Порцеланови фасети - 3

• 43 357
  • 279
  •   1
Отговори
# 255
Някой слагал ли е фасети в Румъния при доктор Рафаел?
Аз не съм, но много харесвам работата му, определено изглеждат много естествени резултатите му.

# 256
Някой слагал ли е фасети в Румъния при доктор Рафаел?
Аз не съм, но много харесвам работата му, определено изглеждат много естествени резултатите му.

Да, страхотни са, и парите не са малко, но ми се ще, някой, който е ходил да сподели мнение

# 257
Момичета,
Включвам се да следя темата, и за да не е спам с конкретен въпрос.
Имам разстояние между горните 1ви зъби. Не ми се носят брекети, или алайнери само заради това. Въпросът ми е може ли да се запълни с бондинг?
може.

Един въпрос,  като ходите на дентална хигиена, може ли да се повреди нещо по фасетите/бондинга?

# 258
Имам въпрос относно фасетите. Сменят ли се и на колко години ?

# 259
  • SF
Момичета,
Включвам се да следя темата, и за да не е спам с конкретен въпрос.
Имам разстояние между горните 1ви зъби. Не ми се носят брекети, или алайнери само заради това. Въпросът ми е може ли да се запълни с бондинг?

По-скоро не. Няма да е естетично. Зависи колко е голямо разстоянието. Някакви микрончета могат да бъдат "пипнати" с бондинг, но едва ли ще харесате големи квадратни зъби, без морфология, различни от размера на останалите зъби, които се виждат в усмивката.

# 260
Имам въпрос относно фасетите. Сменят ли се и на колко години ?

Аз лично нямам фасети, но моите приятели имат. Да, сменят се, могат и 10-15 години да изкарат. Въпросът е да се пазят и да не се счупят за това време.

# 261
Някой ходил ли е в “Искам усмивка” в София и знаете ли какви са цените? Търся специалист за invisalign, засега имам една оферта от малка клиника за 5500 за среден случай.

# 262
Някой знае ли в момента какви са цените при д-р Иван Райчев на бондинг на зъб?
Вчера асистентката на д-р Калоян Пенчев ми обяви цена от 1200лв на зъб, като може да е и 1000, и 900, зависи точно какво се прави на зъба, но повече от 1200 не може да е. Наистина прави прекрасни, естествени зъби, и това е, което търся като резултат, но това ми се стори доста голяма сума за бондинг на един зъб. Хората за тези пари си слагат фасети.

# 263
  • SF
За бондинг ли питате или за фасети? За бондинг това е твърде висока цена.

# 264
И аз се интересувам от актуални цени при Иван Райчев

# 265
Здравейте, сложих порцеланови фасети на предните 6 зъба преди около месец. Самото слагане не ме болеше, но от тогава 3 пъти ходих да ми оправят захапката (бяха прекалено "високи"). Може би ще се наложи да ходя отново, защото ми подпират пак. След процедура излизам от клиниката и всичко е наред, след 2 дни отново същата работа - пак ми подпират долните в горните. Някой да е имал такъв проблем ? Отделно, че продължавам да имам тъпа болка/изтръпване, но го отдавам на захапката. Имам и бруксизъм, но нося шина през нощта. Иначе от самите фасети съм супер доволна, всички казват, че изглеждат много естествено. Но това разкарване до зъболекарския кабинет постоянно направо ме влудява.

# 266
При мен положението е подобно, но съм с бондинг. Бондинга се коригира в едно посещение, може да се вземе и от дължината. Но за фасети, ако неодобството е голямо, мисля, че решението е подмяна с нови.

# 267
Здравейте, сложих порцеланови фасети на предните 6 зъба преди около месец. Самото слагане не ме болеше, но от тогава 3 пъти ходих да ми оправят захапката (бяха прекалено "високи"). Може би ще се наложи да ходя отново, защото ми подпират пак. След процедура излизам от клиниката и всичко е наред, след 2 дни отново същата работа - пак ми подпират долните в горните. Някой да е имал такъв проблем ? Отделно, че продължавам да имам тъпа болка/изтръпване, но го отдавам на захапката. Имам и бруксизъм, но нося шина през нощта. Иначе от самите фасети съм супер доволна, всички казват, че изглеждат много естествено. Но това разкарване до зъболекарския кабинет постоянно направо ме влудява.

Може ли да споделите снимка на зъбите си, ако не е проблем, и да споделите къде ги правихте, тъй като и на мен ми се налага

# 268
Казват, че при бруксизъм, фасетите не издържат и май препоръчват други решения. Но щом ги имаш...освен малко оправяне, че да ти бъде удобно.

# 269
Казват, че при бруксизъм, фасетите не издържат и май препоръчват други решения. Но щом ги имаш...освен малко оправяне, че да ти бъде удобно.

Всъщност докато не започнах да ги правя даже не знаех за бруксизма. Не съм имала никакви признаци. Но когато ми сложи временни зъби го установих като проблем. Направиха ми шина и я нося всяка вечер. Затова питах и за съвет тук, ако някой е минавал през нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт