Чакам аз, вълнувам се, мечтая, с чертички две да се похваля ! ~бебеправене 399~

• 35 456
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Првет и от мен!
Дейзи с теб нали сме кармично свързани Smile да се разпиша и аз от снощи с много оскъдно кафяво зацапване, от което днес няма и следа. 22ри ден от цикъла ми е. Правили сме опити през целия месец, но честно казано, нямам надежди, че е имплантационно толкова скоро след БХ. По-скоро предполагам, че е някакво хормонално неразположение, а ще видим и дали няма да тръгне подранила леля Confused Гушки на всички! Налаждавайте се на празничните дни и не си вкарвайте в главата кофти мисли. Вярвам, че новата година ще ни донесе малки и дълго чакани чудеса! Аз лично съм в страхотно празнично настроение и чакам с огромно нетърпение Коледа Heart Eyes почти измислих и подаръците.

# 256
Аз нали ви казах, че се надявах да ипаковам положителни тестчета тази година... и сега като ми се развалиха плановете и да видите вие как в последния момент се купуват подаръци Joy

# 257
Момичета реве ми се... След аборта съм като опитно зайче... Днес бях на ендокринолог при др Моллова в София мед. Та това което каза тя е:видя щитовидната няма възелчета и Хашимото. Назначиха ми:АКТХ, кортизол, 17-oh progesterone, разширен пакет за Нк-клетки, андростендион, огтт със 75г глюкоза, инсулинова резистентност.
На Л-тироксин съм 25мг.

Някой да ме светне дали мога да ги пусна в боди мед всичките? Има ли разлика между разширен пакет за нк-клетки и тромбофилия? 🤔

# 258
Круела, попаднала си на добър лекар. За обременяването с глюкоза - задължително жадна и гладна сутринта, дано има къде да чакаш на топло, че е доста висене. Искай освен трикратна глюкоза, трикратно инсулин и гликиран хемоглобин. Само така може да се видят реално нещата няколко месеца назад как са били.

# 259
Пак в същия дух да споделя още нещо... Мъката, през която преминава всяка една от нас, е голяма. И не, не се преживява! Обаче как постъпих аз? С първата си бременност бях като обезумяла... Ходих всяка седмица на преглед да гледам дали детето е живо, изследване и бодене непрекъснато, въпреки уверенията на лекарите, че няма нужда и всичко е наред...сега същото това дете ми дава за душата..палава е, но нека ми е здрава. А с втората бременност нищо...дори на тонове не отидох, само рутинните прегледи. Засега малката е спокойно и усмихнато бебе. Искам да кажа... Не неглижирайте проблемите, но и не се оставяйте на мъката, защото ще дойде момента и няма да му се насладите от тревоги, а това са най-хубавите моменти. Просто може би трябва някакъв баланс на емоциите... Знам че сега, от дистанцията на времето ще кажете, че ми е лесно да говоря. Не, не е... Имам две загубени дечица, но не се предадох. Затова стискам палци и се надявам на хубави новини!

# 260
Привет и от мен момичета, след като не ми идва вече два месеца реших отново да посетя репродуктивния специалист, при когото бяхме на 11.11, в Надежда. Изписа ми дуфастон, 2×1 за 10 дни, докато дойде цикълът. За съжаление, прегледът показа, че яйчниците са дълбоко заспали, както се изрази лекарят. След 4.01 ме вика пак за стимулация с хапчета, за да постигнем овулация. Млади сме, здрави сме, а нямам овулация. Много ми е тежко, точно по празниците, но се надявам да ми дойде след 1.01, да почнем терапията и всичко да се нареди! Успех и силни прегръдки на всички вас!

# 261
Никол, изследвал ли си Пролактина? При мен имаше липса и по-скоро мнооого нередовен цикъл заради висок Пролактин.

# 262
  • Nederland
Момичета , в България съм , бях на гинеколог днес . Първо искам да кажа , че шапка ви свалям за търпението и всичко , през което минавате , ходейки на прегледи и изслвдвания , за мен това е много напрягащо тук . Не знам дали съм отвикнала , но съм разбита психически от чакането и лошото отношение и на пациенти и лекари . Останах с усещането , че след като съм само за малко и набързо искаха да ме претупат и разкарат - влизаш аха да добрв 80 лв и довиждане . По същество , ден 33 след аборт , задържана кръв все още плюс лигавица за цикъл , чувствителна шийка , нон стоп зацапвания и кървене краткотрайно , чисто нова киста 4.5 см. Решението е чакане на цикъл и вече в Холандия ходене по лекари ( по скоро молене за часове за лекари ) . Лекарката е със съмнение за инсулинова резистентност , макар че съм с перфектна кръвна захар след хранене 5.6 , заради ниското тегло , поликистозата и акнето . Тотална каша ми е в главата , бременността ми е била чисто чудо . Минах и през психиатър , не че ми помогна , но ми изписа антидепресанти , ще помисля дали да ги пия .
Оплаках се , групово гуш за всички с М , айде да заминава тази година и от януари да сме с хубави новини .
Честит да е Марио , много радост да носи на цялото семейство ❤

# 263
  • София
Мишелинка кр.захар 5.6 е далеч от перфектна, трябва да е под 5.2.

Аз да се отчета преглед при д-р.Калчев, мина добре , начертахме план , февруари офис хистеро и имунологична биопсия, има неща за коригиране, не е фатално.

# 264
Маце - 5.6 след храна - добре е, ама зависи колко след храна де

# 265
То за ИР всъщност зависи на цената на колко инсулин е това 5.6

# 266
Никол, изследвал ли си Пролактина? При мен имаше липса и по-скоро мнооого нередовен цикъл заради висок Пролактин.

Чакам цикъл, за да го изследвам на втори ден.

# 267
  • София

Упс пропуснала съм че е след храна. Друг въпрос, защо излседване на кр.захар след храна?

# 268
  • Nederland

Упс пропуснала съм че е след храна. Друг въпрос, защо излседване на кр.захар след храна?
Съвсем случайно , защото доста дълго пиех глюкозамин на хапчета за вдигане на кръвната захар и имам глюкомер от тогава . Мерих я на баща ми и рвших и аз да си я измеря и беше 30-40 мин след обилна вечеря . До сега на всички профилактични изследвания винаги ми е била ниска , за това не знам дали да го правя обременяването 🙄
На косъм съм да си мина на противозачаттчните и да си почина от кисти , яйчници , овулации , зацапвания , бебета и твстове и аборти и всичко 😭

# 269
  • На изток от Ада
След хранене е добре захарта.. Аз също умнах малко след прием на сладко вечерта и сутринта на гладно 5 и нещо беше
Ох ,миличка, разбирам те за противозачатъчните. Също ми минава през главата , аз съм с няколко аборта. Ту искам бебе ту не го виждам в мъжа ми и не знам . Последната ми бременност беше Мин год по това време уж правих клексан, вливки интралипид , утрогестан ,АП   . И ми изтекоха водите в 11 г с . Последва нов кюретаж и тъй .

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 16:43 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт