Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 412
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Приемам залагания😂
Продължава да ми прилича на лодка😁
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 13:24 от Hot SummeR

# 631
  • Срещу планината:)
Изглежда голямо за лодка, може да е корабче Simple Smile Или няколко плавателни съда.
Макар, че в първи момент като видях снимката се зачудих какво е това ухо.

# 632
на воденично колело ми прилича на мен.

# 633
Някакъв вид лодка е, отдолу се вижда отражение във водата.
Значи , аз залагам , че е от тези лодки,които са за туристи като във Венеция, но понеже не виждам хора, значи е само паркирана Joy

# 634
Тераса над езеро ми се струва разумно предположение. Това отпред определено прилича на кресло, задното наистина на лодка.

# 635
  • гр. София
Гондола Simple Smile
Чакаме още прогрес.

# 636
  • София, България
Май идеята на Бухтичка за пъзел изненада е доста добра Joy

Идвам с едно предложение, понеже гледам списъка на пътуващия пъзел, виждам, че за един човек пътува до Варна, после се връща за един в София и после пак към Варна. Ако искате да изместим малко списъка, за да не се плащат 2 доставки.

# 637
  • гр.София
Това отляво ми прилича на ратанов стол

# 638
  • Варна
Някакъв кораб. Залагам на фентъзи тематика или нещо старинно Simple Smile

# 639
  • София
И аз съм за веранда с градински сет, край вода! Simple Smile

Корбът готов да отплава. Да знаете, че на CherryPazzi небето се реди доста леко.

# 640
Аз първо видях в това отляво змия, но не можех да разбера каква е тази конструкция, около която се е увила 🙂 Всъщност наистина е някаква облегалка с форма като на фотьойл... или не?

Тони, ако ти е интересно, относно картината:
http://www.johnstephens.com/w.r.grace.html
(Порових се малко, защото и аз си го купих.)

# 641
Ако искате ще го запазя в тайна и ще го пусна на желаещите да редят без картинка 😁 Втори пътуващ пъзел😁 Само предупреждавам, че е от типа на Dtoys и Dino - хлабава сглобка и влизат на различни места, но не е невъзможен.

# 642
  • Срещу планината:)
Май идеята на Бухтичка за пъзел изненада е доста добра Joy

Идвам с едно предложение, понеже гледам списъка на пътуващия пъзел, виждам, че за един човек пътува до Варна, после се връща за един в София и после пак към Варна. Ако искате да изместим малко списъка, за да не се плащат 2 доставки.

Не е лошо като идея. Някои хора в София може да се окаже, че живеят в съседни квартали Smiley Но пък на други да им е невъзмо излизането.

Ох това дето първоначлано го взех за ухо, вярно прилича на нещо ратанова. Laughing

# 643
покажи го скрит. Аз искам да го видя.

# 644
Ако искате ще го запазя в тайна и ще го пусна на желаещите да редят без картинка 😁 Втори пътуващ пъзел😁 Само предупреждавам, че е от типа на Dtoys и Dino - хлабава сглобка и влизат на различни места, но не е невъзможен.
Аз съм за Blush

Общи условия

Активация на акаунт