Великобритания - тема [90] Коледно - Новогодишна Омриконска

• 34 205
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
И ние се записваме в отбора на ковид. Голямата беше с лека температура уикенда, пср излезе положителен. Сега дреме вкъщи. Аз ходя на работа, но всеки ден трябва да правя бърз тест. От класа и има няколко деца, които са в момента болни и ги карат да правят целият клас бързи тестове в следващите 7 дни.
Ное с малкото засега сме добре, но ММ го удари. Неговите бързи тестове са отрицателни, утре е на пср, но милият изглежда много зле. Втриса го и всичко го боли. Но и той дебела глава, не оска да пие нищо. Пил компот и ял чесън.

# 601
  • UK
Ееее, много станахте болните в темата. Оздравявайте всички бързо!

Мимито, колко е голяма дъщеря ти, в праймъри ли е? Говори с училището, може да измислите някакъв временен вариант примерно до пролетта до април да остане вкъщи, после ще е различно като се стопли.

Памперс, успех и бързо да ви се случат нещата. 🤗

# 602
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мимито в нашето училище към момента има възможност да оставиш детето дистанционно ако здравословното му състояние то налага, съответно учителя праща всички което преподава и на останалите.

Всички болни бързо да оздравяват и да минават леко нещата без усложнения!

# 603
Бързо оздравяване на болните!
Мери, твоето обоняние върна ли се?

# 604
  • Великобритания
мерси момичета за идеите , Year 2 е мойта
ще пиша имейл до офиса, уж са разбрани , ще питам какви възможности имаме , и дали е възможно да и се пази местото
макар че имаме планове да се местим , но засега само оглеждаме ериите и следим обявите .. много стресово ми идва цялото това преживяване , но тук където сме идва далече за моя мъж и пътува за работа около 90 минути , което е много , и колкото и да ми харесва тук , особено съседите , ще се наложи да се преместим .

# 605
  • До хладилника, който обичам
Кой ползва грил? От две години се чудя дали да не взема грил на George Forman medium/large или Optigrill+, но общо взето все оставам с чуденето.
Трябва да е голям, защото сме 5 човека и ядем стабилно, трябва да работи бързо, защото имам един стар грил, който докато сготви, се чувствам готова за пенсия, трябва да събира много, но той самият да е относително компактен (ще живее под навеса, но все пак трябва да мога да го вдигам и прибирам), трябва да мога да го ползвам в кухнята под аспиратора. Optigrill+ гледам, че идва и с допълнителна тава за печене, която не ми е много ясна като функция, хора коментират, че е чудесна за домашна пица, но имам нормална фурна в печката за целта?

Какъв грил имате, ако ползвате? Доволни ли сте или не, и от какво и в двата случая?

# 606
Бу, какво имаш предвид под грил? Ние имаме скара и барбекю (мъничко).

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 15:57 от brumm

# 607
  • Bristol
Pampers, не. Слабо долавям някои аромати, а много други все още липсват 😔

Бу, ние бяхме с Джордж Форман години наред, счупи се, сега сме с Оптигрил. Аз лично предпочитам старият си Джордж Формън. Оптигрила са едни копчетии и светлини 🤪 По семпли неща съм, но мъжът много се кефи на Оптигрила. Само гледай плочите да могат да се махат, за да е по-лесно почистването. Нашият Джордж Формън не се махаха, а Оптигрила се махат, даже в миялната могат да се слагат Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 16:03 от Merry

# 608
  • До хладилника, който обичам
Бу, какво имаш предвид под грил? Ние имаме скара и барбекю (мъничко).
Амиии, скара-плоча, която се затваря горна върху долна част, ако се сещаш? Грил-скара май се води.

Мери, да, това ми е важно. На стария грил по принцип се свалят плочите, на практика е бая галимация и избягваме да го ползваме.

# 609
  • UK
От години не ползвам скара-грил, родих се с един чугунен грил тиган. Хубаво пече и много лесно се подържа. Ние трябва ново барбекю да купуваме тази година.

Болните бързо да оздравяват!

Блу, защо сте правили ПСР на детето, от училище ли са го иска ли? На малката в класа, У1, половината деца са болни. Много болни този път около нас.

# 610
За това питах, дали е скара. Ние специално търсихме проста, българска. По случайност се сдобихме с две. Пече на силен огън, няма терморегулатор, пече бързо и има капак. Покри всичките ми изсквания.

# 611
Блу, защо сте правили ПСР на детето, от училище ли са го иска ли? На малката в класа, У1, половината деца са болни. Много болни този път около нас.
Защото вдигна температура в неделя сутринта и после целия ден и нощ беше все с Т. ЛФТ ѝ беше отрицателен, но защото имаше един от основните симптоми, ѝ поръчах ПСР от НХС. Кита дойде в понеделник, взех ѝ проба, върнах я веднага и снощи излезе резултата. Така или иначе, нямаше да я пусна в понеделник на училище и от училище щяха да ми искат ПСР, щом има Т. По сегашните правила, ако вече нямаш симптоми и от ден 5 имаш 2 последователни дни отрицателни ЛФТ, може да спреш да се самоизолираш, като това важи и за деца. За нея това означава, че има шанс идния понеделник да е на училище, което пък ѝ е важно, защото ще имат асесмънти.

Момичета, давайте картинки за тези грилове, скари и барбекюта. Имаме за навън, но ми се ще и нещо по-компактно и мощно в същото време, което да слагам върху печката (нямам друго място, а и да е под аспиратора), макар че точно това постоянно вадене и прибиране ще ме откаже да го ползвам. Изобщо, в чудо се виждам какво да готвя.

# 612
  • UK
В нашето училище вече не искат ПСР, малката ми беше с лека Т, главоболие и зачервено гърло, но не ми искаха ПСР, казаха ако бързият е отрицателен да я пращам на училище. И аз мислех, че без отрицателен ПСР няма да я вземат.

# 613
Green, изобщо не съжалявам, че ѝ пуснах ПСР. Така спокойно ще мога да отложа ваксинирането ѝ с 3 месеца, пък дано дотогава да са доста по-спокойни нещата и изобщо да не я ваксинирам. Отделно, почвам да се съмнявам доколко ЛФТ хващат омикрон.
Горката, много ѝ е мъчно, че никой не я прегръща и никой не я целува, дори и за лека нощ.Sad

# 614
Ние вкъщи не сме се изолирали един от друг. Така или иначе първо бяхме болни с малкия, всички тестове бяха негативни. Докато започнах да кашлям и се устмних, мъжа се зарази, както и дъщерята. Та, нямаше смисъл. Т не сме имали с малкия, а боледувахме преди месец, но не беше Ковид (поне не вярвам при настоящите положителни тестове).

Общи условия

Активация на акаунт