Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните цветове за коледен маникюр според форума?
Какви са отзивите за различни марки лакове, като Golden Rose, Trend it up, A England и други?
Кои са най-популярните техники и декорации за коледен маникюр според форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните цветове за коледен маникюр според форума?
-
Какви са отзивите за различни марки лакове, като Golden Rose, Trend it up, A England и други?
Форумът съдържа разнообразни мнения за различни марки лакове. Някои потребители възхваляват качеството на продуктите на Golden Rose, Trend it up и A England, докато други предпочитат конкретни цветове и серии. Освен това има споделени препоръки за използване на бързосъхнещи топ лакове и отрицателни отзиви за определени продукти, като например зеления лак Shy от DM.
-
Кои са най-популярните техники и декорации за коледен маникюр според форума?
-
Как безопасно да премахнете гел лак, без да повредите ноктите?
-
Как да поддържам гел маникюр?

За да допълня сумата и да не плащам доставка, си харесах един шаблон за печати, много нежни цветя имаше на него. Чак вкъщи като го видях от близо видях че са ми пратили съвсем друг шаблон. Имаше преглед на пратката но в навалицата не ми хрумна да оглеждам подробно картинките, само гледах колко неща са и какви. За нещо дето струва 2лв няма да се разправам да връщам, но ми стана много тъпо. ОК, изчерпан този дето исках, ами да вземат да се обадят там да кажат, щях друго да си избера вместо него.

Следя ви, но не публикувам, защото от един месец съм без лак. Започнах терапия с Microcell, заради разслояване на ноктите, но пък от него състоянието им се влоши повече.