Чакам аз, вълнувам се, мечтая, с чертички две да се похваля ! ~бебеправене 399~

• 34 983
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Rayy, права си, но защо все с хитрост? Нима те не искат дете? Искали, ама това ги стресирало.. Изобщо, на мен ми е много самотно така. Товаря се да следя овулация, хормони, сума ти изследвания, а мъжете се оплакват. Уморих се. Спирам с хитростите, изчисленията и инициативата за секс. Каквото ще да става. Ама накрая ще мрънка, че го питат дали не е дядо на детето. Мрън!

# 121
Точно!
Да не казвам, че преди 3 месеца му купих добавки. От опаковката липсват 5 хапчета. И в дни като днешния ми иде да го замеря с останалите. Не защото това е причината да не съм бременна за пореден месец, а защото за мен това говори за липса на желание и самоинициатива.

# 122
Greyspirit, такива са си, какво да ги правим...От личния ми опит и този на близките ми приятелки - ако искаме нещо, трябва да е по тънката линия. Сами рядко се сещат. На днешното поколение млади мъже понякога им липсва инициативност.

# 123
  • Sofia
Различни са от нас, това е.
Вариантът рано сутрин мен лично много ми харесва.
И ме устройва по всички възможни причини.
Понеже сме двойка на 6 месеца, не можем да се наситим един на друг.
Правим го всеки ден. Изобщо не ми се налага да пресмятам каквото и да било.
Но да, при двойките с по-дълъг стаж заедно е различно.
Секса го приемам предимно като удоволствие и начин на показване на любов.
Дори когато много искам да забременея.
Наспивайте се добре, яжте по-лека храна вечер, а сутрин се любете на воля.

# 124
Явно при всички се усеща напрежение около О. Аз вчера бях на преглед и док ми каза,че имам фоликул 19мм и трябва няколко дни под ред да действаме.. Да,ама снощи си заспа като пич, а от днес е в командировка и в неделя се връща и как да не се напрегна, като се има в напредвид,че му е казано. И ето една истървана О. Лошо начало на новите опити.. Забелязала съм,че като дойде време за действие и го хваща страх или не знам и се започва с изреченията как е изморен, как нещо му има.. Добре де, цял ден ти няма нищо и рязко вечерта не си ок..
Аз пия по една шепа добавки, той дори бабините си зъби една опаковка пие една година.. Или не осъзнават положението или нещо ги стресира, аз така си мисля.
Трополинка, вместо да взимаш трибестан, защо не комбинираш поотделно съставките му.. аз това, което видях за него е че и той е бабини зъби.. преди два-три месеца някъде му взех магнистерон на моя човек и отделно уж пие и бабини зъби само..
Абе в такива случаи,като нашите без женска хитрост явно не се получават нещата...

# 125
Май ще се разпиша с М днес. Не правих тест сутринта, но ми е такова напрегнато като да ми дойде. И тъй трети ден ще ми е в неделя, но предполагам, че няма да е фатално в понеделник да пусна прогестерон.. Една докторка ми беше казала, че ако цикъла дойде късен следобяд или в края на деня, за първи ден се брои следващия. Вие как броите? Аз винаги си смятам деня, в който ми дойде, за първи.

# 126
Броя от деня, в който дойде, дори да дойде вечерта.

# 127
ММ беше същата маймуна  , ние следяхме изкъсо О , защото знаете ,че при пкя е доста сложно и си спомням точно на рождения му ден 14.11.19 бях при АГ и имаше прекрасен 22мм фоликул , който според нея всеки момент щеше да се спука . Аз на 7то небе от щастие , пърхам като пеперудка цял ден . Вечерта имахме гости до късно и го помолих да ме изчака 10 мин да вдигна масата , отивам в спалнята а той горкия спи като пън . И като ми дойде един рев , ама си викам ,че няма да изпусна момента събудих го и с кавги си свършихме работата .
За броенето на дните , на мен АГ ми е казвала ,че ако ми дойде сутринта си го броя за 1ви ден , но ако ми дойде след 18.00ч да броя следващия ден за 1ви .
Момичета , аз много се вълнувам от тази фемара , постоянно мислите ми са там , чудя се дали ще направя фоликули или пак като кломифена няма да стане нищо. 
Ако някоя е пила фемара (на мен ми е изписана 2х1) може ли да ми пише как е протекло  и колко фоликучета са станали.Чета из нета, но не намирам информация задоволяваща любопитството ми .

# 128
А защо прогестерон на трети ден?
Иначе най-коректно е да се брои, ако е сутрин, то същия ден. Ако е следобяд - утрешен.

# 129
Ами така ми каза Денис или аз грешно нещо разбирам.

А защо прогестерон на трети ден?
Иначе най-коректно е да се брои, ако е сутрин, то същия ден. Ако е следобяд - утрешен.

# 130
Аз броя от другия ден,ако ми дойде следобед или вечер.

П.С. Yvka,този прогестерон е друг,но и аз не знам за какво е точно,не съм го пускала.

# 131
  • София
Yvka това е 17 OHПрогестерон.

# 132
Прикачвам ви снимката от теста сутринта - с първа урина. Знам, че е отрицателен, но моето въображение пак вижда някаква сянка… но това е само желанието ми…

Вече е 31 ден от цикъла, май още нямам закъснение, но вече имам всички признаци за цикъл и само се надявам на чудо…. А трябва да знам, защото въс вторник имам час за вадене мъдрец и мисля да си пусна кръвен във вторник, ако не дойде.. Ще ми е гадно да видя отново отрицателен кръвен, но искам да съм на 1000 % сигурна..

По темата за О - аз не я следя в последните месеци. Рядко правим секс всеки ден - по-скоро е през ден..

# 133
Бях при Калчев днес и имам 21мм фоликул, хубав и ще се спука скоро. Каза да си действаме въпреки медикаменти те, които пия за другото заболяване. Не му хареса лигавицата, малко по-голяма е и има съмнение за хронична ендометриоза. Показах му ЦС от Надежда от преди две години и каза, че има пропускливост, но и има задържана течност. И още неща видя, следващият месец ще правим офис хистероскопия за да огледа подробно какво е положението. Не съм правила такава процедура, но вярвам че съм в правилните ръце.

Относно мъжете, аз моя не го щадя и галя чак толкова относно чувствата му за хапчета и секс по график. А моите чувства и нерви от прегледи, изследвания ..  Първите месеци беше доста несериозен, но след като видя, че и при него нещата не са толкова добре, както и през какво аз минавам, нещата се промениха... А при нас минаха 3 години без имплантация даже... Не по-малко от мен иска дете и следи кой ден ми е и кога ми е О. Напомня ми да правя и тестове за О, купува ми.. Според мен разговори за тези неща са нужни.

# 134
При мен още няма лелка,според приложението е 7-ми ден закъснение.
Ние с бебеправенето нямаме проблеми за момента,но не слядя и О.
Послушен е за момента ММ,изпълнява.

Общи условия

Активация на акаунт