Чакам аз, вълнувам се, мечтая, с чертички две да се похваля ! ~бебеправене 399~

• 34 976
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, на мен ми е 32 ден от цикъл и реших да направя тест.. точно се радвах, че е с първа урина и.. невалиден (или поне така мисля, защото контролната черта е много бледа).

Не знам кога съм била в ову, но принципно съм с цикъл 30-36 дни. Доста ме болят гърдите, имам повишена Т, но знам, че това не означава нищо… и ще си чакам..

Успех на всички! ❤

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 13:38 от Daisy1

# 76
Дейзи, аз затова вече пишкам в чашка Joy Как ли пък няма да се прецакам с  невалиден тест!

Мен яко ме тресе нервата. Тази сутрин сякаш с много въображение има някаква сянка. Но пак го писах отрицателен. Дано поне не ми подрани. Нямам сили да се разеделя с надеждата все още.

# 77
Лютиче, сянката ми е най-добър приятел! Grinning Навсякъде я виждам - дори на този тест.. Grinning просто.. желанието ни е много силно и вярвам, че ще се сбъдне - на нас и на всички останали момичета!

# 78
Sun29, стискам ти палци за цветната снимка и това АМХ да го оправиш с витамин Д! Flowers Four Leaf Clover

Дейзи, Лютиче, rave, вихрогонче, утре сутрин ви чакам с валидни положителни тестове! Nature Star2

# 79
Ходих вчера на консултация при друг гинеколог,категорично според изследванията нямам поликистоза 🥳 ...Имаше няколко фоликулчета,но нищо повече.Няма да ходя и на образна диагностика.След нова година ще пускам НК клетки,АМХ,и антифосфолипидни антитела.То само това не съм и тях ще пусна и вече приключвам 😂
ММ щеше тази седмица да пуска СГ,обаче хвана някъв вирус и му се размина пак .. иначе си чакам лелката тия дни...и това е от мен🤞🍀

# 80
Оп, изпуснала съм новата тема. Благодарности на създателката и орисницата, дано ни донесе много коледни чудеса! Бърз запис и започвам да ви чета Simple Smile

# 81
  • Sofia
Благодаря ви! Two Hearts
Чета и си плача.
Щастлива съм, че ви има и че съм сред вас!
Не можете да си представите колко сте ми ВАЖНИ. Flowers Hibiscus
Трябваше да си направя теста утре,
но си го купих днес следобеда, преди малко!
Мензис - не. Закъснение - голямо.
Последна дата на М. - 1.11.
Днес знаете коя дата е.
Пия си дуфастона по схема и толкова много се надявам и искам този месец да е станало бебето ни!
В работата си съм.
Но нямам служебни задачки точно сега, затова се разходих навън... Взех си тестче за Б.
Чух се със сина ми. Той вече е на 17 години и 4 месеца. Има си свой живот вече, голям е.
И си дадох сметка, че дори сега да съм забременяла, няма начин да имам едновременно две деца под 18 годишна възраст.
Докато дойде време да родя, първото ми дете ще е пълнолетно вече, хахаха... Flowers Four Leaf Clover
След малко, когато колежките ми от офиса отидат на терасата да изпушат по цигара, аз ще се завра в тоалетната и знаете какво ще направя за 5 минутки време.
Хера, радвам се за теб!
Рейв, благодаря ти, че ме включи в темата! /малко датите ми не са точно така, но не ми пука особено, важното е, че съм във ВЪЛШЕБНОТО списъче/
П.П. Тази сутрин се събудих от силни болки в гърдите и гадене. Ама противно гадене ви казвам! ... обаче не смея да се самосугестирам все още ... защото много лесно се филмирам и съм силно внушаема по принцип, та може и на психо-емоционална основа да са се появили тези "признаци"... случвало ми се е и преди. Нарича се "мнима бременност", жената уж страда от всички симптоми на бременността, но всъщност си внушава, много е гадно, ви казвам!

# 82
Ух... Вихрогонче, така си го описала, че и аз се чудя дали да не направя още един! Grinning

# 83
Вихрогонче,с това голямо закъснение ти пожелавам една много ярка втора черта! 😚❤️

# 84
Вихрогонче , и аз се включвам към горното пожелание! Heart

# 85
Вихрогонче, давай! Чакаме дебела втора черта!
Аз днес цял ден си мисля с едно униние "Как пък точно на мен ще ми се случи нещо толкова хубаво...". Вътрешно не допускам мисълта, че го заслужавам. А и някак  съм свикнала да гледам бременни жени, но немога да си представя, че аз мога да съм от тия жени. Сякаш още се възприемам каъо на 17 години. Даже се чудя дали майка ми и баща ми бяма да ме нахокат, че още съм малка за тия неща. Joy (Шегувам се разбира се)
В същото време ни се случват толкова хубави неща в момента, че все си мисля "Толкова хубаво, не е на хубаво". Надявам се да не е това цената на всички положителни емоции в последно време.

Едит: Зацапа ми. Явно ще го пиша Х и този месец.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 16:18 от Анонимен

# 86
  • Замък сред облаците
Вихрогонче, докато пиеш дуфастон няма да ти дойде. От колко време и по каква схема го пиеш? Гаденето може да е от него принципно, той в крайна сметка е синтетичен прогестерон.

# 87
  • Sofia
Тестът е отрицателен.
Дуфастона ми е предписан от моята АГ. Пия го по схема. Последните таблетки ги взех от 15 до 25 ноември.
Принципно до около седмица след 25-ти трябваше да ми дойде, но не.
Предният път си беше така, М. на 1-во число, от 15-ти до 25-ти дуфастон по схема, после пак М. на 1-во число.
Обаче през ноември нещо се прецака, още с М.
Дойде си на 1-ви, обаче за съжаление ми продължи чак до 17-ти М. Тъкмо смятах да ходя при моята АГ и кръвотечението спря.
Сега пък не ще да дойде, но така ще е, като си на почти 44.
П.П. Юли преживях кратка биохимична Б.
П.П. 2 Моята АГ ми предписа, преди консултация с каквито и репродуктивни, лечение за няколко месеца с дуфастона, за да ми стане по-редовен менструалният цикъл.
П.П. 3 Все пак с моя годеник сме двойка в интимния смисъл на думата от края на юни, все още се нагаждаме един към друг, включително в битов план. Затова си гледам предимно спокойствието и любовта, ами това е.

# 88
  • Замък сред облаците
Тоест сега пиеш или не пиеш дуфастон? В по-горния пост си написала сякаш пиеш в момента (а ако пиеш няма как да ти дойде). Сега разбирам, че сякаш си пила до 25.11 и оттогава насам не си пила, но да не си го почнала пак на 15.12 сега? Щото тогава хич няма да ти дойде и съвсем ще го объркаш.
Поясни с малко повече конкретика на месеците, не само от 1ви до 17ти, че така не се разбира кой месец е съвсем (знам, че днес е 16ти, но все пак).

П.С. Сори че така разпитвам, ама наистина не ми стана ясно. Дано пък да са хубави новините.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 16:28 от АА

# 89
  • На изток от Ада
Жалко Вихрогонче . Браво на теб,че опитваш за второ след като имаш голям син. И на Лисичка . И въобще се възхищавам  на такива жени с едно голямо дете и опит за второ...
Лютиче заслужаваш го .

Аз май няма да се отчета с + има време де , но гърдите ми вече не ме болят. Твърди са , но .

Общи условия

Активация на акаунт