Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за д-р Савова?
Какво е мнението за клиниката "Щерев"?
Колко време обикновено отнема одобрението от ЦАР в клиника "Щерев"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за д-р Савова?
-
Какво е мнението за клиниката "Щерев"?
-
Колко време обикновено отнема одобрението от ЦАР в клиника "Щерев"?
Според пациентите, одобрението от ЦАР в клиника "Щерев" обикновено отнема по-малко от месец. Получаването на заповедта чрез системата за сигурно електронно връчване е по-бързо, отколкото чрез куриер. Като цяло времето за изчакване за заповед е около един месец плюс или минус няколко дни, но може да отнеме под два месеца.
-
Какво е мнението за д-р Магунска?
-
Какво е мнението за доц. Юнакова?
Аз бях при нея, много хубаво впечатление наистина ми направи. Даже си спомням, че преди години съм я засичала в кабинета на някой от "старите" репродуктивни, обаче не помня кой точно. Наскоро пък чух една двойка зад мен на опашката за регистратурата да си говорят, нейни пациенти, хубави неща казаха. (не съм подслушвала!!!
) Просто искам да съм спокойна и да ми се обърне това внимание, което да ми запази, доколкото е възможно, и психиката.