изобщо да забременея нито веднъж, а вече бях на 37 г. Все си повтаряхме с ММ, че ще стане и отлагах репродуктивен лекар и ин витро.
Един ден, след поредната новина на забременяла жена покрай мен и некадърността на едно АГ, която пък за щастие ме препрати към друг, който ми каза да отида в АГ Варна при специалист и така колелото се завъртя.
Разказвам всичко това, защото знам, че пътя е труден. Преживях доста, докато забременея. След всеки отрицателен тест, защото минах и три инсеминации, търсех положителното. Самоубеждавах се, че всеки отрицателен тест, ме доближава до успеха.
В моментите, когато бях смазана, момичетата тук в групата ми помагаха.
Не губете вяра. Аз още не мога да повярвам, че имам щастието да имам вече дете. Толкова нереално ми се е струвало на моменти.
Обичайте човека до себе си. Каквото и да става, в тази игра сте двамата.

# 46
Лисичке ние пробваме от 5 години.За това време имам две забременявания със загуби.Целенасочени опити от 2 години.И от толкова ходя по изследвания и прегледи.В темата съм от година и 3-4 месеца..Никакво отказване.Вярно имах период,в който си почивах психически,но за отказване и дума да не става.
Така,че вдигай главата,слагай рогата и смело напред 😁🤗

# 47
Честно не знам какво да кажа...
Мога само да кажа ,че наистина ви се възхищавам.

Heart

# 48
  • На изток от Ада
Моята първа бременност беше 2016 г в началото, така че 6 г почти... Да , редовно се чудя и мисля . Някога се отказваме с мъжа ми до следващия път. Объркана съм , но наистина искам детенце.
Аз имах снощи нещо като сапол кафеникаво по тоал.хяртия .

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 14:39 от nasito8988

# 49
Много се чудех дали да споделя нещо и за пръв път заставайки зад ника си тук (преди питах и пишех анонимно по този въпрос).
Слагам в скрит текст.

Скрит текст:
Дъщеря ми след около 4 + месеца ще стане на 13 години.
Още преди да се роди започнаха проблемите с ММ ,който вече е бивш.
Първо се бяхме разбрали да се роди в Селена АГ в Пловдив.
Съгласи се.
Като стана време обаче ,изведнъж завъртя на 360 градуса и се отказа,точно тогава започнаха и проблемите между нас.Замерял ме е със запалена цигара и с водка в очите.
При първите прегледи ми бяха изписали витамини и изрично помолих ако може да са по-малки на големина хапченцата за да мога да ги пия(трудно пия големи хапчета).Изписаха ми,но той решил,че трябва да спести едни Х пари за тях  и взел от по-евтините.
Викам си ок , ще се назоря да ги пия.
Мозъкът ми блокира по-голямата част от преживяното тогава,общо взето стана доста по-агресивен след като се роди детето.
Смъквал ме е с юмруци на земята,най-често удряше по ребрата и главата.
"Благодарение" на това,че стоях като послушно кученце Х години наред,в момента имам изтръпване на цяла лява половина на тялото и прецакан главен нерв в мозъка.
Разведохме се.Тръгвахме си.
Сегашният ММ не знам как устоя ,докато се кротна напълно,че да му позволя да се доближи дотолкова,че да остане и да не иска да си тръгва от нас.
Много се радвам,че открих моята сродна душа и въпреки,че дъщеря ми не е биологично негова,тя се държи с него толкова по-добре отколкото с баща й,че сякаш наистина е негова.

Извинявам се за отклонението.
Просто понякога си мисля,че ми е отредено само лошо да се случва и изпадам в лека до средна меланхолия.

# 50
Ех момичета, записвам се да ви стискам палци и да ви пожелая много ++++ тестове, както и коледни чудеса Gift
И да ви дам кураж винаги когато имате нужда! Hug Борбата наистина е жестока и най-често е със самия себе си....Но ЩЕ стане и ви го казвам след като бях заживяла с мисълта че може и да не мога да имам собствено дете заради ниско АМХ, след 4 инсеминации и едно неуспешно инвитро и нито един положителен тест за бременност след години опити. Второто ни инвитро, от което съм бременна сега - след много силна стимулация имах само 1 яйцеклетка годна за оплождане и няма да ви казвам как сме се будили през нощта с ММ да мислим дали имаме ембрионче. И в живота не познавам нито едно момиче с репродуктивни проблеми всичките ми приятелки, познати и т.н. забременяха без да разберат как, а аз като извънземно....Но ето вече съм почти в 6 месец - Бог чу молитвите ни и през цялото време четях такива истории тук в тази вълшебна тема Nature Star2 Така че винаги има надежда винаги и винаги изгрява слънце Nature Sun With Face
Изпращам ви много заразни бременни прегръдки Hug

# 51
  • В страната на мечтите.
Момичета, искам да ви споделя нещо - в момента проследявам поредицата на ДНК и БТВ, която се казва : "40 седмици пътят на едно дете." и там има две жени минали направо през ада, за да имат деца - едната на 37 години се е сблъскала с диагнозата изчерпан яйчников резерв, но миналата година на Коледа става някакво чудо и тя забременява. Другата дама е била със запушени тръби и е минала през ин витро докато успее да забременее, но и двете жени според мен са много силни, като всички нас, които сме се събрали тук. Ние всички сме тук с различни съдби, но събрани от една обща мечта - мечтата да бъдем майки и нямаме право да се отказваме от мечтите си. Бъдете здрави и се усмихвайте повече, особено сега през тези светли празници.

# 52
Лисичке, много съжалявам, че се е налагало да изтърпиш и да минеш през всичко това. И те поздравявам, прегръщам и се гордея с теб, че си имала силата и волята да напусенш бившия си мъж! Нито една жена не заслужава да бъде жертва на домашно насилие, но за жалост много малко успяват да “се спасят” като напуснат насилника, който обикновено е егоистичен нарцис и никога няма да промени поведението си! Адмирации още веднъж! Гуш Heart Пожелавам ти само щастие занапред!

# 53
Здравейте! Следя темата отдавна, представих се но нямах какво да напиша след това, мисля че е редно пак да го направя. На 30 г правим опити от 1год и 8 мес, днес за първи път посетихме репродуктивен специалист. След прегледа той установи че имам еднорога матка, като ляв яйчник не видя изобщо. Назначи ми и изследвания на хормони, амх и хламидия, цветна снимка, както и спермограма на ММ. Въпроса ми е има ли някоя от вас която е с такава матка и имала ли е проблеми със забременяването и износването на бебето евентуално? Благодаря ви и ви желая късмет по пътя към най-голямата ни мечта! 🍀

# 54
Sun29, добре дошла отново и бързо да постигнете успех. Flowers Four Leaf Clover Първата стъпка сте я направили, от тук нататък само напред! Не мога да коментирам за еднорогата матка, но стискам палци всичко да е наред Hug

# 55
Честита нова тема!
Рейв, както винаги прекрасна! ❤️
Хера, благодаря за орисването! 💚
Добре дошли на новите момичета и бързо да отивате към отчетните!
А ние, "старите кучета" до края на Януари всяка да измъкне по две тлъсти черти!

# 56
За пръв път си тегля късметче и ето какво ми се падна:

Препращам го на всички вас! Flowers Four Leaf Clover

# 57
Здравейте момичета! Записвам се и аз с огромно желание! Стискам палци на всички нас, които чакат своя коледен подарък! Innocent . Аз съм на 23 г. и с половинката опитваме за пухкаво бебе от близо 10 месеца. Чакам М след 2 дни, дано да успея този път да ви се похваля People Raising Hand

# 58
Скролвам си във фейсбук и ми изскочи някакъв сайт със "статия" извадки от БГ мама на "лудите майки". Струва ми се, че и от тази тема има извадка. Да видите как ни се подиграват Grinning

# 59
Момичета , знам че се хващам за сламки, но ми закъснява повече от две седмици, правих два теста през три дни и са отрицателни. Възможно ли е тестовете да грешат, или просто да го отдам на много нередовния ми цикъл? В началото на годината ми идваше през месец и може би сега пак е така. Нямам никакви симптоми на бременност, нито болезнени гърди, но миналата седмица ме бодяха яйчниците и болеше доста. Също така имах силни болки като при цикъл, но цикъл няма. Какъв е шанса тестовете да грешат? Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт