Росен спи много странно-вечер от 21:30/22 сутрин до 8/9,после от 11 до 12,от 1 до 2,от 3 до 4 и евентуално от 7 до 8.

Отдавна не съм писала и аз, но следя редовно темата и реших да се включа по някои от обсъжданите теми. Моя Антонио след 4 дни става на 3 месеца, но като цяло върви слабичък, май е най-слаб от момченцата в групата. Първите 2 месеца качи 1600 гр. на кърма и малко АМ (втория месец го пробвах само на кърма, но след като 1 седмица не беше качил нищо въпреки честото кърмене, а предната само130гр. пак почнах да давам сухо мляко ). Преди около3 седмици почна да отказва шишето и да връща млякото и реших да не го мъча повече , а и усетих, че кърмата ми се е увеличила сякаш. Та сега сме си само на кърма и засега третия месец е качил към 500 гр., което пак е в нормите, макар и под средните показатели. Антонио сега тежи около 4500, предвид че се роди 2400. Иначе видимо е пораснал на дължина и вече най-малкия размер дрехи не му стават. Viala, не се притеснявай че яде малко детето, и моето явно е така, яде често, но по -малко, освен това през деня страшно много се разсейва и постоянно се пуска от гърдата, суква 2-3 пъти и се завърта на другата страна да зяпа и се пуска и така безброй пъти. Най-добре суче когато е сънен или направо си спи, затова нощните кърмене са ми толкова важни. Така че пробвай го през нощта или като спи през деня да му даваш допълнително мляко.
което хич не ми се вярва да се случе при нас. Приспиването ни е толкова трудно понякога, че докато го приспа той се събужда и всички усилия отиват на вятъра. Мисля, че започна и тази прословута регресия на съня от няколко дни. Започна да спи по-дълъг нощен сън , но като се събуди посред нощ (при преминаването от една фаза в друга), отваря очи и му давам да суче за да се приспи отново, а преди си сучеше по моя инициатива без да се буди въобще. Май преминава и през скок в растежа, защото пак почна често сучене- по 12-13 пъти на ден, а бяхме паднали на 8-9 някъде.
) Надявам се да се възстанови бързо и да си намери по-лека работа.
. Ще изчакам още малко и ще ходя на преглед.