Тема 7 - Февруарски мами 2022 г.❄

• 41 784
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Много се развълнувах за бебчето. 😁😍
И аз щях да отбележа, че си е родено напълно в нормално време и е много хубаво това, че в нашата група бебчетата търпеливо си чакат 9тия месец. ❤ Или дори някое да се роди в 8-мия, просто вече е достатъчно голямо и всичко ще е наред. Много бързо мина времето, наистина.

# 601
Честито бебче, smiley, прекрасно име сте избрали.На мен пък ми се вижда дооста рано 36 г.с чак се стреснах.Мислех че поне до 38 ще си стоят бебчовците, но май при всеки различно.Трябва да се подготвям, че аз нищо не съм изпрала вс стои с етикетите, багаж за болницата нямам нищо подготвено, дори кошарката не е сглобена😁😂

# 602
  • София
За мен 36гс съвсем не е доста рано. Това си е началото на 9тия месец, а както знаем- влезнем ли в 9тия може да се роди всеки момент.
Не знам де, може би така мисля, защото последните години около мен почти всички раждат дечицата си 35-36-37 гс. Аз с две големи бебета удържах до 39+4 и честно ви казвам ми беше много по-леко отколкото сега с едно от няколко седмици насам. Ходя като пингвин, всяко движение ми коства усилия и съм о-г-р-о-м-н-а. 🥵 Днес съм на тонове и да видим..

# 603
Ния разбирам те, понякога имам чувството, че корема не ми е кой знае колко огромен ама като мина покрай огледалото ииии ами огромен си е Grinning
И аз днес съм на тонове и вече да обсъждаме раждането и т.н че не остана..

# 604
Да е жива и здрава София и всички близки покрай нея! Много щастие ви желая с мъничкото ви човече, Смайли Heart

Нощници аз съм взела някакви от Амазон - 2 броя, доста грозни, но се надявам да са функционални. Отделно в болницата дават, ама все пак. Насрочиха ми секцио за 20.01, така че минавам в групата на януарските майки, но само по календар, иначе тук си ми е добре и ще си стоя Simple Smile С малко противоречиви чувства съм за секциото, все пак си е операция, но някакси ще трябва да се стегна и да издържа.

# 605
Честито Смайли , да ти е жива и здрава дъщеричката и нека напълни домът ви с любов и щастие ❤️
Поведе хорото в темата, вече е време за бебевалеж  🥰❤️

Аз съм с постоянни контракции, вече не пия хапчета ,не спазвам лежащия режим и не се пазя толкова много ...Чакам си раждането с нетърпение  , че ми писна и от тази тежка бременност и всички болежки и проблеми 😂
Готови сме да посрещнем беба, всичко сме приготвили, само чакам да станат регулярни контракциите и с кеф ще ида да напъвам 😂

На 10ти съм на преглед при частния АГ който ми следи бременността, след това към 13 или 14 ще се обадя  на Сидеров за да отида и в Шейново на преглед и да обсъдим всичко за раждането, понеже държа да е нормално с упойка и искам да изясним всичко от сега 😅.
Трябва тия дни да отида и при Нефролог че съм мнооого зле с бъбреците и от болницата ми искат документ от специалист за състоянието им....
Явно може да повлияе на вида раждане ако се е влошило състоянието ми😂
Какъвто съм карък най много да ми сервират в последния момент че ще е секцио 😂
 Като цяло зора беше да избутам 34 г.с а аз вече съм 35 😂 Остават само 37 дена до термина ми😂
Такова спокойствие ме е обвзело че не ми пука ако ще и днес да тръгна да раждам 😂

Скоро всички ще гушкаме бебчета като Смайли и ще обсъждаме нааканите памперси и коликите❤️😂😂😂

Стискам палци на всички ни , да имаме леко и бързо раждане 🤗

# 606
Значи ще бъдат козирочета...браво❤
Да е жива и здрава София и всички близки покрай нея! Много щастие ви желая с мъничкото ви човече, Смайли Heart

Нощници аз съм взела някакви от Амазон - 2 броя, доста грозни, но се надявам да са функционални. Отделно в болницата дават, ама все пак. Насрочиха ми секцио за 20.01, така че минавам в групата на януарските майки, но само по календар, иначе тук си ми е добре и ще си стоя Simple Smile С малко противоречиви чувства съм за секциото, все пак си е операция, но някакси ще трябва да се стегна и да издържа.

# 607
Тео, точно за теб си мислех тези дни. Не се ли обърнаха и двете бебенца, че се налага секцио? В крайна сметка важното е ние и бебетата да сме добре, начинът на раждане няма никакво значение и аз не се настройвам нито за едното, нито за другото, а както ще е най-добре така ще стане.
Аз също нямам търпение, но има време, не съм избутала до 34 седмица даже. Вече редовно си представям, че скоро ще излезе и ще го видя и ще му чуя плача и се разчуствам много, чак си плача от радост. Говоря му като се опъва, че явно му е тясно и му казвам още малко и ще се видим и да има и то търпение.
Вашите бебета хълцат ли и по калко, че започнах да се притеснявам, хълца по 2-3 пъти на ден? Много ми е неприятно, все едно се мъчи и нищо не мога да направя, въпреки че знам, че така се тренира да диша, но някакъв инстинкт ми се задейства да искам да го предпазя от всичко.

# 608
Честито бебче, Смайли, да е жива и здрава! ❤
Тео, много хубаво, вече знаеш точно колко остава докато видиш принцесите Heart
Другата седмица във вторник ще насрочат и моята дата за секцио.

# 609
Те са с главата надолу, в добра позиция за естествено раждане. Според доктора за първо раждане, близнаци, рискували се много усложнения, за бебетата било най-добре да не престояват и т.н. Какво да кажеш... Е, винаги я има и мисълта, че на тях (лекарите) им е по-лесно да имат дата и час и да приключат с теб набързо, вместо да са на повикване и да чакат раждането да тръгне естествено. Но като ти кажат, че секциото е по-безопасно, няма мърдане в общи линии, съгласяваш се. Ясно, че всеки от нас на първо място го интересува децата да са ок и да са здрави....

# 610
  • София
При мен първата бременност с близнаци, моят лекар беше сигурен, че мога да родя естествено. Не стана така в крайна сметка, де. Та на Тео лекаря може би е прав да е предпазлив.
Аз съм на приливи и отливи в момента.. Хем ще ми е по-спокойно да имам една дата за секцио и да знам, че ми остава еди колко си време, хем пък искам естествено.
Ако бебето все още е седалищно, и ние днес ще се разбираме за дата за секцио. Обаче аз мисля, че точно навреме, се обърна онзи ден. Ще я видим след няколко часа. 😄❤

# 611
Честито бебче smiley. Нека е здрава малката София , а на теб бързо възстановяване.

# 612
Тео, точно за теб си мислех тези дни. Не се ли обърнаха и двете бебенца, че се налага секцио? В крайна сметка важното е ние и бебетата да сме добре, начинът на раждане няма никакво значение и аз не се настройвам нито за едното, нито за другото, а както ще е най-добре така ще стане.
Аз също нямам търпение, но има време, не съм избутала до 34 седмица даже. Вече редовно си представям, че скоро ще излезе и ще го видя и ще му чуя плача и се разчуствам много, чак си плача от радост. Говоря му като се опъва, че явно му е тясно и му казвам още малко и ще се видим и да има и то търпение.
Вашите бебета хълцат ли и по калко, че започнах да се притеснявам, хълца по 2-3 пъти на ден? Много ми е неприятно, все едно се мъчи и нищо не мога да направя, въпреки че знам, че така се тренира да диша, но някакъв инстинкт ми се задейства да искам да го предпазя от всичко.
И при мен често си хълца, по няколко пъти на ден, казаха че било нормално..

# 613
  • sofia
Ния, ще чакаме новини.

Тео, винаги съм усещала тревожност в теб, когато е ставала въпрос за секцио, но пак искам да кажа, че ще си пълноценен човек, щом ви изпишат и ще можеш да се грижиш за децата, обещавам Simple Smile.
И на теб ще стискаме палци, то 20ти ей го къде е. Колко са големи близнаците вече?

# 614
Момичета, успех и от мен! Всичко да е наред, да се родят здрави бебета, ние също да сме добре, това е най-важното!
Аз другата седмица съм на преглед, стискайте палци 🙏
Днес имам чувството, че едва дишам, такава тежест усещам в горната част на корема, че не е истина.
За близнаци и аз съм чувала, че лекарите препоръчват секцио, точно за да се избегнат усложнения. Сигурна съм, че всичко ще е ок.

Общи условия

Активация на акаунт