Лакове за нокти - 157

• 46 582
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Глитерите на Бел и Пърфект са много дълготрайни и могат да се ползват за основни.

# 196
Благодаря,щом го намеря ще пиша,на нокти е просто чудесен.

# 197
  • София
Dicewithoutnumbers, може ли малко пояснение - как точно да ги ползвам глитерите като основа? Големите частички не се усещат под другия лак?

# 198
  • София
Мари, не е основа глитера, а основен лак.

Това е друг Пърфект S127, купуван със синия. Не се държеше много добре, та е на два слоя, но е с доста ситни частчки.

# 199
Дайс, S127 ми е страшно любим лак 😍 Преди години, когато имах под 10 лака, ми беше най-забелязващият се лак. Чудесен е на твоите нокти! ❤ За основен го слагам на 2 пласта, а стои уникално и на 1 пласт върху тъмна основа (черно, тъмносиньо и подобни).
Скрит текст:
Снимка на Мамето- с 2 пласта S127 върху черна основа (с 1 пласт брокат също стои много приятно):

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 15:12 от dolce miele

# 200
  • София
Ауу, разкош, Долче! Благодаря ти, ще пробвам Heart

# 201
Trend it up холо + 179 и някакъв неизвестен лак.

# 202
Честита Нова Година, момичета ❤Здрава и успешна да е❤ Посрещнах годината с Искрен, но не снимах. От вчера съм млечно - златна. Много ми хареса идеята и се получи горе- долу.

# 203
Горе - долу?!
Получило се е страхотно.
Много красиво и нежно. Heart

# 204
  • Варна
Честита нова година! Нека да е здрава и спокойна!
Пробвах China glaze Are you jelly? На 3 слоя е, като реално е по-лилавеещ.

# 205
Честита Нова година и от мен Simple Smile
Точно преди празника си взех поръчката от Мейкъп с толкова обсъждания Сеш, поръчах два даже, единия ще го подарявам. Похвалих се, сега да се и оплача Grinning За да допълня сумата и да не плащам доставка, си харесах един шаблон за печати, много нежни цветя имаше на него. Чак вкъщи като го видях от близо видях че са ми пратили съвсем друг шаблон. Имаше преглед на пратката но в навалицата не ми хрумна да оглеждам подробно картинките, само гледах колко неща са и какви. За нещо дето струва 2лв няма да се разправам да връщам, но ми стана много тъпо. ОК, изчерпан този дето исках, ами да вземат да се обадят там да кажат, щях друго да си избера вместо него.

Много хубави снимки има пак от празниците, аз не само че не правих празничен маникюр, ами и за пръв път от много време съм цяла седмица само по заздравител и с къси нокти, за толкова имах време и сили. Събирам идеи от вас иначе... ако евентуално някога се видя с повече свободно време и не се лакирам посреднощ.

# 206
Момичета прекрасни маникюри показвате. Hands Nail CareHeart Eyes Следя ви, но не публикувам, защото от един месец съм без лак. Започнах терапия с Microcell, заради разслояване на ноктите, но пък от него състоянието им се влоши повече.

Аз останах много разочарована от сайта на makeup. Поръчах топ лак на Seshe Vite. Под карантина съм и помолих да ми изпратят поръчката няколко дни по-късно. Те ми отговориха, че ще забавят доставката, но пък ще пуснат лаковете в продажба и ако останат налични, тогава ще ми ги изпратят.
В крайна сметка помолих приятелка да ги вземе, но след този отговор от тяхна страна не мисля, че отново ще поръчам от този сайт.

# 207
Честита Нова Година!

# 208
  • София
Честита Нова година! Много здраве и лакови находки на всички Heart
От мен за начало на годината номер 113, но го матирах на някои нокти, че е много блестящ. За мен си е екстра, но да не "абстрахирам" колегите Joy

# 209
За много години! Здрава, спорна и щастлива Нова година! 🤗

От мен - никому неизвестният Aura 101. 😀

Общи условия

Активация на акаунт