Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 492
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • гр.София
Hot Summer, ще станеш и ти фен на Фалкон. И четирите магазина да супер приятни за редене.

# 316
Аз съм им фен по принцип:) На Falcon, Schmidt и Cobble hill:)

# 317
  • гр. София
Eто го.  Trefl 500части. Чудесен Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 14:26 от Olia T

# 318
Аничка.86, поздравления, момата е доста трудна Blush

Ghibli, при мен положението е хем сърби, хем боли с тези Galison. Не мога да кажа, че са толкова лоши, че да не ги редя. Но за мен просто цената не съответства на качеството им.

И нещо, което видях във фб днес, някой надписвал ли е последната част от пъзела на гърба?
Хем ми изглежда готино, хем не съм сигурна, че следващите ще го оценят Joy
Но пък ми се зароди идея ако искате да пусна някой пъзел да пътува, всеки да си го надпише и накрая като се върне при мен да си имам спомен от всеки Grinning

# 319
Бухтичка благодаря Hug
А бе като за първи хем не беше добра идея, хем пък ми даде добър тренинг и старт 😄
Кулминацията беше , когато се оказа че липсва  едно парченце  и от Озон ми пратиха нов да си намеря парчето, но се оказа че щанцата от моята е различна 🤣🤣🤣 и все пак намериха от Озон същата щанца и ми пратиха точното парче от втория път, много коректни и отзивчиви бяха 🥰
Категорично отказах втори път да я редя тази мома , като знам вечер на лампа колко е трудно , не бих си помислила пак

# 320
Оо, Аничка.86, помня те от фб, аз и там писах, че се възхищавам Satisfied

Таа, има ли желаещи за пътуващ пъзел? Условието е да си надпишете последната част на гърба с никнейм, може и дата Smiley
Прегледах какво имам и мисля да предложа Цветните дарове на природата, струват ми се най-универсални, че моят вкус като цяло е малко по-особен.
За съжаление съм го редила и не съм го надписала, но идеята ми е всеки да си го надпише, като се върне при мен накрая ще го надпиша и аз, ще го обърна и ще го снимам и наобратно Grinning
Ако има желаещи пишете ник отдолу - https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CpXNMFe6xuAjZw0ubiM2FBo6 … CNrxOA/edit#gid=0

# 321
Много готина идея! А на кое последно парче се подписваме - на последното, което ние слагаме, за да завършим пъзела ли? Избраният пъзел също е супер, аз отдавна го заглеждам Innocent

Оо, Аничка.86, помня те от фб, аз и там писах, че се възхищавам Satisfied

Таа, има ли желаещи за пътуващ пъзел? Условието е да си надпишете последната част на гърба с никнейм, може и дата Smiley
Прегледах какво имам и мисля да предложа Цветните дарове на природата, струват ми се най-универсални, че моят вкус като цяло е малко по-особен.
За съжаление съм го редила и не съм го надписала, но идеята ми е всеки да си го надпише, като се върне при мен накрая ще го надпиша и аз, ще го обърна и ще го снимам и наобратно Grinning
Ако има желаещи пишете ник отдолу - https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CpXNMFe6xuAjZw0ubiM2FBo6 … CNrxOA/edit#gid=0

# 322
А на кое последно парче се подписваме - на последното, което ние слагаме, за да завършим пъзела ли? Избраният пъзел също е супер, аз отдавна го заглеждам Innocent
Да, точно това ми е идеята Blush

# 323
  • гр.София
Бухтичка, 1000 части ли е този пъзел?

# 324
Бухтичка, 1000 части ли е този пъзел?
Да Blush

# 325
Бухтичка, харесва ми идеята. Ще участвам. През телефона не мога да се запиша, после ще пробвам на компютъра.

# 326
  • гр.София
Бухтичка, може ли да ме добавиш, защото не мога през телефона:blush:
Ако не става, утре ще съм на компютъра и ще се запиша. Хубава идея:)

# 327
Може ли и мен да добавите, че нв мога през телефона? Супер идея.

# 328
  • Варна
Навита Simple Smile Ще се добавя по някое време.

# 329
Hot Summer, страхотен е този магазин, толкова е цветен и приятен. Всичките четири от комплекта изглеждат чудесно. Тъкмо започнах да се гордея, че нищо не съм си купила за цялата 2022-ра година Stuck Out Tongue, и ти пускаш тази искусителна снимка. Шегата настрана, моментът е подходящ да проверя колко дни мога да издържа без покупка на пъзели. Най-вероятно ще е до новото намаление в Озон.

Общи условия

Активация на акаунт